18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis EM-spiltips d. 28. – 29. juni 2021

EM-slutrunden har fået overstået gruppespillet, så Leanders Luringer fokuserer på ottendedelsfinalerne i denne EM-Specialudgave, hvor flere kampe tegner nervepirrende tætte.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 28. juni kl. 18:00

Kroatien – Spanien: Under 2,5 mål til odds 1,76 ved Nordicbet*

Okay, Spanien vandt 5-0 over Slovakiet, men klap lige hesten. Præstationerne mod Sverige og Polen var stadig lige dele uskarpe og sløsede i offensiven, og Alvaro Morata ligner en mand med komplet mangel på selvtillid i landsholdsregi, hvor syv landskampe i 2021 har givet to mål på 19 afslutninger.

Et spil på kroaterne frister pænt, når Spanien er gjort til så glasklare favoritter som 1,65 på neutral grund i Parken, men under 2,5 mål til et bedre odds virker endnu bedre. Der er tonsvis af rutine og erfaring i kroaternes trup, som nåede VM-finalen i 2018 på tre gange 1-1 i slutspilskampene i ordinær tid og som tillod England blot et skud indenfor rammen i åbningskampen, selvom Phil Foden også havde et skud på stolpen.

Nok endte det 3-2 og 6-0 i de to indbyrdes opgør i Nations League 2018, men landstrænerne Zlatko Dalic og Luis Enrique bør gå noget mere forsigtigt til værks her. Fin pris på maksimalt to træffere i ordinær tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,76* (spilbar til 1,65)


Leanders Listige – tirsdag d. 29. juni kl. 21:00

Sverige – Ukraine: Under 8,5 hjørnespark i ordinær tid til odds 1,87 ved Mr. Green*

For at få hjørnespark er det en ret god idé at slå indlæg eller afslutte meget, og hverken Sverige eller Ukraine imponerer ret meget på nogle af de to parametre.

Kun Slovakiet og Ungarn slog færre indlæg end Sveriges 24, mens Ukraine var marginalt bedre med 30 af slagsen i deres tre gruppekampe. Begge nationer var også i den nederste tredjedel, når det kom til afslutninger generelt med hhv. 24 og 25 – færre afslutninger TILSAMMEN end Danmark kunne mønstre.

Hos Sverige spiller højrebenede Emil Forsberg venstre kant, ligesom 36-årige Sebastian Larsson på højrekant godt nok er højrebenet, men til gengæld ikke er nogen vårhare længere.

Ukraine kører også med modsatrettet kant i højre side, hvor venstrebenede Yarmolenko huserer, så her forsøges maksimalt otte hjørnespark i ordinær tid.

Spil Leanders Listige til odds 1,87* (spilbar til 1,77)


Leanders Langskud – tirsdag d. 29. juni kl. 18:00

England – Tyskland: X/X halvleg/fuldtid til odds 4,75 ved Mr. Green*

England mod Tyskland er og bliver en ærkefjendeklassiker, og når Gareth Southgate og Joachim Löw krydser klinger for fjerde gang head-to-head, bliver det med statsgaranti lige så tæt som i de foregående opgør, der er endt 0-0, 1-0 til Tyskland og 3-2 til England; alle i venskabskamps-regi.

Englænderne har været undervældende offensivt indtil videre med to scoringer på tre kampe, men tilsvarende har Jordan Pickford været tæt på arbejdsløs i målet, hvor blot fire skud har fået lov til at passere indenfor rammen.

Det giver gode forudsætninger til opgøret mod Tyskland, som modsat så meget menneskelige ud i samtlige gruppespilskampe rent defensivt. Nul Clean Sheets og to mål lukket ind mod både Portugal og Ungarn bekymrer, men omvendt sprudlede man offensivt i begge sidstnævnte opgør, mens man til gengæld var i bekneb mod Frankrig i åbningskampen.

Odds nærmer sig fuldstændig lige i kampen her, og det er svært ikke at få flashbacks til EM-semifinalen på Gamle Wembley for 25 år siden, hvor det stod 1-1 efter 16 minutter, 1-1 efter 120 minutter og hvor netop den nuværende landstræner Gareth Southgate blev syndebuk i straffesparkskonkurrencen.

I en voldsomt intens, men næppe specielt underholdende kamp, skal det give god mening at gå efter, at vi må i forlænget spilletid, og at der heller ikke er et hold på vinderkurs efter 45 minutters spil.

Spil Leanders Langskud til odds 4,75* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar