18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 14. – 15. maj 2021

Benjamin Leander står klar med sine fiduser til weekenden, hvor han har fundet et par spændende spil frem! Vi skal allerede i gang fredag aften, når eksperten har fundet værdi i det portugisiske, og her testes odds 6,00 på langskuddet. Leanders Listige og Leanders Lette bliver begge sat i gang lørdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 15. maj kl. 19:30

Kayserispor – Fenerbahce: Over 2,5 mål til odds 1,77 ved ComeOn*

Fenerbahce lever stadig i guldhåbet, men så skal Besiktas tabe til umotivered Göztepe, mens Galatasaray skal gøre det samme til ditto umotiverede Yeni Malatyaspor. Andenpladsen og CL-kval er dog også aldeles aktuel for Istanbul-klubben, som kun kan bruge tre point i den jagt. 

De møder et Kayseri-mandskab, som redder livet med X, men som kan rykke ud med nederlag, hvis Genclerbirligi slår umotiverede Trabzonspor på udebane. Fenerbahce er klare favoritter til opgøret, så det er svært at se kampen gå i stå på noget tidspunkt. Fenerbahce mangler tilmed den rutinerede højreback Gönül med karantæne, så her ligner det mindst tre mål i opgøret til fornuftig betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,77* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – lørdag d. 15. maj kl. 15:30

Bielefeld – Hoffenheim: 1-tallet til odds 2,75 ved NordicBet*

Som det eneste hold i hele Bundesligaen har Hoffenheim ikke mere at spille for efter sidste spillerundes dramatiske 4-2 sejr over Schalke. Hoffenheim var bagud 0-2 ved pausen til den allerede nedrykkede prügelknabe, men scorede fire gange i 2. halvleg og sikrede dermed en ny sæson i Bundesligaen. 

Det har Bielefeld så ganske langt fra sikret endnu. Lørdagens værter ligger på den nuværende kvalifikationsspils-plads og bliver åndet i nakken af FC Köln på den sidste nedrykningsplads. Formen er til gengæld fornuftig hos Bielefeld, som har 12 point i de sidste otte kampe, bl.a. med fremragende sejr på 2-1 i Leverkusen og Clean Sheets mod Hertha, Schalke, Freiburg og Augsburg.

I januar holdt Bielefeld Hoffenheim til 0-0 på udebane, og her skal de have fine chancer for at nappe sejren på ren motivation. 

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,35)

Leanders Langskud – fredag d. 14. maj kl. 22:15

Braga – Moreirense: 2-tallet til odds 6,00 ved bwin*

Efter weekendens resultater ligger det endegyldigt fast, at Braga bliver 4’er i Portugals bedste række. Dermed kan holdet ene og alene fokusere på den portugisiske pokalfinale ni dage senere, hvor Benfica venter. 

Derfor skal der være fin værdi i at gå på sejr til Moreirense, som kun kan bruge tre point i jagten på den sjetteplads, der giver kvalifikation til Conference League. Holdet sikrede sig endegyldigt en ny sæson i Primeira Liga sidste sæson med sejren over Portimonense, og formen er generelt solid for fredagens gæster, der har taget point fra både Sporting og Porto i april måned. 

Braga har en generalprøve mod Portimonense fire dage inden pokalfinalen til at få styr på holdet, så kampen her ligner på alle måder en banaskræl for et reservepræget hold. Flot værdi i 2-tallet.

Spil Leanders Langskud til odds 6,00* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Se flere aktive spilforslag fra Leander i vores podcast SpilXpoden

Skriv et svar