18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis Champions League-spiltips til 15. – 16. marts

De sidste fire kvartfinalister til Champions League-slutspillet skal findes, og Leanders Luringer har indstillet kornet på to målskytter og et målfattigt opgør.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 15. marts kl. 21:00

Ajax – Benfica: Sebastien Haller (AJA) scorer i kampen til odds 1,74 ved Mr. Green*
Champions League, 2. 1/8-finale (første kamp 2-2)

Sebastian Haller kom frem til to kæmpechancer i første kamp mod Benfica på portugisisk grund, og selvom angriberen kun scorede på den ene (og kuriøst nok scorede selvmål i den anden ende af banen) viste han med al tydelighed, at han er en håndfuld for de fleste hold.

Benfica kommer til Amsterdam som klare underdogs og havde også store problemer med at holde styr på en vis Robert Lewandowski i München, hvor polakken scorede hattrick. Naturligvis er Bayern-spydspidsen af en anden kvalitet end Haller, men det ændrer ikke på, at Haller er brandvarm og Ajax suverænt bedste bud på en målscorer tirsdag aften. Benfica har blot spillet til 0 i fire af de seneste 15 udekampe og er slet ikke ved fordums styrke, hvilket den store afstand til Porto og Sporting i ligaen også siger alt om. Gå efter scoring til Haller i det, der ligner komfortabel Ajax-sejr hjemme på Johan Cruyff Arena.

Spil Leanders Lette til odds 1,74* (spilbar til 1,61)

Leanders Listige – tirsdag d. 15. marts kl. 21:00

Manchester United – Atletico Madrid: Cristiano Ronaldo (MUN) scorer til odds 2,63 ved Mr. Green*
Champions League, 2. 1/8-finale (første kamp 1-1)

Cristiano Ronaldo møder op fuld af selvtillid efter at have brudt rekorden for flest scorede mål i officielle kampe via et hattrick mod Tottenham i weekenden, og man kender den 37-årige målræv dårligt, hvis man ikke tror, at mer’ vil ha’ mer’.

Portugiseren har scoret 25 mål i 36 opgør mod Atletico, heraf 14 af dem i 16 hjemmekampe mod Diego Simeones tropper. Selvom målene er scoret for et anderledes potent Real Madrid-hold ændrer det næppe på, at Ronaldo er Uniteds største trussel både fra 11-meter pletten, på hovedstød og i afslutninger i og omkring straffesparksfeltet.

Atletico har stadig store problemer med at spille til 0 og indkasserede påny i weekenden, da man knebent slog Cadiz med 2-1. Ronaldos chancer for scoring skal være fine mod det, som er et tilnærmelsesvist historisk usikkert, defensivt Atleti-mandskab.

Spil Leanders Listige til odds 2,63* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – onsdag d. 16. marts kl. 21:00

Lille – Chelsea: Under 1,5 mål til odds 3,75 ved bet365*
Champions League, 2. 1/8-finale (første kamp 2-0 Chelsea)

Chelsea har det lige som de gerne vil ha’ det med en komfortabel 2-0 føring fra Stamford Bridge. Derfor bør Thomas Tuchels tropper overlade initativet til Lille, som omvendt heller ikke bør komme blæsende – det var i hvert fald tilgangen i England.

Lille har stadig voldsomt svært ved at score i etableret spil. Siden starten af februar er det blevet til syv mål i otte kampe, hvoraf de fire blev scoret mod bundholdet Clermont, heraf tre i spil 11-mod-10.

Chelsea så også temmelig middelmådige ud i den knebne 1-0 sejr mod Newcastle søndag eftermiddag, så her ligner det en kamp, hvor det nemt kan stå 0-0 et langt stykke henad vejen og ultimativt sagtens kan ende med, at første mål også blir det eneste.

Spil Leanders Listige til odds 3,75* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også Nicolai Lisbergs optakt til Champions League

Skriv et svar