18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 2. juni 2021

Benjamin Leander har indstillet sigtekornet på odds 9,00 denne onsdag, hvor samtlige tre valg til Leanders Luringer afvikles. Vi starter i det australske tirsdag kl. 11:05, inden den onsdag står på balkan-dyst kl. 18:00 og England – Østrig kl. 21:00.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 1. juni kl. 11:05

Central Coast Mariners – Newcastle Jets: 1-tallet til odds 1,63 ved LeoVegas*

Der bør være klasse i både motivation og kvalitet, når Central Coast tager mod bundproppen Newcastle Jets i den australske A-League.

Newcastle fik udskudt sæsonens næstsidste udekamp denne weekend pga. Corona-lockdown i staten Victoria, men holdet kommer næppe ind med mere optimisme af den grund med tanke på, at Jets har tabt 10 af 13 kampe siden marts måned. 11 af holdets 14 point kom i de første ni runder af sæsonen, og selvom man teoretisk kan nå at fange Melbourne Victory på næstsidstepladsen, som kun er kosmetisk, ligner det en solid jumboplads til Craig Deans tropper.

Omvendt spiller Central Coast for en top2-placering og for det bedst mulige udgangspunkt i A-League slutspillet, og vil man vippe Sydney væk fra 2.pladsen, kræver det to sejre i de sidste to spillerunder, hvoraf den første passende kan komme mod Newcastle. Man besejrede Jets med 1-0 tilbage i første spillerunde og med samme cifre for to uger siden på udebane, og det bør blive til alle gode gange tre tirsdag formiddag dansk tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,63* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – onsdag d. 2. juni kl. 21:00

England – Østrig: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 2,10 ved LeoVegas*

Englænderne er oppe på seks sejre i træk i venskabskampe, hvor modstanderne endda har været ganske hæderlige i form af Irland, Wales, USA, Schweiz, Costa Rica og Nigeria. Fælles for alle seks sejre er, at de har været på 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0 som også er de ciffertips “1-tal og under 3,5 mål” dækker over.

Southgate kommer næppe i stærkeste opstilling til opgøret, hvor især spillere fra Manchester City og Chelsea givetvis hviles efter Champions League-finalen 96 timer forinden, men det skal stadig række til sejr på Riverside Stadium i Middlesbrough, hvor Østrig står på modsatte banehalvdel.

Tyroler-mandskabet tester sjældent på udebane mod store hold, hvor 0-2 mod Danmark i 2018 er seneste eksempel, ligesom hverken Nations League eller EM-kvalen har budt på modstand af ypperste karakter. Til gengæld ligner Marcel Sabitzer nærmest den eneste, offensive trussel på et østrigsk landshold, hvor topscorerne er aldrende Marko Arnautovic og wing backen David Alaba som de eneste to spillere med tocifrede antal A-landskampsmål.

Engelsk sejr på cruise control forsøges.  

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – onsdag d. 2. juni kl. 18:00

Bosnien – Montenegro: 0-0 til odds 9,00 ved LeoVegas*

Balkan-dysten mellem Bosnien og Montenegro ligner en gigantisk rodebutik af et opgør mellem to hold, der roterer godt og grundigt. Bosnierne hviler nærmest samtlige profiler og kommer med blot fire markspillere til kampen, der har spillet 10 eller flere landskampe, ligesom truppen tilsammen kan mønstre fire landsholdsmål med Rade Krunic som topscorer med halvdelen af dem. Væk er navne som Pjanic, Dzeko og Visca, så det ligner på forhånd en tynd omgang offensiv te fra bosniernes side.

Man er dog stadig gjort til favoritter mod et montenegrinsk mandskab, der også sparer sine to bedste offensive kort i topscorer og anfører Stevan Jovetic og vicetopscorer Stefan Mugosa. Vicetopscorer Fatos Beciraj er eneste mand i truppen med mere end fem landsholdsmål, men til gengæld er Stefan Savic udtaget til at holde styr på defensiven.

To komplet usammenspillede hold med et minimum af relationer skal kunne spille 0-0 her langt oftere end oddsene antyder.

Spil Leanders Langskud til odds 9,00* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Tjek også Leanders EM luringer ud

2 kommentarer

  1. Tak for godt tip på Bosnien – Montenegro 👍😀 2. Gang at jeg vinder på et af dine 0-0 forslag. Sidste gang var vi vist i Svensk fodbold 👍😀

    1. Godt at høre, tillykke med gevinsten! 🙂

      /SpilXperten.com

Skriv et svar