18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips d. 12. – 13. juni 2021

EM-feberen raser, men Benjamin Leander har fundet den største værdi i Polen og Englands sekundære fodboldrækker denne weekend, mens EM-tipsene er overladt til Spilxpertens podcast SpilXpoden.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 13. juni kl. 12:40

Legnica – Zaglebie Sosnowiec: Legnica -0,5 (AH) til odds 1,98 ved bet365*

Legnica klynger sig til håbet om, at Gornik Leczna taber hjemme til Sandecja, for så går Legnica i slutspillet med sejr over bundholdet fra Zaglebie Sosnowiec i Polens 1. Liga.

Gæsterne reddede en ny sæson i den næstbedste række i sidste runde på trods af nederlag til Gornik Leczna, og generelt har Sosnowiec været elendige mod de ni hold fra den øvre halvdel i denne sæson. Siden sejren mod Tychy i første hjemmekamp, har Sosnowiec fået tre uafgjorte og tabt 12, og nu skal man altså på langfart med over tre timers køretur til Legnica i Vestpolen. 

Værterne har en uhyre stærk defensiv, som nok skal håndtere Sosnowiecs slunkne offensiv, og med tanke på, at Legnica vandt det omvendte opgør sikkert med 2-0, så skal prisen på hjemmesejr her være aldeles spiselig

Spil Leanders Lette til odds 1,98* (spilbar til 1,75)


Leanders Listige – lørdag d. 12. juni kl. 13:00

Torquay – Notts County: 1. halvleg X til odds 2,10 ved bet365*

Semifinaletid i den femtebedste engelske række, hvor det gælder deltagelse i næste sæsons Football League-system med en oprykning til League Two.

Torquay og Notts County mødes for tredje gang i sæsonen, og de to første kampe er begge endt uafgjort med 2-2 og 0-0. Det specielle her er, at holdene kommer fra 14 dages kamppause efter et intenst forårsprogram, og det vil være mærkeligt, hvis ikke det medfører en del rust og forsigtighed fra begge hold. 

Kampen spilles uden returopgør, og selvom Torquay får fans på stadion og dermed en kneben hjemmebanefavoritstatus, giver det alligevel god mening at gå efter pause-X’et i så vigtigt et opgør.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)


Leanders Langskud – søndag d. 13. juni kl. 12:40

Leczna – Sandecja: X’et til odds 3,60 ved LeoVegas*

Leczna skal bruge et point for at sikre den sjetteplads, der medfører playoff om oprykning til Ekstraklasa, og derfor virker prisen på en pointdeling mærkværdig høj i hjemmekampen mod Sandecja fra niendepladsen. 

Leczna-sejr giver omkring odds 2, så styrkeforholdet mellem klubberne vurderes ikke voldsomt forskelligt. Primært fordi gæsterne har været forrygende i 2021, hvor 15 kampe har givet 32 point i modsætning til de første 18 kampe i sæsonen, der blot gav 13 point.

På det seneste er formen dog stilnet af med fem point i de sidste fem kampe, men når det omvendte opgør endte 1-1, så giver det god mening at gå efter pointdelingen, når Leczna er fint tilfredse med stillingen, når kampen går i gang.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Lyt til den seneste episode af SpilXpoden her


Tjek også Leanders EM luringer udSkriv et svar