18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Fin fidus i finsk farvel-gyser

Benjamin Leander er klar med tre gange weekend-luringer, som inkluderer en finsk nedrykningsgyser og to gange målfest fra sidste grundspilsrunde i MLS.

Foto: IMAGO

Leanders Lette – søndag d. 22. oktober kl. 00:00

Charlotte – Inter Miami: Over 2,5 mål til odds 1,50 ved bet365*
USA, MLS

Charlotte og Miami spillede 2-2 for blot tre dage siden, hvor der var scoret tre mål allerede efter 52 minutters spil, og forudsætningerne for mål er dermed ikke blevet værre til denne kamp.

Inter har intet at spille for, og det er svært at forestille sig Lionel Messi ikke skulle spille en lille rolle efter at være kommet hjem fra landskamp med Argentina – troldmanden spillede ikke i 2-2 kampen fra midtugen.

Charlotte SKAL på den anden side vinde og håbe på, at holdene omkring dem sætter point til, så de kan nå en top9-placering og dermed en plads i playoff-runden om at komme med i MLS-slutspillet.

Fin betaling på en kamp, som næppe går i stå på noget tidspunkt.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – lørdag d. 21. oktober kl. 22:00

Sporting Kansas City – Minnesota United: Mål efter 80:59 – JA til odds 1,83 ved bet365*
USA, MLS

Sagen er bøf for både Sporting Kansas City og Minnesota: Uafgjort sender endegyldigt BEGGE hold på sommerferie eftersom begge hold har 41 point og har to point op til både Portland, Dallas og San José på de tre pladser, der alle udløser MLS-slutspil.

Der har været fart på Kansas de sidste fire kampe med resultater som 3-2, 1-4, 3-0 og 0-3, mens Minnesota heller ikke holder sig tilbage. med 5-2, 1-5, 1-1 og 1-2. Med mindre et af holdene kommer stort foran med mindst tre mål, vil der hele tiden være incitament for, at der skal satses til sidst i kampen, og det virker usandsynligt, at der fra minut 81 og fremefter vil være odds 1,83 for et mål mere i kampen.

Derfor napper vi spillet inden kampstart og ser forhåbentlig frem mod et spil med rigtig pæn værdi.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – lørdag d. 21. oktober kl. 14:00

Kotkan – Mariehamn: 1. halvleg ender 0-0 til odds 3,25 ved bet365*
Finland, Veikkausliiga

Sidsterunde-kamp i den finske Veikkausliiga med enorme konsekvenser for Kotkan og Mariehamn. Taberen af opgøret rykker direkte ned i Ykkonen, mens vinderen skal spille playoff-kampe om at undgå degradering.

Det er fordel Kotkan, som med et point mere end Mariehamn kan nøjes med uafgjort, men holdet er i skrækkelig form og har tabt 10 af de sidste 11 kampe, og holdet kommer næppe buldrende ud på hjemmebane for at nappe alle tre point, når et af slagsen er mere end rigeligt.

Mariehamn har hentet godt ind på Kotkan de sidste par måneder, men blev ramt af en mareridtskamp senest mod Lahti, hvor både keeper Henriksson og forsvarsspilleren Nissinen blev udvist med direkte rødt kort allerede i 1. halvleg.

Man spillede dog en voldsomt disciplineret 2. halvleg og fik 0-0 med fra kampen, men samtidig havde man heller ikke gennemslagskraften til at satse til sidst i en situation, hvor nul eller et point ikke havde gjort nogen forskel med tanke på, at man ved begge udfald skulle ud og slå Kotkan i sidste runde, mens en sejr havde løftet dem et point over Kotkan.

De to kriseramte mandskaber mødtes så sent som i april i en kedelig nulløsning, og det er svært at forestille sig lørdagens kamp ikke også være præget af ekstrem nervøsitet og afventende taktik. I 2. halvleg skal der åbnes for sluserne på et eller andet tidspunkt, men over tre gange indsatsen på nul mål ved pausefløjtet er et fremragende værdispil.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. David hidalgo

    Hey Leander, tror du at Messi fortjener Ballon d’Or?
    7 god kampe er nok til at tjener det?