18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: EM-gyser og eksotiske spiltips

Weekenden domineres af EM-kvalifikationen, men Benjamin Leander har også fundet et frækt tip fra den næstbedste chilenske række.

EM-gyser i vente mellem Slovenien og Finland. Foto: IMAGO / NewsPix24, Kalle Parkkinen

Leanders Lette – søndag d. 15. oktober kl. 20:45

Rumænien – Andorra: Rumænien vinder med rent bur til odds 1,50 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe I

Både klasse- og motivationsforskel i Bukarest, når Rumænien møder gruppens agterlanterne fra Andorra. Rumænerne skuffede stort på neutral grund i Budapest ved kun at få 0-0 mod Belarus, men håbet om avancement er fortsat intakt efter tre sejre og fire uafgjorte i de første syv kampe. Der venter to svære kampe ude mod Israel og hjemme mod Schweiz i november, og man kan ikke gøre andet end at tage en pligtsejr lørdag mod Andorra for fortsat at være med i toppen.

Andorranerne er i vanlig stil at finde i bunden af kvalifikationsgruppen, og selvom man har scoret mod både Kosovo, Schweiz og Israel, er holdets offensive repertoire pænt middelmådigt. Kun San Marino og Gibraltar har færre afslutninger i kvalifikationen, og 11 af i alt 22 afslutninger er kommet udenfor feltet. I holdets seneste fire EM- og VM-kvalifikationer siden 2016, er det endt med 13 nederlag uden scoring fra andorranerne, og i det omvendte opgør på andorransk kunstgræs havde Andorra EN afslutning i kampen på 0,04 xG.

I midtugen tabte Andorra 0-3 hjemme til Kosovo, og det er voldsomt svært at se holdet udfordre den rumænske defensiv, som trods alt udgøres af habile spillere som Radu Dragusin fra Serie A-klubben Genoa og Rayo Vallecanos Andrei Ratiu.

1,10 for rumænsk sejr er ikke meget, men 1,50 for sejr med rent bur begynder at se ret pænt ud.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – lørdag d. 15. oktober kl. 18:00

Slovenien – Finland: Slovenien over 4,5 hjørnespark til odds 1,72 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Voldsomt vigtigt opgør om den formodede andenplads i gruppen bag et dansk landshold, som er kæmpefavoritter mod både Kasakhstan (1,10) og San Marino (1,01) de næste to runder.

Finland lever klart bedst med uafgjort her med tanke på holdets slutprogram, hvor der er to hjemmekampe mod Kasakhstan og Nordirland samt en walkover mod San Marino på fremmed græs. Slovenerne derimod skal både til København og Belfast de næste to omgange og er derfor pisket til sejr, hvis man vil stå med fordelagtige kort på hånden, når kvalifikationen afsluttes i november.

Derfor må man forvente et lavtstående finsk hold fra start af i Ljubljana – nøjagtigt som tilfældet var hjemme mod Danmark, hvor finnerne tydeligvis spillede på 0-0 og var tæt på at lykkedes med det inden et Pierre-Emile Højbjerg langskud kort før tid. Finnerne havde blot bolden 40% af tiden mod Danmark, ligesom man i det omvendte opgør på hjemmebane kun havde bolden 45% af tiden mod slovenerne i sejren på 2-0.

Slovenerne slår forholdsvis pæne 17 indlæg pr. kamp mod et kvalifikationsgennemsnit på 13 og bør få rigt med muligheder fra hjørneflaget, hvis man lykkedes med at etablere det forventede pres mod de lavtstående finner.

Flot odds på mindst fem hjørnespark til værterne.

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Langskud – søndag d. 15. oktober kl. 00:00

Union San Felipe – Puert Montt: 1. HALVLEG ender 0-0 til odds 2,50 ved bet365*
Chile, Primera B

Sidste grundspilsrunde i den chilenske, næstbedste række, hvor opgøret mellem Union San Felipe og Puert Montt bør blive en voldsomt afventende affære.

Hjemmeholdet fra Union San Felipe går i oprykningsplayoff med uafgjort, med mindre BÅDE La Serena slår Antofagasta ude (odds 4 på det udfald), mens Bernechea også skal slå San Marcos (odds 2 på det udfald)

I den anden ende af rækken skal Puert Montt have flere point end Recolata for at undgå nedrykning, men det er heller ikke umuligt selvom Recolata skal møde umotiverede Santiago Morning på udebane. Hjemmeholdet er i flot form med tre sejre på stribe som det eneste hold i ligaen, og sejr til Santiago Morning står trods alt ikke i højere end 2,25. Derfor bør Puert Montt gå defensivt til værks mod Union San Felipe og håbe på, at der kommer en melding om føring til Santiago Morning.

Med andre ord har vi en kamp, hvor ingen skal fremover isen lige med det samme, og derfor ligner 0-0 ved pausen et bundsolidt spil.

Spil Leanders Langskud til odds 2,50* (spilbar til 2,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Rasmus

    Dvs at Puerto Montt kan både gå i oprykning play off og rykke ned?

  2. Tak for tippene.
    Langskuds-oddset er pt. 2.75 hos danske spil – under 0.5 mål i 1.halvleg
    😀