18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Ekstra kort-spiltips til weekendens fodboldkampe 28. – 29. januar 2023

Leanders Luringer tester tre gange kortspil i de store ligaer denne weekend.

Leanders Lette – søndag d. 28. januar kl. 20:45

Napoli – Roma: Over 4,5 kort til odds 1,55 ved Unibet*
Italien, Serie A

Garanti for dårligt humør på de to trænerbænke mellem José Mourinho og Luciano Spaletti, som begge blev bortvist med rødt kort sidst de to hold mødtes i Rom.

Den dårlige stemning bør også forplante sig til selve banen på Estadio Diego Maradona, hvor det endte med seks gule kort på blot 71 minutter sidst de to hold mødtes i det sydlige Italien, og hvor reservekeeper Daniel Fuzato så direkte rødt for protester for 10 måneder siden.

Hos Roma er hele fire mand i karantænefare i form af Zaniolo, Cristante, Mancini og Smalling, og med Empoli hjemme i næste runde kunne flere af spillerne med fordel nappe en advarsel, der sikrer dem en hviledag i en overkommelig hjemmekamp.

Fint betaling på mindst fem kort i kampen fra stringente Daniele Orsato

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 3,20)

Leanders Listige – søndag d. 29. januar kl. 15:00

Auxerre – Montpellier: Rødt kort i kampen til odds 4,35 ved Unibet*
Frankrig, Ligue 1

Odds 4,35 på den listige er ikke hverdagskost, men prisen på rødt kort i Auxerre – Montpellier er fuldstændig BIMS.

Det endte i komplet kaos, da de to hold mødtes i tredjerunde på Montpelliers hjemmebane Stade de la Mosson, hvor der blot var 18 spillere tilbage på banen ved slutfløjtet efter FIRE røde kort, tre af dem direkte. Det ville være besynderligt, hvis ikke der skulle betales tilbage fra den sorte bog i opgøret her, som derudover er et drabeligt nedrykningsopgør med højt spændingsniveau mellem Auxerre som nummer næstsidst med fem nederlag på stribe, mens Montpellier svæver to point over nedrykningsstregen med tre nederlag på stribe.

Dommer Jeremy Stinat har aldrig dømt Auxerre i Ligue 1 og har således næppe noget stort samarbejde med hjemmeholdet, mens Montpellier har fået udvist en spiller i to af fem kampe med Stinat som dommer i 2022 alene.

Dommerlinjen i Frankrig denne sæson har været ekstraordinært hård med 62 kort på 190 kampe, altså en udvisning lige knap hver tredje kamp. Derfor kræver det heller ikke mange argumenter at finde værdi i storslåede 4,35 for en badebillet hos Unibet.

Spil Leanders Listige til odds 4,35* (spilbar til 3,25)

Leanders Langskud – lørdag d. 28. januar kl. 18:30

Bayern – Frankfurt: Djibril Sow (FRA) kort i kampen til odds 5,00 ved Unibet*
Tyskland, Bundesliga

Djibril Sow nappede fire gule kort de første seks spillerunder, men har siden holdt sig på dydens smalle sti de næste 11 kampe i Bundesligaen.

Nu venter dog et topbrag mod Bayern München, hvor de 10-dobbelte, forsvarende tyske mestre virker sårbare, og her bør Sow komme i duel adskillige gange fra sin position på den centrale midtbane.

Spørgsmålet er tilmed, om ikke det vil være fordelagtigt for Sow at nappe et gult kort, for det vil sikre ham karantæne i en jævnt overkommelig hjemmekamp mod Hertha Berlin i kommende spillerunde, mens Sow så er clearet til vigtigere opgaver som udekampe mod FC Köln og Leipzig på udebane.

Talentfulde Sven Jablonski passer fløjten til opgøret og plejer ikke at holde igen med kortene – 35 af slagsen i foreløbige otte Bundesliga-kampe denne sæson, så her må fem gange indsatsen også være alt, alt for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

2 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Rødt kort fås til odds 5 hos bet25
    Og den helt frække er rødt kort til begge
    hold hos Danske Spil til odds 26 ;D god søndag og KOM SÅ DANMARK!!