18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis pokaltips til midtugen 26. – 27. oktober

Pokalbolden ruller over hele Europa, og Leanders Luringer sætter fokus på alt fra belgiske underdogs til Sydbank Pokalen i Danmark og hollandsk KNVB Beker

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 27. oktober kl. 18:00

FC Nordsjælland – OB: Over 2,5 mål i kampen til odds 1,83 ved Nordicbet*

Flemming Pedersen har i sin tid som cheftræner i FCN ikke haft udpræget succes i pokalturneringen. Tre sejre og to nederlag er facit siden 2019, men to af sejrene er faldet mod amatørerne fra Græsrødderne (5-1) og for en måned siden VSK Århus fra den tredjebedste række. Sidste sæson røg man pinligt ud med 0-2 til Hvidovre, ligesom 2019/20 sæsonen bød på exit til FCK med 1-4, bla. på mål af Nicklas Bendtner.

Derfor kunne et spil på OB også friste, men den bedste løsning virker umiddelbart til at være over 2,5 mål. Syv kampe mod fynboerne har nemlig resulteret i to sejre til hvert hold og tre remiser med den underholdende målscore 11-11 og aldrig færre end to mål i nogle af opgørene. Begge hold vil givetvis gå pænt efter pokalsucces med FC København ude af turneringen og FCM med fokus på både Superligaen og Europa, så eneste frygt kan være, om der går henholdende spil i den ved 1-1.

Uanset hvad skal prisen på mindst tre scoringer dog være gavmild med tanke på især FCNs slunkne defensiv.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,72)


Leanders Listige – tirsdag d. 26. oktober kl. 18:45

SteDoCo – Utrecht: SteDoGo under 0,5 mål til odds 2,25 ved betfair*

Med tanke på niveauforskellen mellem toppen af Æresdivisionen og midten af den fjerdebedste række, så virker oddset her særdeles gavmildt. Hjemmeholdet ligger nummer 11 i Topklasse og har i skrivende stund 73 placeringer op til Utrecht på tredjepladsen i Æresidivisionen.

Holdets tre sejre er tilmed kommet mod hold fra den nederste halvdel af Topklasse, ligesom avancementet i pokalen også blev sikret mod HSV Hoek fra den fjerdebedste række i en kamp, hvor man var bagud 0-2, men vandt med 3-2 på et mål dybt inde i overtiden.

Ret skal dog være ret; halvdelen af holdet har erfaring fra den næstbedste række, og enkelte har endda minutter i Æresdivisionen, men det bliver der sandelig også behov for, hvis blot man skal matche Utrecht det mindste.

Gæsternes RESERVER spiller nemlig selv med i den næstbedste række, hvor man ligger nummer otte efter 12 spillerunder, og med tanke på, at Utrecht først spiller hjemmekamp i Æresdivisionen mod Willem II søndag eftermiddag, bør man komme nogenlunde stærkt til kampen her. Træner Rene Hake har ikke nogen stor statistik i pokalturneringen og har faktisk ikke holdt nullet i de otte kampe, han har deltaget i som træner de sidste 10 år, hvilket taler imod spillet, men det er alt andet lige pekuliær statistik, der ikke bør ændre på, at Utrecht er gigantiske favoritter her og også bør kunne holde SteDoCo fra scoring på naturgræsset i Hoornaar, hvor kampen spilles.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 1,95)


Leanders Langskud – onsdag d. 27. oktober kl. 20:30

Francs Borains – Beerschot: 1-tallet til odds 3,80 ved Bet365*

Beerschot har gang i en forfærdelig sæson i Belgiens Jupiler League, hvor man efter 12 runder har nappet to af 36 mulige point. Allerede lørdag aften venter der lidt af en skæbnekamp, når man møder RFC Seraing på hjemmebane. Seraing ligger lige over nedrykningsstregen og kan udbygge forspringet ned til Beerschot til 13 point, hvorimod en Beerschot-triumf vil mindske hullet til syv point.

Derfor må Beerschot-træner Javier Torrente være voldsomt fristet af at stille særdeles reservespækket til opgøret her. Argentineren kom til klubben for en måned siden og vil givetvis give chancen til det store kuld af spillere på 19-20 år, der ikke har fået ret meget spilletid.

Det åbner for et spændende spil på Francs Borains fra den tredjebedste række. Holdet er langt fra ueffent med flere spillere, der har erfaring fra højeste og næsthøjeste niveau, bla. målmand Maxime Vandermeulen, der var i førsteholdstruppen hos Charleroi samt den mauritanske landsholdsforsvarer Houssen Abderrahmane.

Franc Borains har en hviledag mere end Beerschot både i forhold til sidste spillerunde og kommende spillerunde, og forskellen på den suveræne bundprops reserver med manglende relationer og subtoppen af den tredjebedste række skal være langt mindre end oddsene antyder. Gå efter et lille pokalchok her med sejr til Francs Borains i ordinær tid.

Spil Leanders Langskud til odds 3,80* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar