18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Fortsætter Hvidovres sejrstørke?

14. Superliga-runde afvikles lørdag til mandag. Benjamin Leander har udvalgt sine tre bedste fiduser.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Leanders Lette – søndag d. 5. november kl. 18:00

Viborg – Silkeborg: Begge hold scorer til odds 1,61 ved bet365*
Superligaen, 14. runde

Stort spørgsmålstegn i Viborg, som til kampen her ledes af assistenttræner Jakob Poulsen, fordi cheftræner Jacob Friis forhandler om et nyt job udenfor Viborg.

De grønklædte bør dog fint kunne fortsætte takterne fra de seneste to kampe mod Vejle i Superligaen og FCN i pokalen, hvor der er skabt rigeligt med store chancer, men hvor man også har blottet sig i defensiven og vist, hvorfor man er det hold, der giver flest store chancer på 0,30+ xG væk i hele Superligaen.

Silkeborg kommer med masser af farlige folk i Alexander Lind, Søren Tengstedt og tilbagevendte Tonni Adamsen, men har haft det svært mod Viborg de sidste par indbyrdes opgør, hvor VFF vandt 2-0 og 2-1 i sidste sæson, ligesom man i to testkampe i 2023 har vundet 2-1 og 4-2 inden SIF vandt første opgør i 23/24-sæsonen med 2-0.

Gæsterne mangler karantæneramte Oliver Sonne i defensiven, og al logik peger mod scoringer fra begge mandskaber her.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,52)

Leanders Listige – søndag d. 5. november kl. 18:00

Hvidovre – FC Midtjylland: FCM vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,08 ved bet365*
Superligaen, 14. runde

Hvidovre blev kørt af klæder i 0-4 nederlaget mod FCK i sidste runde, men hovedsagligt har Per Frandsens tropper faktisk forsvaret sig hæderligt og tabt syv af 10 SL-kampe med enten et eller to mål.

Banen i Hvidovre er ikke noget billiardtæppe, og selvom FCM er glasklare favoritter til opgøret, har Thomas Thomasberg tropper ikke ligefrem excelleret mod bundholdene i rækken, hvor både Lyngby, Vejle og to gange OB er slået med 2-1, mens man kun fik 2-2 i Randers og slog Hvidovre med 1-0 i det omvendte opgør, hvor gæsterne. blev snydt for et soleklart straffe i de døende minutter.

FCM brugte samtidig mange kræfter i pokalen mod FCK i onsdags i en forholdsvis stærk opstilling, hvorimod Hvidovre stillede med flere marginalspillere i deres nederlag til Silkeborg.

Derfor giver det solid mening at gå efter FCM-sejr med enten et eller to mål. For at få odds 2,08 kræver det 52% af indsatsen på handicap 1-0 X’et til odds 4 og de resterende 48% på handicap 2-0 X’et til odds 4,33.

Spil Leanders Listige til odds 2,08* (spilbar til 1,93)

Leanders Langskud – lørdag d. 4. november kl. 16:30

Lyngby – OB: X’et til odds 3,60 ved bet365*
Superligaen, 14. runde

Udover 5-1 sejren over Hvidovre og 0-3 fadæsen mod Silkeborg, har OB udelukkende spillet tætte kampe kampe med maksimalt et måls margin i de øvrige 11 kampe.

Det tegner også tæt mod Lyngby i første kamp efter fyringen af Andreas Alm, for begge hold kommer i forholdsvis undervældende form og vil næppe være decideret utilfredse med et enkelt point. Hos se kongeblå er ni af 13 kampe endt med maksimalt et enkelt måls margin.

Hos Lyngby er der tvivl omkring talismanen Frederik Gytkjær, hvis fravær vil være et stort tab for værterne, mens OB har mange spørgsmålstegn inden vikarierende cheftræner Søren Kroghs første startellever offentliggøres.

Alt i alt er det svært at komme under 30% chance for pointdeleren mellem to formsvage mandskaber.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar