18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Fuld plade igen på VM i Dart-tipsene?

Benjamin Leander ramte odds 1,90, 2,30 og skyhøje 9,58 ved åbningstipsene til VM i Dart. Nu følger en ny omgang spiltips til midtugens kampe mellem 19. og 20. december

Foto: IMAGO / Action Plus

Leanders Lette – onsdag d. 20. december kl. 14:45

William O’ Connor – Bhav Patel: O’ Connor King of The Oche – Vinder kampen, flest 180’ere og højeste checkout til odds 1,50 ved Expekt*
VM i Dart, 1. runde

De første to King of The Oche-anbefalinger her på SpilXperten blev ramt i sidste uge, og der skal også ske mystiske ting, hvis William O’ Connor ikke også gør kort proces mod Bhav Patel, som slet ikke skulle have været til VM.

Patel har aldrig nogensinde spillet en kamp på stor scene før og tabte også finalen i den indiske kvalifikationsturnering med 1-6 til indernes bedste kort i Prakash Jiwa. Efterfølgende er Jiwash blevet suspenderet af Darts Regulation Authority grundet mistænkelige betting mønstre på kampe ved MODUS Super Series, hvor Jiwa spillede, og mens den sag står på, må Jiwa ikke spille nogen former for professionel dart.

Derfor gik pladsen til Patel i stedet for, som kommer med det laveste årsgennemsnit af SAMTLIGE 96 spillere på voldsomt undervældende 72,3. Patel forsøgte at spille sig til et tour card ved Qualification School i januar, men tabte tre ud af fire kampe med et komisk lavt snit på 63,0.

Efterfølgende er Patel stemplet ind på Challenge Touren, det næsthøjeste niveau, hvor intet Tour Card kræves. Her har han spillet 19 kampe mellem januar og august med fem sejre og 14 nederlag til følge og en placering som nummer 176 af 206 spillere med mindst 20 kampe spillet.

Patel var ikke uduelig på 180’er kontoen med 15 maksimum-scores på 128 runder, men det er stadig niveauer under hvad William O’ Connor kan præstere.

Irlands nummer to på årsgennemsnittet spiller sit tredje VM og snitter over 20 point mere end sin indiske modpart på et langt højere niveau. O’ Connor har hamret 218 180’ere ind i Triple-20 feltet i år på lidt over 900 runder og scorer altså 0,23 180’ere pr. runde mod Patels 0,12.

O’ Connor checkout-procent ligger også på pæne 38,5, hvorimod Patel rammer usandsynligt dårlige 23,2 og ikke engang er i Top1000 hos dartdatabasen DartsOrakel, som tracker alle former for turneringer spillet i både semiprofessionelt og professionelt regi.

Med mindre O’ Connor har en dårlig dag på 180’er kontoret, er det voldsomt svært at se hvordan 1,50 ikke skulle være overraskende flot betaling på ireren som “King Of The Oche”

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,33)

Leanders Listige – tirsdag d. 19. september kl. 15:40

Keegan Brown – Boris Krcmar: Over 4,5 sæt i kampen til odds 2,60 ved Expekt*
VM i Dart, 1. runde

Keegan Brown var et af dartens helt store talenter i midten af 10’ere, hvor briten blev ungdomsverdensmester i 2014 og nåede kvartfinalerne ved Grand Slam Major Turneringen samme år.

Siden fulgte en lang række magre år, og nu 31-årige Brown er stadig et usikkert sted i tilværelsen, hvor antallet af nederlag er større end sejre for 2023 indtil videre. Årsgennemsnittet på 89,5 er acceptabelt, men meget langt fra at kunne række til mere end lidt perifære præmiepenge og en enkelt sejr eller to ved denne VM-slutrunde.

Brown er undertippet i første runde mod kroatiske Boris Krcmar, som holder pæne 92,0 i årsgennemsnit, men primært viser tænder i turneringerne udenfor den store scene. Krcmar har fire nederlag i fem kampe på stor scene i 2023, men spiller generelt ekstremt tætte kampe, hvor 30 af Krcmars 91 kampe er afgjort i afgørende runde, mens yderligere 23 kampe er tabt eller vundet med cifrene 6-4/4-6.

Brown har større rutine ved VM – slutrunden i år er hans ottende, og hans resultater ved VM hedder i sætscore 3-2, 2-4, 0-3, 3-2, 4-2, 0-4, 3-0, 3-1, 3-4, 2-3, 1-3 og 2-3. Ergo er fire ud af otte kampe i bedst-af-fem-sæt-formatet gået i alle fem sæt, og med publikum med sig mod Krcmar, tyder alt på, at kampen her sagtens kunne gå sin fulde længde.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,40)

Spil Leanders Luringer hos Expekt

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – onsdag d. 20. december kl. 13:15

Rado Szaganski – Marko Kantele: Flest 180’ere uafgjort til odds 4,00 ved Expekt*
VM i Dart, 1. runde

Det er ikke ligefrem nogen kæmpe sensation, at Radek Szaganski mod Marko Kantele er lagt som første kamp onsdag, for tilskuerne skal ikke forvente noget gigantisk show af en kamp mod to spillere, som hverken på kvalitet eller underholdningsværdi er helt oppe at ringe.

Szaganski er klar favorit til opgøret og har også det næsthøjeste årsgennemsnit blandt polske spillere, kun overgået af “The Eagle” Krzysztof Ratajski. Det er dog primært resultaterne på turneringerne på gulvet såsom Players Championship og Modus Super Series i kampe, der spilles uden tilskuere, at Szaganski har udmærket sig. Blot fem af kampene er spillet på stor scene i 2023 med to sejre og tre nederlag til følge. De fem kampe er fordelt på 41 runder, og her står Szaganski blot noteret for tre 180’ere undervejs.

Marko Kantele holder stadig fast i en forholdsvis sikker førsteplads på listen over finske spillere, og er stadig også et af topkortene i skandinavisk dart. Den 55-årige finne har været med på PDC Touren i 12 år, men har fortsat et stort resultat til gode udenfor Skandinavien, især på stor scene, hvor han i 2023 har en sejr og fem nederlag i seks kampe. På 49 runder har Kantele tre 180’ere – et marginalt bedre facit end Szaganski, men stadig ikke noget festfyrværkeri.

I en kamp, som formentlig kommer til at vare et sted mellem 10 og 15 runder, må der være voldsomt god værdi i at gå efter lige mange 180’ere til de to herrer i en kamp med 2-3 180’ere undervejs.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Expekt.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar