18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 15. – 16. juni 2021

Leanders Luringer melder ind fra det mobile kontor i EM-stemte Sevilla, hvor der skal findes midtugefiduser både ved slutrunden, men også fra andre græsunderlag end fodbold, nemlig fra opvarmningsturneringerne til Wimbledon i tennis.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 16. juni kl. 21:00

Italien – Schweiz: Under 2,5 mål til odds 1,68 ved Nordicbet*

Efter 3-0 mod Tyrkiet i åbningskampen er der taget godt med pres af italienerne, især fordi Schweiz og Wales krydsede i gruppens anden kamp og uafgjort derfor er et aldeles brugbart resultat for Roberto Mancinis tropper til opgøret her. Det vil dog ikke overraske det mindste, hvis “Azzurri” går fuldt ud efter sejren, men det er svært at se dem køre alpelandet komplet over.

Schweizerne holdt i Nations League Tyskland og Spanien under 2,5 mål i tre ud af fire kampe, ligesom man kun har tabt med mere end ét mål én gang siden efteråret 2017, og det endda et 1-3 nederlag til Portugal, hvor Cristiano Ronaldo scorede i overtiden.

Spørgsmålet er selvfølgelig, hvordan Schweiz vil stille sig med et enkelt point inden sidste kamp mod Tyrkiet, men italienerne på hjemmebane er trods alt af en sådan kaliber, at det vil virke hovedløst at angribe ved eksempelvis 1-1 et kvarter før tid, ligesom 1-0 eller 2-0 Italien også må betragtes som overvejende sandsynlige udfald.

På den baggrund kan der sagtens findes værdi i en målfattig kamp i Rom.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,60)


Leanders Listige – tirsdag d. 15. juni kl. 18:30

Fiona Ferro – Kristina Mladenovic: Over 2,5 sæt i kampen til odds 2,38 ved LeoVegas*

Ferro og Mladenovic kender hinanden temmelig indgående eftersom kampen her bliver deres sjette indbyrdes møde på to år. Kampene er gået i tre sæt de sidste tre indbyrdes opgør, mens de to kampe som Mladenovic vandt på grus begge gik i tie-break i et af sættene.

Med andre ord er der basis for en temmelig tæt duel, hvor Mladenovic godt nok er gjort til kneben favorit, måske fordi hun blandt andet har spillet kampe på græs her i 2021 i modsætning til Fiona Ferro, der kommer fra exit i 2. runde af French Open for to uger siden og ikke haft græs under fødderne endnu i kampregi, men dog har trænet i det engelske en lille uges tid.

Alle Mladenovic’ tre kvalifikationskampe på græsset i Nottingham gik i tre sæt, og meget tyder på, det også kan blive tilfældet her. De risikovillige går efter sejr til Mladenovic på præcis 2-1 i sæt til over odds 4, men her nøjes vi med, at begge spillere tager sæt i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,20)


Leanders Langskud

(Opdatering: Tsitsipas har trukket sig fra turneringen).

Arthur Rinderknech – Stefanos Tsitsipas: Rinderknech vinder 1. sæt til odds 2,85 ved LeoVegas.

Stefanos Tsitsipas var ét sæt fra at vinde French Open i søndags. I stedet skal han omstille sig både fysisk og mentalt på at være til stede ved ATP Turneringen i Halle under 48 timer efter sit nederlag i maratonfinalen mod Novak Djokovic, der strakte sig over 250 minutter og fem sæt – nøjagtigt som Tsitsipas’ semifinale mod Alexander Zverev, der også gik i fuld længde.

Nok er Arthur Rinderknech på modsatte side af nettet ikke af en kaliber, der nærmer sig hverken Djokovic eller Zverev, men franskmanden har haft god tid til at forberede sig på græsunderlaget i Tyskland efter en uges træning og to sejre i kvalifikationen over Stakhovsky og O’Connell.

Når man samtidig bemærker, at Tsitsipas HVERT ENESTE år har lagt ud med at tabe første sæt på græs i årets første græskamp mellem 2015 og 2019, så ligner oddset på Rinderknech til at nappe første sæt her en rigtig, rigtig fin fidus.

→ Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i vores seneste EM special


Tjek også Leanders EM luringer ud

4 kommentarer

  1. Er det bare mig, der ikke kan finde langskuddet hos Leovegas eller nogen andre bookmakere?

    1. Tsitsipas har trukket sig fra turneringen for får timer siden.

      1. Tak for svar. En god indikation på, at det nok havde været et meget godt spil:)

Skriv et svar