18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til d. 18. – 19. juni 2021

EM i fodbold går ind i sin afgørende fase, men der er også plads til fiduser udenfor den største fodboldscene i Europa, når SpilXpertens Benjamin Leander disker op med sine weekend-luringer til fredag og lørdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – fredag d. 18. juni kl. 21:00

Raufoss – Jerv: Over 2,5 mål til odds 1,63 ved LeoVegas*

Begge hold snitter på den gode side af over 3,5 mål for sæsonens hidtidige fem kampe i OBOS Ligaen, og når de to trænere Christian Johnsen og Arne Sandstö samtidig har haft ikke færre end 15 scoringer i deres hidtidige fire manager H2Hs, så giver det fin mening at gå efter mindst tre scoringer i opgøret mellem to af ligaens mest skud-ivrige mandskaber.

Spil Leanders Lette til odds 1,63* (spilbar til 1,50)


Leanders Listige – lørdag d. 19. juni kl. 21:00

Spanien – Polen: Dobbeltchance 1X og under 2,5 mål til odds 2,10 ved Mr. Green*

Spillet er et byg-selv-væddemål

Nok skuffede spanierne i åbningskampen mod Sverige, men blev den kamp genspillet 100 gange, ville Spanien givetvis vinde de 85 af dem. Skarpheden er dog et tydeligt issue hos spanierne, som givetvis vil gå hårdt efter sejren her, men næppe kaste alting hovedkulds frem ved uafgjort. Man har nemlig gruppens svageste hold i Slovakiet i sidste runde, og fem point vil definitivt være nok til avancement.

Den dårlige bane i Sevilla bør heller ikke fået det voldsomt meget bedre på den korte tids restitution efter Sveriges-kampen, og samtidig er det svært at se Polen komme frem til oplagte chancer mod spanierne efter deres makværk af en præstation mod Slovakiet, hvor Robert Lewandowski efterfølgende kommenterede, at han ikke følte, han blev sat godt nok op i polakkernes angreb.

Fornuftig betaling på ciffertipsene 0-0, 1-0, 1-1 eller 2-0 som effektivt er det væddemålet “1X + under 2,5 mål” dækker over.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)


Leanders Langskud – lørdag d. 19. juni kl. 15:00

Ungarn – Frankrig: Ungarn under 1,5 hjørnespark til odds 3,64 ved Cashpoint*

Ungarerne skabte ikke et eneste hjørnespark mod Portugal, og det er svært at se dem kreere voldsomt meget mere mod et fransk hold, der heller ikke bør få store problemer med ungarernes Fiola på venstre wingback, som tilmed er højrebenet, samt den aldrende Lovrencsics på modsatte wingback. Ungarerne fik blot 1 hjørnespark i EM-kvalen mod selvsamme Portugal-hold over 180 minutter plus tillægstid og kun et enkelt hjørne mod Uruguay, da man mødte dem i en venskabskamp i 2019.

Franskmændene bør være defensivt solide nok til at holde ungarerne fra store, offensive trusler, og til prisen er det i hvert fald værd at forsøge maksimalt et enkelt hjørne til ungarerne til skyhøj betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 3,64* (spilbar til 2,85)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i vores seneste podcast

Skriv et svar