18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis Champions League-tips den 28. – 29. september

Anden runde af Champions League-gruppespillet sparkes i gang i midtugen, og Leanders Luringer har fundet tre fiduser blandt de 16 kampe, der afvikles tirsdag og onsdag, bla. i den moralske finale mellem forhåndsfavoritterne fra Paris Saint-Germain og Manchester City.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 28. september kl. 21:00

Real Madrid – Sheriff Tiraspol: Real Madrid vinder med rent bur til odds 1,60 ved betfair*

Real Madrid får lov til at spille Champions League-hjemmekamp med tilskuere for første gang siden 1-2 mod Manchester City i foråret 2020. Det bliver med statsgaranti en festaften i den spanske hovedstad, og det er voldsomt svært at se debutanterne fra Sheriff Tiraspol true Real Madrid og forventningerne om tre point.

Legionærholdet vandt flot og fornemt med 2-0 over Shakhtar i første gruppekamp, men på udebane har man været noget mere medgørlige i denne sæson, hvor det blev 0-0 i Zagreb mod Dinamo, 1-1 i Beograd mod Røde Stjerne og så sejre over sekundamodstand fra armenske Alashkert og albanske Teuta Durres.

Risikoen for at spille Real Madrid med rent bur er selvfølgelig, at Kongeklubben slækker på koncentrationen hvis man kommer foran 3 eller 4-0, men vi skal helt tilbage til 2012 for at finde et Sheriff-nederlag på mere end tre mål i Europa, og Real Madrid viste i weekenden med 0-0 mod Villarreal, at man stadig kan stækkes offensivt.

Det lugter derfor mest af en kontrolleret sejr til Real med få moldaviske skudtrusler. Sejr til nul anbefales.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,50)


Leanders Listige – onsdag d. 29. september kl. 21:00

Benfica – FC Barcelona: Under 2,5 mål til odds 2,10 ved Marathonbet*

Tiden hvor Barcelona var klare favoritter mod alle hold i Champions League-gruppespillet er en saga blot. Udekampen mod Benfica er vurderet nærmest helt lige med op mod odds 2,55 på catalanerne, og weekendens 3-0 sejr over Levante bør ikke være et langsigtet billede på, at Barcas udfordringer er løst.

Nu skal man op mod et bundrutineret Benfica-hold anført af cheftræner Jorge Jesus, der for 49. gang skal i aktion i en gruppespilskamp. Jesus’ CV tæller tidligere storkampe mod hold som Real Madrid, Juventus, Barcelona, Chelsea og Manchester United afviklet over de sidste 11 sæsoner, og kun EN af de seks kampe er gået over 2,5 mål; et 1-2 nederlag til Real Madrid i 2016/17, hvor der stod 0-1 efter 79 minutter og 1-1 efter 86 minutter.

For Barcelona gælder det om bare ikke at tabe opgøret her og risikere at være fire point efter Benfica allerede efter to runder. Uafgjort vil ikke være nogen katastrofe i og med, man bare skal spille lige op med Benfica og Dynamo Kiev resten af gruppespillet og slå holdene hjemme for at sikre den andenplads, der bør være målet bag markant bedre Bayern München.

På den baggrund ligner det en målfattig affære med overraskende pæne odds på maksimalt to fuldtræffere i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Leanders Langskud – tirsdag d. 28. september kl. 21:00

Paris Saint-Germain – Manchester City: 1. halvleg ender 0-0 til odds 3,50 ved bet365*

CL-finalen 2021/22 blir et anliggende mellem netop PSG og Manchester City, hvis man spørger bookmakerne, men spørgsmålet er, hvor mange mål vi får tirsdag aften. Pochettino og Guardiola kender hinanden til hudløshed, og sidst holdene mødtes i Champions League stod det 1-0 ved pausen på et mål af forsvarsspilleren Marquinhos.

Selv med Messi, Neymar, Mbappé, Kevin de Bruyne, Phil Foden og resten af den offensive armé på banen, kan det sagtens blive afventende her. PSG må ikke tabe opgøret efter 1-1 skuffelsen mod Brügge i første runde, mens City lever aldeles fremragende med uafgjort i forhold til at sikre sig den førsteplads i gruppen, der trods alt er ekstremt vigtig for at undgå en dum lodtrækning mod en af de øvrige, stærke gruppevindere.

Derfor går vi planken ud og tipper nul mål i de første 45 minutter. De mindre risikovillige kan overveje det rene X i 1. halvleg, der står i omkring 2,30-2,40, der også skal indeholde en snert af værdi.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar