18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis EM-spiltips d. 13. – 14. juni 2021

EM-feberen raser, og Benjamin Leander går på jagt efter værdi i et par af special-spillene ved EM-kampene søndag d. 13 juni og mandag d. 14. juni, blandt andet med udgangspunkt i sin fortid som elitedommer med fokus på antal kort i kampene.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 13. juni kl. 18:00

Østrig – Nordmakedonien: Over 3,5 kort til odds 1,70 ved bet365*

Nok lagde Danny Makkelie fra land med blot to kort i åbningskampen mellem Tyrkiet og Italien, hvor første kort tilmed blev givet i 89. minut, men kollega Andreas Ekberg fra Sverige bør få en langt sværere kamp mellem Østrig og Nordmakedonien.

Hvor italienerne og tyrkerne tydeligvis havde stor respekt for velkendte Makkelie, er Ekberg helt klart med på et af de yderste mandater blandt de udtagne EM-dommere, og selvom han er fuldt ud kapabel til at lede kampen her, skal spillerne fra begge lande nok teste ham i en afgørende kamp, hvor en eventuel taber er rigtig skidt stillet ift. at skulle hente minimum tre point i de næste to svære kampe mod puljefavoritterne fra Holland og Ukraine. 

De to mandskaber kender i øvrigt hinanden fint fra EM-kvalifikationen, hvor Østrig vandt begge indbyrdes opgør med 2-1 og 4-1, og selvom Michael Oliver kørte kampen i Østrig gennem uden brug af kort, så var der trods alt fire kort i det første indbyrdes opgør med russiske Eskov som dommer.

Fin værdi i mindst fire kort i kampen her

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,60)


Leanders Listige – mandag d. 14. juni kl. 18:00

Polen – Slovakiet: Robert Lewandowski scorer til odds 2,04 ved Mr. Green*

Rekordholder “Lewangoalski” kommer i sit livs form efter sin famøse 41-måls-sæson for Bayern og har tilmed haft den fordel, at han blot har spillet 82 minutter i Polens optaktskampe og dermed bør komme veludhvilet efter en lang sæson.

Modstanderne fra Slovakiet er blandt de oplagte kandidater til at få 0 point i gruppen med Spanien, Sverige og Polen, for holdet udgøres af legionærer fra hele 13 forskellige ligaer med hele syv mand, der er klar til at spille Old Boys fodbold.

Defensivt har man skrantet længe med en foreløbig negativ kulmination med 2-2 mod komplet upåagtede Malta, ligesom man i Nations League lukkede 10 mål ind mod trods alt blød modstand fra Tjekkiet, Skotland og Israel.

Det er ufattelig sjældent, at man ser odds 2 på Lewandowski som målscorer for et hold, der er favoritter, så her ligner det mere succes for Polens bedste angriber gennem tiderne.

Spil Leanders Listige til odds 2,04* (spilbar til 1,85)


Leanders Langskud – søndag d. 13. juni kl. 21:00

Holland – Ukraine: Taras Stepanenko får kort til odds 3,40 ved bet365*

Ukraine kommer på hårdt arbejde i åbningskampen mod Holland på de oranges hjemmebane i Amsterdam.

Til at tage skraldet på den centrale midtbane ligger Shakhtars Taras Stepanenko, som både på landsholdet og internationalt for Shakhtar har været en berygtet hard-hitter det sidste årti. 25 gule kort og 2 røde er det blevet til i 73 europæiske klubkampe for den ukrainske storklub, mens det i landsholdsregi er blevet til 14 gule kort og to røde i 64 kampe. 

Kampen er i trygge hænder hos tyske Felix Brych, som dog med statsgaranti er opmærksom på Stepanenko som en oplagt “match spoiler”, som med hård og tenderende hensynsløs spillestil udgør et klart risikomoment.

Derfor skal Stepanenko være kampens klare kort-favorit, og til 3,40 er det bare at løfte på hatten for, at det ender med kort til den hårde midtbanemand

Spil Leanders Listige til odds 3,40* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Lyt til den seneste episode af SpilXpoden her


Tjek også Leanders øvrige EM luringer ud

Skriv et svar