18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis Europa-tips med de danske hold den 21. oktober

Brøndby, FC København, FC Midtjylland og Randers FC skal i aktion i tredje runde af Europa League og Conference League. Leanders Luringer har fundet tips frem til tre af de fire opgør.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – torsdag d. 21. oktober kl. 18:45

FC Midtjylland – Crvena Zvezda: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,88 ved Marathonbet*

FCM mistede to vitale point i 1-1-pointtabet mod Ludogorets, så spørgsmålet er, hvor meget Bo Henriksen og co. tør satse i opgøret mod førerholdet fra Crvena Zvezda. Serberne fører gruppen med maksimumpoint og lever fint med et kryds her, hvilket bør betyde en afventende stil fra Beograd-klubben. Siden sommeren 2020 har holdet spillet 11 kampe i Europa på fremmed græs, og de otte af dem er endt med maksimalt to scoringer – den ene af de tre en kval-udekamp mod Cluj, hvor første hjemmekamp var endt med en 4-0 sejr. Tager man udelukkende kampe i europæiske gruppespil, er alle fire udekampe for Crvena Zvezda endt med maksimalt to mål.

FCM’erne så sårbare ud i 2-2 kampen ude mod FCN, men i stil bør kampen her i langt højere grad minde om en mesterskabskamp mod FC København, og det bør alt andet lige forplante sig i spilbilledet og i antallet af store chancer.

Glimrende betaling på maksimalt to scoringer i opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,88* (spilbar til 1,77)


Leanders Listige – torsdag d. 21. oktober kl. 21:00

Rangers – Brøndby: Rangers vinder og holder nullet til odds 2,50 ved bet365*

Rangers stod i odds 1,57 i snit hjemme mod et meget imponerende Malmö-hold i CL-kvalifikationen, og derfor virker det helt uforståeligt, at Brøndby tilnærmelsesvis vurderes lige så gode som skåningene.

Spiller man Rangers-sejr til odds 1,50, bør man i høj grad overveje at tage sejr til nul til en hel krone mere, for Brøndby har ikke set voldsomt imponerende ud offensivt i de to første kampe mod Sparta Prag og Lyon, der begge har givet et stort nul på måltavlen og et enkelt point via nullerten mod det tjekkiske hold. Selvom Rangers er et niveau under Lyon, så har skotterne stadig været stabilt kørende defensivt i den skotske Premier League med syv scoringer mod sig i ni kampe og tre ud af fem sejre til nul.

Selvom Mikael Uhre og Simon Hedlund nok skal give skotterne arbejde med de mange løb i dybden, så skal der stadig være fin værdi i at gå efter skotsk sejr i en øredøvende kulisse på Ibrox, hvor Rangers har spillet 10 EL-gruppekampe på eget græs under Steven Gerrard og kun tabt én gang med fem Clean Sheets undervejs mod hold, der i alle tilfælde har været bedre end det nuværende Brøndby-hold.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,25)


Leanders Langskud – torsdag d. 21. oktober kl. 18:45

FC København – PAOK: X’et til odds 3,45 ved LeoVegas*

FCK var ramt af et sandt afbudslazaret til opgøret mod Sønderjyske, hvor absolutte nøglespillere som Stage, Kristiansen, Zeca og Falk var ude. Til gengæld vender georgiske Kocholava tilbage fra karantæne til at stabilisere midterforsvaret sammen med Nicolai Boilesen til gruppefinalen mod PAOK.

Fælles for både FCK og PAOK er, at der venter store rivalopgør mindre end 72 timer efter slutfløjtet. FCK skal til Brøndby, mens PAOK skal møde Olympiakos, og den kamp bør også tage fokus fra opgøret her. Det er en trekamp mellem FCK, PAOK og Slovan om at gå videre, og det er voldsomt svært at se uafgjort være skidt for nogle af holdene her. FCK vil gå på syv point og PAOK vil gå på fem point med sidstnævnte som værende sikker på at være foran Slovan, der er storfavoritter i hjemmekampen mod prügelknaberne fra Lincoln Red Imps.

Læg dertil, at græstæppet i Parken var voldsomt undervældende i kampen mellem Danmark og Østrig og næppe er blevet gjort bedre på ni dage. Det taler også for en arytmisk kamp, hvor stillingen 0-0 sagtens kunne vare ved fra start til slut.

Spil Leanders Langskud til odds 3,45* (spilbar til 3,15)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

3 kommentarer

  1. Benjamin Leander har fuld fokus på de danske holds muligheder i Europa denne torsdag. Er du enig? 🙂

  2. Beklager Leander, men Uhre laver sgu hattrick i dag!
    Tak for tips
    vh

    1. Jeg gir en virtuel fadøl, hvis bare han laver en enkelt. God kamp!

Skriv et svar