18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens store fodboldkampe 11. – 12. maj 2022

SpilXpertens Benjamin Leander leverer en ekstra omgang Luringer til tre af de helt store fodboldkampe onsdag og torsdag aften.


Leanders Lette – torsdag d. 12. maj kl. 20:45

Tottenham – Arsenal : Tottenham først til 3 hjørnespark til odds 1,66 ved bet365*
England, Premier League

Arsenal lever overordentligt fint med uafgjort i North London Derbyet med tanke på, at man så vil holde sig fire point foran ærkerivalerne og være sølle to point fra at være sikker på at nappe fjerdepladsen og en billet til Champions League næste sæson.

Derfor bør vi forvente et kampforløb med Spurs mest på bolden sålænge stillingen er uafgjort, og af samme grund giver det fin mening at gå efter, at Spurs også når til hjørneflaget tre gange før Arsenal gør det. Mod lignende modstand i Manchester United og West Ham vandt Tottenham hjørnesparkene med 5-3 og 10-1.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – torsdag d. 12. maj kl. 20:00

FC MidtjyllandBrøndby: FC Midtjylland vinder med rent bur til odds 2,75 ved bet365*
Superligaen, Mesterskabsspil

Bevares, Brøndby fik stoppet blødningen mod FC København med en sen scoring fra Mathias Greve, da hjemmeholdet spillede 11-mod-10 efter Kevin Diks’ stupide udvisning, men man kan ikke regne med at få samme gaver tildelt mod FC Midtjylland på MCH Arena. Spillet flyder bedre og bedre for midtjyderne, som forunderligt nok primært ser svage ud på dødbolde og også indkasserede på den konto senest i 2-1 sejren mod AaB. Her har Brøndby ikke gjort sig ret meget bemærket i sæsonen, og det er endnu engang svært at se ret mange andre end Mathias Kvistgaarden som scoringstrussel for Niels Frederiksens tropper i åbent spil.

Holdene mødes for opsigtsvækkende sjette gang i sæsonen, og Brøndbys i alt syv scoringer er signeret af tre gange Mikael Uhre, to gange Marko Divkovic i pokalturneringen, hvor FCM havde vundet første kamp med to mål samt Simon Hedlund på straffe og Anis Ben Slimane i det første indbyrdes opgør denne sæson. Sidstnævnte vender tilbage efter overstået karantæne, men FCM kan givetvis også råde over en helt fit anfører i Erik Sviatchenko, der sad over med karantæne i weekenden, men burde være klar til første startplads i FCM-trøjen siden 13. marts mod FC København.

FCMs momentum skal gøre dem til klare favoritter mod Brøndby, og op mod næsten tre gange pengene skal være langt bedre end odds 1,55-1,60 på den rene sejr. Alt andet lige har syv af Brøndbys 10 nederlag været uden at score.

Spil Leanders Listige til odds 2,75* (spilbar til 2,45)

Leanders Langskud – onsdag d. 11. maj kl. 21:00

Juventus – Inter: Ivan Perisic (INT) får kort i ordinær tid til odds 4,00 ved bet365*
Italien, Coppa Italia Finale

Slagsbrødre som Hakan Calhagnolu, Juan Cuadrado og Nicolo Barella er alle nede omkring odds 2,20-2,30 for at modtage kort i kampen, men Inters Ivan Perisic er helt oppe i fire gange indsatsen på trods af, at kroaten ikke har fået flere kort mod nogen anden modstander i karrieren end netop Juventus.

Hele syv gange har Perisic set gult, mens han i 2017 så direkte rødt i en intens tillægstid. I det seneste voldsomt dramatiske opgør så Perisic også gult efter 75 minutter, og derfor skal prisen på kort til Perisic i en betændt pokalfinale også være alt for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar