18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: FCK rejser sig i pokalen

Otte hold er tilbage i kampen om at vinde pokalturneringen 2023/24. Benjamin Leander er klar med spiltips til første kamp af kvartfinaleopgørene FCK – Silkeborg, FCN – AB og Fredericia – Lyngby.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Tobias Jørgensen

Leanders Lette – onsdag d. 6. december kl. 20:15

FC København – Silkeborg: FC København til odds 1,66 ved bet365*
Danmark, Pokalkvartfinale (1. kamp)

Nok var det skuffende, at FCK tabte med 1-2 til AGF i Parken, og at formen i Superligaen generelt er langt under hvad den er i Champions League, men det kan ikke blive ved med at være stolpe ud offensivt for Neestrups tropper, alt imens defensiven lukker mål ind på noget nær hver anden afslutning indenfor rammen.

Holdet skabte fire store chancer mod AGF og sæsonnæsthøjeste 20 afslutninger både mod århusianerne og i forrige runde mod Viborg, og al logik peger imod, at hullet på bylden nok skal komme.

Det kan passende være mod et Silkeborg-hold, hvor målene piver ind om ørerne på Kent Nielsens tropper for tiden – senest i et 0-2 nederlag i Lyngby, hvor de ellers formsvage storkøbenhavnere to gange spadserede i gennem og på et Gytkjær/Finnsson samarbejde scorede forholdsvis ugeneret i søndags.

Nok vandt Silkeborg med 3-1 i Parken sidst de gæstede i august, men her stod Jacob Neestrups tropper midt i mellem to CL-afgørende kval-kampe mod polske Rakow som synligt distraheringsmoment, og selvom Kent Nielsen givetvis gerne vil retur til Silkeborg med et positivt resultat, er det ingen katastrofe, hvis man taber med en enkelt pind i Parken.

Uanset hvad virker odds 1,66 på FCK som en gedigen overreaktion med tanke på, at Silkeborg heller ikke er i sit bedste moment for tiden

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – onsdag d. 6. december kl. 18:00

FC Nordsjælland – AB: Conrad Harder (FCN) scorer til odds 1,95 ved bet365*
Danmark, Pokalkvartfinale (1. kamp)

Det vil være decideret mystisk, hvis ikke unge Conrad Harder får chancen i FCNs kvartfinaleopgør mod AB fra midten af 2. division. Alternativer som Benjamin Nygren har spillet to gange de sidste seks dage mod første Fenerbahce og siden 90 minutter mod OB i weekenden. Rutinerede Marcus Ingvartsen skal næppe risikeres inden det voldsomt vigtige opgør i Conference League mod Ludogorets fra Bulgarien, og det efterlader chancen til Conrad Harder, som har en enkelt Superliga-start og 11 indhop i sæsonen.

Harder har imponerende 10 afslutninger på sølle 208 minutters Superliga-fodbold dette efterår og bør ikke blive udfordret nævneværdigt mere af ABs forsvar end han blev i U19 Ligaen for FCN, hvor det blev til 35 mål i 35 kampe i 2022 og 2023.

FCN spiller begge opgør på Right To Dream Park grundet banelukning i Gladsaxe, så Johannes Hoff Thorups tropper vil med statsgaranti gerne afgøre tingene allerede i 1. kamp, sådan så man kan stille med et fuldt reservehold på lørdag til returopgøret.

Voldsomt flot betaling på Harder-mål til næsten dobbelt op.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,70)

Leanders Langskud – torsdag d. 7. december kl. 20:15

Fredericia – Lyngby: Uafgjort til odds 3,60 ved bet365*
Danmark, Pokalkvartfinale (1. kamp)

Lyngby står med en voldsomt stærk mulighed for at gå i pokalsemifinalerne for første gang siden 2007, hvor man tabte til FC København. FC Fredericia fra 1. division er modstanderne over to kampe, men Lyngby har været i problemer i de tidligere runder, hvor både FC Helsingør og HB Køge har trukket de kongeblå ud i 120 minutters fodbold.

Kryds vil definitivt ikke være nogen katastrofe for Freyr Alexanderssons tropper, som vil kunne tage retur til stor opbakning i Lyngby på hjemmebane, mens FC Fredericia næppe heller vil være utilfredse med at holde opgøret nogenlunde i live med uafgjort som udgangspunkt. Holdet har primært været farlige i udekampene i 1. division mod de øvrige tophold, hvor både Sønderjyske og Vendsyssel er slået med 3-1 og 2-0, mens man hjemme har spillet 0-0 med Vendsyssel og tabt 0-2 til Hobro.

I en svær kamp at lure, virker meget høje 3,60 på krydset som det bedste spil.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar