18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis Champions League-spiltips til 8. – 9. marts

De første fire kvartfinalister til Champions League-slutspillet skal findes, og Leanders Luringer har indstillet kornet på et brag af et langskud.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – onsdag d. 9 marts kl. 21:00

Man. City – Sporting Lissabon: Sporting +2,5 (AH) til odds 1,74 ved Nordicbet*
Champions League, 2. 1/8-finale (første kamp 5-0 Man City)

Det er blot sket fem gange de sidste 15 år, at et hold har vundet en CL-slutspilskamp med mindst FIRE mål på udebane. Fire af fem gange er returopgøret endt med maksimalt en to-målssejr til holdet med den solide føring i bagagen, og også denne gang ligner det City’sk cruise control.

Guardiolas tropper har haft krævende Manchester Derby så sent som søndag aften inden dette opgør, hvorimod Sporting ikke brugte mange kræfter på at besejre Arouca hjemme 24 timer forinden.

City er med i statistikken omkring føromtalte fem tilfælde af storsejre på udebane, hvor man i 2018 slog Basel ude med 4-0, men tabte hjemmeopgøret med 1-2. Selvom det næppe går så galt denne gang, er det stadig meget flot betaling på, at Sporting maksimalt taber opgøret med to mål.

Spil Leanders Lette til odds 1,74* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – onsdag d. 9. marts kl. 21:00

Real Madrid – Paris SG: Over 2,5 mål og begge hold scorer til odds 1,90 ved bet365*
Champions League, 2. 1/8-finale (første kamp 1-0 Paris SG)

Vi skal helt tilbage til sæsonen 2016/17 for at finde sidste Real Madrid-hjemmekamp i CL-slutspillet, hvor det ikke endte med begge hold på tavlen. Resultater som 3-1 mod PSG; 1-3 mod Juventus, 2-2 mod Bayern, 1-4 mod Ajax, 1-2 mod Manchester City, 3-1 mod Atalanta, 3-1 mod Liverpool og 1-1 mod Chelsea afslører underholdende opgør i massevis, og det er svært at se andet, når giganterne fra PSG kommer på besøg onsdag aften.

Franskmændene fik en middelmådig optakt med et 0-1 nederlag i Nice; cifre, som i sagens natur kan få opgøret her til at gå i stå, men madrillenerne har langt fra været dirkefri med kun to Clean Sheets i fem La Liga-hjemmekampe i 2022. Samtidig har PSG ikke holdt nullet ude otte CL-kampe i træk og kun holdt nullet i en CL-slutspilsudekamp én gang siden 2014, mod Manchester United.

Scorer PSG først går kampen næppe i stå før 2-1 til Real Madrid, og så er spillet her allerede vundet.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – tirsdag d. 8. marts kl. 21:00

Liverpool vinder og holder nullet til odds 2,75 ved bet365*
Champions League, 2. 1/8-finale (første kamp 2-0 Liverpool)

Nok fik Inter hul på bylden efter fire kampe i træk uden scoring via 5-0 over Salernitana denne weekend, men indenda var det blevet 0-0 mod Milan, 0-0 mod Genoa og to gange 0-2 mod Sassuolo og Liverpool. Mod englænderne havde man end ikke et skud på mål, og det er svært at se Jurgen Klopp og co. blive taget på sengen og fanget i ubalance hjemme på Anfield.

Liverpool lukkede 11 mål ind i de første 11 PL-kampe, men har blot lukket syv mål ind i 15 kampe i 2022, hvor tre af dem er kommet i FA Cuppen med blandede holdopstillinger hjemme på Anfield.

Med tanke på, at Liverpool-sejr giver helt ned mod 1,50-1,55, er det meget gavmildt at få over en hel krone mere på, at det også blir med Clean Sheet.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,45)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også Nicolai Lisbergs rundeoptakt til Champions League

Skriv et svar