18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 19. maj 2021

Benjamin Leander er klar med tre spændende spilforslag til midtugen. To af disse afvikles natten til onsdag, mens det tredje afvikles onsdag aften.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 19. maj kl. 19:00

Tottenham – Aston Villa: Over 2,5 mål til odds 1,60 ved betfair*

Tottenham lever stadig i den yderste periferi om Top4-placeringer, men det kræver seks point i de sidste tre kampe. Tilsvarende er man dog heller ikke sikre på Top6, der vil betyde Europa League-deltagelse til efteråret, så under alle omstændigheder vil det være en god ide at gå offensivt til værks mod Aston Villa. Specielt for Harry Kane, der også har personlig hæder på spil i forhold til topscorerduellen mod Liverpools Mohamed Salah. Begge herrer står noteret for 22 fuldtræffere denne sæson.


Aston Villa så elendige ud defensivt mod Crystal Palace sidste runde, hvor Villa smed to føringer og tabte 2-3. Dermed fortsatte Villas målrige tendens med den syvende over-kamp i de sidste otte kampe spillet i april og maj måned.

Defensive profiler som Kpnsa, Mings og Targett har alle spillet mindst 33 kampe af 36 mulige fra start i sæsonen, så der er ikke noget at sige til, hvis trætheden begynder at melde sig. Omvendt er den offensive talisman Jack Grealish tilbage efter lang skadespause, hvilket klart skal være et plus for et spil på mange mål i kampen

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – onsdag d. 19. maj kl. 02:30

Sao Paulo – Racing Club: X’et til odds 4,00 ved bet365*

Sao Paulo er videre fra gruppen med uafgjort og vil tilmed have den behagelige fordel at føre gruppen inden den afgørende kamp i sidste runde hjemme mod sidsteplacerede Rentistas.

Det er et solidt udgangspunkt for værterne, som har statsmesterskabsfinale mod Palmeiras blot et par dage efter kampen mod Racing Club, som givetvis også vil være vældigt tilfredse med uafgjort. Det vil sikre argentinerne at forblive nummer to inden mødet med Rentistas fra Uruguay i sidste spillerunde, hvor Racing Club spiller på hjemmebane og derfor kan nøjes med kryds. Taber man natten til onsdag, er man tvunget til sejr.

På den baggrund skal pointdelingen være et fremragende spil til prisen.

Spil Leanders Listige til odds 4,00* (spilbar til 3,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 19. maj kl. 00:15

Palmeiras – Defensa y Justica: 2-tallet til odds 4,70 ved LeoVegas*

Palmeiras har vundet sin gruppe i Copa Libertadores-gruppespillet allerede efter fire spillerunder, og dermed er der lagt op til heftig rotation til kampen mod Defensa y Justicia. Holdet skal nemlig spille statsmesterskabsfinaler mod Sao Paulo i timerne efter opgøret her, og selvom finaledatoen ikke er fastlagt endnu, vil det næppe være meget mere end 48 timer Copa Libertadores-opgøret her.

Gæsterne kommer svært motiverede med en placering som nummer to, men også med kun et points afstand ned til 3’eren i gruppen; ecuadorianske Independiente del Valle, som er klare favoritter ude mod bundproppen Union de Deportes fra Peru.

Argentinerne kan sagtens risikere at stå med en decideret favoritværdighed, hvis Palmeiras roterer tungt, men uanset hvor mange stamspillere, brasilianerne kommer med, skal der være soleklar værdi i 2-tallet her.

Spil Leanders Langskud til odds 4,70* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere luringer fra Leander i vores EM vodcast-special

Skriv et svar