18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Februars første Luringer er landet

Februar er i gang, og Benjamin Leander har fundet månedens første spiltips i de lavere engelske rækker, et belgisk topbrag og guldbrag i Italien.

Foto: IMAGO / Beautiful Sports, Fabrizio Carabelli

Leanders Lette – søndag d. 4. februar kl. 13:30

Antwerp – Club Brügge: Over 2,5 mål til odds 1,83 ved bet365*
Belgien, Pro League

Topkamp mellem nummer 3 og 5 i Belgiens Jupiler League, hvor uafgjort vil være et halvt nederlag for begge hold. Brügge skuffede stort senest med 3-3 mod bundholdet Kortrijk, mens Antwerp slingrer med to sejre, to uafgjorte og to nederlag i de sidste seks kampe. Det efterlader holdene hhv. 14 og 17 point efter Union Saint-Gilloise i toppen af rækkens, mens Anderlecht på 2.pladsen også er hhv. fire og syv point foran.

De to trænere Mark van Bommel og Ronny Deila har mødt hinanden fire gange tidligere i trænergerningen med målrige resultater som 2-1, 4-1, 4-0 og 3-0 de sidste 15 måneder, og med tabelsituationen in mente er det svært at se nogle af holdene stille sig tilfredse med et resultat som 1-1.

Pænt odds på mindst tre scoringer i opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – lørdag d. 3. februar kl. 16:00

Margate – Dulwich Hamlet: Dulwich Hamlet til odds 1,85 ved bet365*
England, Isthmian Premier League

I den syvendebedste engelske række bør der være stor forskel på bundproppen Margate og Dulwich Hamlet fra subtoppen af Isthmian Premier League. Margate har spillet flest kampe af alle i rækken med 27 af slagsen, men har skrabet middelmådige 22 point sammen, hvor 18 af dem endda kom i de første 13 kampe, mens de sidste 14 kampe har givet fire point mod rækkens nummer tredjesidst, sidst, nummer 17 og otte.

Man kommer fra to hårde udekampe i træk de sidste seks dage, som har givet nederlag til Hastings og Lewes på 0-4 og 0-2, og nu gæster et formstærkt Dulwich mandskab Hartsdown Park i Margate lørdag eftermiddag.

Gæsterne har kun to nederlag i de sidste 15 ligakampe, tilmed knebne af slagsen på 1-2 og 2-3 til topholdene fra Chatham og Enfield. I modsætning til Margate har man haft to hjemmekampe i træk med sikre sejre på 3-0 og 3-1, førstnævnte over oprykningsjagende konkurrenter fra Wingate & Finchley.

Et friskere, stærkere og bedre Dulwich-mandskab bør nappe de tre point til fint odds.

Spil Leanders Listige til odds 1,85* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – søndag d. 4. februar kl. 20:30

Inter – Juventus: Nicolo Barella (INT) får kort til odds 3,25 ved bet365*
Italien, Serie A

Derby d’Italia mellem Inter og Juventus er også et guldderby denne gang, og der er allerede gang i opvarmningen med spydigheder mellem de to lejre og cheftrænerne Allegri og Inzaghi.

Inter kan bedst leve med uafgjort, da man i så fald holder Juventus et point bag sig med en kamp i hånden. Midtbanedynamoen Nicolo Barella har været godt tændt op de sidste fire sæsoner, hvor han i SAMTLIGE hjemmekampe mod Juventus har nuppet en advarsel.

Barella kommer tilmed fra knap to ugers kamppause grundet karantæne mod Fiorentina i seneste Serie A-runde, så han bør være godt tændt op til storkampen søndag aften.

Dommer Maresca gav også Barella gult kort sidst han dømte Inter i udekampen mod Lazio i efteråret, så her skal over tre gange indsatsen være gavmildt på kort til Inters hard-hitter.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar