18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis søndags-tips til 2. juni 2024

Juni måned indledes med spændende søndags-fiduser fra Leanders Luringer, som drager til Italien, Spanien og Danmark.


Foto: Zuma Press/Alamy Live News

Leanders Lette – søndag d. 2. juni kl. 15:00

AaB – Vendsyssel: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,80 ved bet365*
Danmark, 1. division

Rendyrket sommerkamp i vente i Aalborg, hvor AaB er sikker på at blive nummer to, mens Vendsyssel jagter lidt forøgede TV-indtægter via et muligt avancement fra sjettepladsen til femtepladsen, hvilket dog kræver tre point hos de nordjyske naboer.

Sæsonens tre indbyrdes møder har været et sandt goal show med sejre på 3-1 og 4-3 til AaB, mens det seneste møde i april endte 2-2. Fire testkampe mellem holdene de sidste to år er sågar også endt 2-1, 5-1, 2-2 og 1-2 i AaBs favør, så i en sidsterundekamp uden nogen som helst betydning, burde det være særdeles sandsynligt, at AaB spiller en målrig sidste kamp i 1. division foran sit hjemmepublikum inden den står på Superliga-fodbold efter sommerferien.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – søndag d. 2. juni kl. 18:00

Atalanta – Fiorentina: Intet kort før minut 43:00 til odds 1,83 ved bet365*
Italien, Serie A

Sidste kamp i Serie A og sidste kamp for den italienske dommerlegende Daniele Orsato, som lægger fløjten på hylden efter EM-slutrunden i Tyskland

Orsato takker af efter 288 kampe i Serie A, og i en kamp med minimal sportslig betydning, er det svært at se ham slutte af med en tirade af kort på stadion i Bergamo.

Atalanta jagter godt nok Juventus’ tredjeplads, men der er kun præmiepenge og stolthed på spil, mens Fiorentina er sikre på at blive nummer otte og kommer med en slem skuffelse fra finalenederlag i 117. minut mod Olympiakos i Conference League.

Selvom det omvendte opgør var ganske dramatisk med en 3-2 sejr til Atalanta i september, var der kun tre advarsler i opgøret undervejs, og selvom bookmakerne har lugtet lunten med omkring odds 1,60 på maksimalt to kort, så er det stadig lokkende at gå efter, at første advarsel, hvis den da overhovedet kommer, bliver vist efter minut 43.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,67)

Leanders Langskud – søndag d. 2. juni kl. 18:30

Leganes – Elche: Leganes vinder og under 2,5 mål til odds 3,00 ved bet365*
Spanien, La Liga 2

Leganes vender tilbage til La Liga med blot uafgjort, men der er ingen grund til at risikere en sidsteminuts freak-scoring mod sig, fordi man har stillet sig på bagbenene og satset på 0-0.

Leganes møder rækkens mest formsvage mandskab målt over de seneste fem kampe, nemlig Elche, som er gået fuldstændig kolde de sidste 10 runder med blot en enkelt sejr, som har sendt dem fra rækkens andenplads helt ned på en placering udenfor slutspilsgivende top6.

Leganes har tre point ned til Eibar, som hjemme møder Oviedo, og søndagens værter kan endda også sikre sig ligatitlen, hvis Valladolid sætter point til i en bøvlet udekamp mod Tenerife.

Hjemmeholdet har rækkens bedste defensiv, og otte af holdets 20 sejre i sæsonen har været på enten 1-0 eller 2-0. Samtidig har Elche tabt fire ud af ni udekampe med enten 0-1 eller 0-2, så alt i alt skal det være velbetalt, at Leganes cruiser en 1-0 eller 2-0 sejr hjem og kan lade champagnepropperne sprænge efter slutfløjt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar