18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips (special) til Rusland – Danmark d. 21. juni 2021

Det er vind eller forsvind for Kasper Hjulmands drenge, når Danmark spiller skæbnekamp mod Rusland mandag aften. Leanders Luringer disker op med tre specialspil på kampen, der på forhånd ligner en temmelig underholdende affære

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 21. juni kl. 21:00

Rusland – Danmark: Mål i begge halvlege til odds 1,83 ved Nordicbet*

Selvom 0-0 til pause har været en god forretning indtil videre, virker det som en markant bedre ide at gå efter mål i begge halvlege af opgøret her. Danmark skal frem og vinde uanset hvad, og med tanke på, hvor offensivt man kom ud til kampen mod Belgien, så tyder intet på, at udtrykket bliver anderledes her.

Russerne forsvarede sig decideret kummerligt i Nations League, hvor man i tre udekampe mod Serbien, Tyrkiet og Ungarn lukkede uhyrlige 10 mål ind og havde “mål i begge halvlege” i fire ud af seks opgør.

1-0 kan som bekendt vise sig ikke at være nok for Danmark, som givetvis også vil gå efter en 2-0 føring, som definitivt vil sende dem op som 2’er, med mindre Finland tager point mod Belgien, så her virker mål i begge halvlege som et logisk og velbetalt spil.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,65)


Leanders Listige – mandag d. 21. juni kl. 21:00

Rusland – Danmark: Mål fra det 76. minut frem til slutfløjt: JA til odds 2,10 ved ComeOn!*

Det er meget, meget svært at se opgøret her gå i stå på noget tidspunkt. Danmark er tvunget til sejr, og russerne vil være ekstremt dårligt stillet i 3’er-regnskabet med tre point og en målscore på -3. Med andre ord er der incitament for angreb ved både 0-0, 1-1, 0-1 og måske endda også en 1-0 føring til Danmark hvis meldingen kommer om, at Finland eksempelvis er bagud 1-2 mod Belgien, som umiddelbart vil sende finnerne videre.

Nok blev der kun scoret i det sidste kvarter af kampene i fire af 12 kampe i sidste runde af 2016-slutrunden, men her var der kun to opgør mellem nummer tre og fire med nul og et point, og Rumænien-Albanien og Tjekkiet-Tyrkiet kunne nemt være endt med scoringer det sidste kvarter.

Det bliver i hvert fald satset herfra, at et af holdene i Parken skal satse så meget til sidst, at vi får scoringer fra 75:01 til slutfløjt fra dommer Clement Turpin.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)


Leanders Langskud – mandag d. 21. juni kl. 21:00

Rusland – Danmark: Roman Zobnin får gult kort til odds 6,00 ved Nordicbet*

Voldsomt odds på gult kort til russernes fighter Roman Zobnin, der styrer den defensive midtbane hos mandagens gæster. Zobnin har begået fire frispark ved slutrunden, delt flest af alle russiske spillere, og ved bestemt også godt, hvordan man tager fra hjemme i Spartak Moskva, hvor det blev til ni gule kort og et rødt i den forgangne sæson, ligesom Zobnin også tog gule kort i begge udekampe han deltog i i Nations League mod Ungarn og Tyrkiet i efteråret 2020.

Hvis Danmark er involveret i lige så mange dueller som i kampen mod Belgien, så kommer Zobnin med statsgaranti i vælten her, og selvom dommer Clement Turpin ikke er én, der kaster om sig med kort, så er odds 6,00 et voldsomt overodds på gul billet til russernes nummer 11.

Spil Leanders Langskud til odds 6,00* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i vores seneste EM special

Skriv et svar