18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: FA Cup-fiduser og Real Madrid på lumsk langfart

Benjamin Leander kigger mod fjerde runde af FA Cuppen samt en svær udebanetur for Real Madrid uden en af holdet største profiler.

Foto: IMAGO / Every Second Media

Leanders Lette – lørdag d. 27. januar kl. 16:15

Las Palmas – Real Madrid: Under 3,5 mål til odds 1,47 ved bet365*
Spanien, La Liga

SAMTLIGE af Las Palmas’ 18 ligakampe denne sæson er gået under 3,5 mål, og det skulle undre gevaldigt, om et møde med Jude Bellingham-løse Real Madrid ændrede på det faktum.

Bellingham var heller ikke med, da Real kneb en 2-0 sejr i det omvendte opgør tilbage i september sidste år – et nederlag, som i øvrigt var Las Palmas’ største i sæsonen. Samtlige øvrige syv nederlag har enten været på 0-1 eller 1-2, og man har givet høj som lav problemer – især hjemme på intimiderende Estadio de Gran Canaria.

Real Madrid kommer fra en voldsomt uimponerende 3-2 sejr over agterlanternen fra Almeria, hvor holdet var nede 0-2 ved pausen, men med tvivlsomme dommerkald og en overtidsscoring fra Dani Carvajal stjal sejren til sidst. Træner Carlo Ancelotti udtalte efter kampen, at hans hold så træt ud og leverede en ringe kamp – nok med god mening med tanke på, at Kongeklubben kom fra dobbelt Super Cup-kamp i Saudi Arabien og 120 minutters pokalbold mod Atletico Madrid med et nederlag til følge.

Nu er det intense kampprogram afløst af en kamppause på seks dage – den længste siden julepausen mellem december og primo januar, og madrilenerne bør derfor troppe op på Gran Canaria med et bedre udtryk lørdag eftermiddag – især defensivt.

Las Palmas har en af de bedste defensiver i rækken, men slider offensivt med færrest afslutninger i feltet af alle hold i rækken.

Gå derfor efter maksimalt tre scoringer i kampen til forbløffende fint odds.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – søndag d. 28. januar kl. 17:30

Newport – Manchester United: Manchester United vinder og under 3,5 mål til odds 2,50 ved bet365*
England, FA Cup

Græstæppet på Rodney Parade i Newport er ikke det flotteste efter to kampe i sidste uge, hvor de lokale fodboldhelte vandt 1-0 lørdag, mens Rugby-holdet Newport Dragons tabte i Challenge Cuppen dagen efter.

Derfor skal man næppe forvente et festfyrværkeri af en kamp, når Manchester United gæster League Two-midterholdet i FA Cuppen. Erik ten Hags tropper kommer i forvejen fra to ugers kamppause siden en 2-2’er hjemme mod Tottenham og kan forude skimte to krævende PL-kampe ude mod Wolves og hjemme mod West Ham.

Nok er Andre Onana til AFCON, men reserven Altay Bayindir har stået flot for Fenerbahce i tidligere sæsoner og ser nu endelig ud til at få sin debut for De Røde Djævle.

United slog Wigan i seneste FA Cup-runde med 2-0, og lignende cifre kunne sagtens være i spil her sammen med 1-0, 2-1 eller 3-0, som vil sikre gevinst på spillet her.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – lørdag d. 27. januar kl. 13:30

Ipswich – Maidstone: Første kort i kampen: INGEN til odds 11,00 ved bet365*
England, FA Cup

Gedigen klasseforskel mellem Ipswich og Maidstone fra den sjettebedste række, hvor mere end 100 placeringer skiller de to hold ad i det engelske ligasystem.

Gæsterne spiller på kunstgræs til dagligt, hvilket har givet dem en stor fordel i de forrige FA Cup-runder mod Stevenage og Barrow fra hhv. League One og League Two. Nu venter en tur til oprykningsjagende Ipswich på naturgræsbelagte Portman Road, og Ipswich bør prioritere kampen med tanke på, at man har en hel uge til næste kamp ude mod Preston.

Ipswich er soleklare 1,11 favoritter og trækker færrest frispark blandt top5-holdene i Championship. I sæsonens største hjemmesejr på 3-0 over Hull endte det med 0 kort, mens man hjemme mod Bristol Rovers fra League One kun havde et kort i hele kampen, da man vandt 2-0 i Liga Cuppen.

Nu venter langt blødere modstand som Ipswich kan spille sig simpelt forbi, og selvom der naturligvis altid er en risiko for, at Maidstone-spillerne er overtændte til deres største kamp i mange, mange år, eller slet og ret også bare er for langsomme og mis-timer tacklingerne, er hele ELLEVE gange indsatsen på nul kort i kampen for godt til at modstå i en forventet, ensidig affære.

Spil Leanders Langskud til odds 11,00* (spilbar til 8,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar