18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis EM-spiltips d. 22. – 23. juni 2021

EM-gruppespillet kører i garage, og der er rigeligt med spænding og værdi i de sidste otte kampe, der afvikles tirsdag og onsdag. Lurings-kreatøren Benjamin Leander tager på europæisk rundtur i Glasgow, på Wembley og i Tyskland.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 22. juni kl. 21:00

Tjekkiet – England: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,68 ved 888sport*

England har leveret én god halvleg ud af fire mulige ved EM, og det var de første 45 minutter mod Kroatien i første kamp. Nu står man med en reel risiko for at ryge ud af EM, hvis man taber til Tjekkiet her og Skotland samtidig slår Kroatien, for det er ingenlunde sikkert, at eksempelvis 4 point og målscoren 1-1 er nok til at hoste og harke sig videre som bedste 3’er.

Det bliver for spekulativt til mig at tænke over, om England hellere vil blive 2’er i gruppen og stå til at møde 2’eren i gruppe E i stedet for, for dels opgiver man hjemmebanefordel på Wembley i 1/8-finalen ved ikke at vinde Gruppe D, og derudover kan man sagtens risikere at løbe ind i Spanien på neutral grund i stedet for, så her ligner det en kamp, hvor tjekkerne i høj grad bare skal sikre det ene point, som sikrer dem gruppesejren, mens selv et nederlag på et enkelt mål kan vise sig særdeles værdifuldt, fordi Kroatien som minimum skal vinde med to mål for at gå forbi tjekkerne i det tilfælde.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,60)


Leanders Listige – tirsdag d. 22. juni kl. 21:00

Kroatien – Skotland: Mål fra det 76. minut frem til slutfløjt: JA til odds 2,05 ved ComeOn!*

Sagen er fuldstændig simpel for Kroatien og Skotland; uafgjort, og begge hold er færdige ved EM.

For begge holds vedkommende kan det endda gælde, at man skal op at vinde med TO mål for at ramme andenpladsen i gruppen hvis hhv. Tjekkiet og England taber deres indbyrdes opgør mod hinanden.

Uanset hvad er det svært at se kampen gå i stå på noget tidspunkt, og derfor giver det også mere end almindelig god mening at spille på, at vi får scoring i kampens sidste kvarter. En pris, der ikke kommer til at være bare i nærheden af aktuel, hvis opgøret eksempelvis står uafgjort efter 74. minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – onsdag d. 23. juni kl. 21:00

Ungarn – Tyskland: Ungarn under 1,5 hjørne til odds 2,88 ved Mr. Green*

Ungarn har stadig kun fået ét hjørnespark på 180 minutters fodbold plus tillæg, og det er svært at se tendensen blive voldsomt meget forandret mod Tyskland i en kamp, hvor ungarerne nok er pisket til at gå efter sejren, men hvor man næppe gør meget anderledes end i det succesfulde 1-1 opgør mod Frankrig, hvor man fik ét hjørnespark i kampen og blot forsøgte TO INDLÆG i kampen mod franskmændenes 26. Mod Portugal i første kamp magtede man blot syv indlæg og fik ikke et eneste hjørnespark. Læg dertil, at man i denne kamp flytter fra en kolossal opbakning i Budapest til udebane i München mod Tyskland.

Naturligvis kan ungarerne få et hjørnespark på et afrettet langskud, men tendensen har altså været ganske tydelig, når det kommer til ungarernes jævnt langsomme spil henover kanterne. Tyskland tillod ikke Frankrig at få et hjørnespark i kampens sidste time i første runde, mens man mod Portugal havde to hjørne mod sig i de første 78 minutter, men indkasserede fire i det sidste kvarter af en hektisk 2. halvleg.

Glimrende værdi i max. et enkelt hjørnespark til Ungarn her.

Spil Leanders Langskud til odds 2,88* (spilbar til 2,65)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

Skriv et svar