18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis Champions League-spiltips til kampene 22. – 23. februar

Det blev fuld plade sidste uge, da Benjamin Leander satte tre ud af tre mulige tips på Champions League-ottendedelsfinalerne. Kan den forrygende form fortsætte denne midtuge, hvor eksperten igen tager tre ottendedelsfinaler under lup?

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 22. februar kl. 21:00

Villarreal – Juventus: Begge hold scorer til odds 1,95 ved bet365*
Champions League, 1. ottendedelsfinale

Både Juventus og Villarreal har gang i undervældende sæsoner i Italien og Spanien, og ingen af holdene forsvarer sig voldsomt imponerende. Juventus har kun 15 Clean Sheets i 35 kampe i alle turneringer denne sæson, mens Villarreal er nede på 13 af slagsen i lige så mange kampe.

Unai Emery i Villarreal-båsen har enorm erfaring med europæiske slutspilskampe, men har blot holdt 18 Clean Sheets i 55 kampe, mens Massimiliano Allegri i Juventus næppe har stået med et dårligere Juventus-hold i sin tid, hvor der er milevidt til forskel fra det hold, som klarede 9 Clean Sheets i 12 kampe frem mod CL-finalen i 2017 mod Real Madrid.

Begge hold leverer til gengæld fornuftige takter offensivt med Dusan Vlahovic som ny, stærk tilføjelse hos italienerne, mens hollandske Arnaut Groeneveld har scoret 12 gange i 17 starter siden sit skifte fra Bournemouth i sommer.

Gå efter mål fra begge mandskaber med en snert af værdi

Spil Leanders Lette til odds 1,95* (spilbar til 1,90)

Leanders Listige – tirsdag d. 22. februar kl. 21:00

Chelsea – Lille: Chelsea vinder med rent bur til odds 2,00 ved bet365*
Champions League, 1. ottendedelsfinale

Chelsea har stadig svært ved at holde nullet to kampe i træk – noget, som ikke er sket siden slut-december mod Wolves og Brentford, men nu står man med alletiders chance for at sætte en stime sammen. Man tog en kontrolleret 1-0’er ude mod Crystal Palace i weekendens Premier League-runde og skal nu op mod et Lille-hold, som stadig roder rundt på en 11.plads i Ligue 1 og har meget svært ved at score. 1-5 mod PSG, 1-0 mod Montpellier og senest 0-0 mod Metz i fredags er facit for februars tre kampe indtil videre, og holdet gik alt andet lige videre en historisk svag gruppe med Salzburg, Sevilla og Wolfsburg, som alle bør være et niveau under Chelsea, især defensivt.

Hvis Thomas Tuchel kan orkestrere den Chelsea-defensiv, som i store dele af sidste sæson var umulig at trænge i gennem, vinder Chelsea også på Stamford Bridge uden at lukke mål ind.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,87)

Leanders Langskud – onsdag d. 23. februar kl. 21:00

Benfica – Ajax: Ajax -1,0 (EH) til odds 3,10 ved Nordicbet*
Champions League, 1. ottendedelsfinale

Benfica imponerer på ingen måde i Portugal denne sæson og ligner et hold, som for andet år i træk skal ende udenfor top2 i Portugal efter at være endt der 11 sæsoner i træk mellem 2010 og 2020 med seks gange guld inklusive.

Man spillede sig videre fra en jævnt overkommelig gruppe med et Barcelona-hold, som endnu var helt ved siden af sig selv under Ronald Koeman og et sløjt Dynamo Kiev-hold, mens man blev rundbarberet 0-4 og 2-5 af et Bayern-hold, som ikke er lysår foran det Ajax-hold, som gæster Estadio da Luz onsdag.

Hollænderne tog maksimumpoint med fra en gruppe med Dortmund, Besiktas og Benficas rivaler fra Sporting, hvor portugiserne fik klø med 5-1 hjemme. Ajax behøver i sagens natur ikke smadre Benfica med tanke på returopgøret i Amsterdam senere i marts, men holdet har så ekstrem stor kvalitet offensiv kombineret med Benficas skrøbelige ditto, at det sagtens kan ende med komfortabel sejr til gæsterne her. Benfica har ikke holdt nullet seks kampe på stribe og bør også få store problemer her.

Spil Leanders Listige til odds 3,10* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også Lisbergs rundeoptakt til Champions League

Skriv et svar