18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis midtuge spiltips til 28. – 30. november 2023

Champions League, Conference League og den asiatiske Champions League er i fokus fra Benjamin Leanders side til midtugens Luringer.

IMAGO / Isosport

Leanders Lette – torsdag d. 30. november kl. 18:45

Spartak Trnava – Ludogorets: Ludogorets til odds 1,70 ved bet365*
Conference League, Gruppe H

Spartak Trnava er færdige i Conference League med et point efter fire kampe, og nu må fokus rettes på den hjemlige liga, hvor holdet er på tredjepladsen to point efter Zilina og otte efter Slovan Bratislava.

Bulgarske Ludogorets er tvunget til sejr, hvis man vil have chancen for at kunne nøjes med uafgjort mod FC Nordsjælland i den sidste kamp, og holdet forventer solid opbakning fra medrejsende fans, der tager turen forholdsvis korte 1.000 km nordvest på for at følge de bulgarske mestre.

Ludogorets var overlegne i det omvendte opgør og smadrede Trnava med 4-0. Motivation og klasse in mente, skal 1,70 på udesejren være helt acceptabelt.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – tirsdag d. 28. november kl. 18:45

Shakhtar – Antwerp: Over 2,5 mål til odds 1,86 ved bet365*
Champions League, Gruppe H

Must-win kamp for begge hold i CL Gruppe H. Shakhtar skal bruge en sejr, og gerne en stor en af slagsen, hvis man vil have nogen chance for at vippe Barcelona eller Porto af pinden i kampen om en top2-placering. Ukrainerne er lige med Barcelona på indbyrdes point, men markant dårligere med den nuværende målscore, mens man tabte 1-3 hjemme til FC Porto og har brug for sejr på mindst to mål i Portugal, hvis portugiserne taber på Camp Nou – det er dog under forudsætning, at Shakhtar vinder med mindst to over Antwerp.

Hvis Antwerp vil overtage Shakhtars tredjeplads, kræver det sejr på mindst to mål i kampen her, fordi man tabte den omvendte kamp med 2-3 efter at have ført 2-0 efter 40 minutter.

Vældig fin betaling på en gentagelse af et målrigt og underholdende første kapitel mellem de to hold.

Spil Leanders Listige til odds 1,86* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – tirsdag d. 28. november kl. 17:00

Navbahor – Al Hilal: Uafgjort til odds 5,75 ved bet365*
AFC Champions League

Med tanke på, at usbekiske Navbahor fik 1-1 med fra Saudi Arabien i det omvendte opgør, er prisen på uafgjort her helt vild. Begge hold er placeret med 10 point, og strukturen i AFC Champions League er indrettet sådan, at de 10 gruppevindere går videre, mens de 2 x 3 bedste 2’ere fra Øst og Vest-Zonen også går videre. Navbahor er i spidsen hvad angår bedste facit for 2’erne efter fire runder, og vil med uafgjort mod Al-Hilal være i en særdeles gunstig position.

Al-Hilal holder gruppens førsteplads med en sejr og skal bare cementere den i sidste runde med hjemmesejr over det umotiverede, iranske bundhold fra Nassaji Mazandaran, og vigtigst af alt har holdet kæmpe guldkamp mod Cristiano Ronaldo og Al Nassr allerede fredag aften, hvorfor det ville være mærkeligt, hvis træner Jorge Jesus ikke sparede en profil eller to.

Odds 5,75 er umuligt at stå for på pointdelingen.

Spil Leanders Langskud til odds 5,75* (spilbar til 4,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar