18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 13. – 15. juli 2021

Luringerne er ikke gået på sommerferie, men midtugens sparsomme program afspejler, at der skal graves dybt for at finde spiltips med kvalitet i. Således forsøgt af Benjamin Leander denne midtuge, hvor turen går til skotsk Liga Cup og Sydamerikas svar på Europa League.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 13. juli kl. 20:45

Raith – Brechin: Raith vinder til nul til odds 1,83 ved bet365*

Brechin kunne blot stille med to udskiftere i den første Liga Cup-kamp på hjemmebane, hvor man tabte med 0-3 til Livingston.

Nok skal man nu op mod Raith fra rækken under Premier League, hvor Livingston huserer, men man bør stadig ikke få mange chancer i kampen mod Raith. Der er løbet meget vand gennem åen siden de to hold spillede i samme række for to år siden, hvor Brechin nu er helt ude af ligasystemet med en nedrykning til den femtebedste række.

Raith vandt 1-0 over et mærkbart bedre Cowdenbeath-hold sammenlignet med Brechin, og derfor tyder alt på, at Brechin taber for 11. gang i træk i Liga Cup-regi, hvor man ikke har vundet i ordinær tid siden juli 2018 og har tabt ni af 10 kampe i ordinær tid, heraf syv uden at score.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,67)


Leanders Listige – torsdag d. 15. juli kl. 02:30

Independiente del Valle – Bragantino: 1-tallet til odds 2,10 ved bet365*

Independiente del Valle har blot tabt ÉN kamp på hjemmebane i Copa Libertadores og Copa Sudamericana siden 2014 – en imponerende stime på 32 kampe, hvor man har 21 sejre, 10 uafgjorte og kun et enkelt nederlag, der sågar kom i år til Palmeiras.

Det vil være mystisk, hvis det igen ender med hjemmebanenederlag til et brasiliansk hold, når Bragantino kigger forbi, for Independiente del Valle har god statistik mod brasilianske hold med fire sejre i fem forsøg i ovenstående periode, mens netop Bragantino tabte med 0-3 da de besøgte del Valles landsmænd fra Emelec på udebane i Copa Sudamericana gruppespillet, hvor holdet ikke imponerede voldsomt med 12 point, hvoraf de seks blev hentet mod gruppens prügelknabe fra Deportes Tolima, der ikke vandt en eneste af de seks kampe.

Independiente har blot spillet to kampe siden 1. juni, hvorimod det for Bragantino bliver kamp nummerTRETTEN! Med tanke på, at der er tale om en ottendedelsfinale over to opgør, vil det næppe være nogen katastrofe for brasilianerne at tabe med 0-1 eller 1-2 her, så gå efter hjemmesejr i 2.500 meters højde i Ecuador.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)


Leanders Langskud – onsdag d. 14. juli kl. 02:30

America de Cali – Ath. Paranaense 2-tallet til odds 2,50 ved Nordicbet*

Athletico Paranaense brænder banen af i Brasilien, hvor holdet har 20 point for 10 kampe og dermed har skudt sig fornemt med i topstriden efter en fjerdedel af sæsonen færdigafviklet. Også i Copa Sudamericana gruppespillet bragede man i gennem med 15 point og en målscore på 8-1, og det er derfor besynderligt, at man ikke er vurderet som større favoritter mod et rustent colombiansk mandskab, hvis 2021 langt fra har været gnidningsfrit.

America de Cali endte blot som 8’er i den colombianske forårsturnering og kneb sig dermed videre til slutspillet på sidste mandat, inden man blev sendt ud dér efter to kampe. Det har medvirket, at man ikke har spillet en kompetitiv kamp i seks uger, og man var også dårlige tidligere på året i Copa Libertadores, hvor man fik fire point ud af 18 mulige og dermed gik videre til Copa Sudamericana som den klart dårligste 3’er i de otte grupper.

De 1.000 højdemeter i Cali bør ikke skræmme Athletico Paranaense, som godt nok ikke behøver vinde opgøret her i og med, man har et returopgør at klare paragrafferne i, men det ligner en snæver 1-0’er til gæsterne, som har været offensivt godt med i ligaen, men som samtidig altså har spillet til nul i fem ud af seks internationale kampe.

De frække prøver gæsterne vinder til nul til op mod odds 4, men her går spilforslaget altså blot på den rene sejr.

Spil Leanders Langskud til odds 2,50* (spilbar til 2,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar