18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Dobbelt slutrunde-tips til weekenden 13. – 15. januar 2024

Både AFCON og Asian Cup starter denne weekend. Benjamin Leander er klar med spiltips fra begge slutrunder de næste to uger.

Foto: IMAGO / PanoramiC, Laurent Sanson

Leanders Lette – søndag d. 14. januar kl. 15:30

UAE – Hong Kong: UAE vinder med rent bur til odds 1,80 ved bet365*
Asian Cup, Gruppe C

Emiraterne skal nok få rigelig opbakning i nabolandet Qatar, og man kommer med et bundrutineret hold, hvor halvdelen af truppen er noteret for mindst 20 A-landskampe. Portugisiske Paulo Bento har været ved roret et halvt års tid og fået fint styr på defensiven, hvor Emiraterne i syv kampe har seks sejre og kun et enkelt nederlag som kom i seneste testkamp mod Oman, hvor man roterede heftigt og sparede på krudtet.

De øvrige seks kampe er vundet med en målscore på 14-2 over hold som Costa Rica, Kuwait, Nepal og Bahrain, og Hong Kong bør ikke kunne mønstre modstand, som får UAE på glatis.

Anført af norske Jørn Andersen som træner møder Hong Kong op til deres første Asian Cup-slutrunde nogensinde. Holdet klarede kvalifikationen ved at besejre Afghanistan og Cambodia inden man fik på munden af Indien med 0-4, men stadig avancerede til slutrunden i Qatar.

I VM-kval-regi har Hong Kong haft det svært udenfor hjemmebanen i Asien med nederlag på 0-4 i Bahrain og 0-4 i Iran indenfor de sidste to år, og med undtagelse af Sean Tse fra Radcliffe i den syvendebedste engelske række og teenage-angriberen Michael Udebuluzor fra Ingolstadts 2. hold i Regionalligaen i Tyskland, kommer samtlige spillere fra den hjemlige liga i Hong Kong, der er rangeret som nummer 15 på AFCs ranking over de sidste otte år. Her ligger UAE til sammenligning sekser lige bag Iran.

Hong Kong ligner ikke et hold, som kan score på meget andet end en dødbold eller en personlig fejl fra UAE, så her åbner vi med sejr og rent bur til forhåndsfavoritterne.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – mandag d. 15. januar kl. 15:00

Senegal – Gambia: Senegal vinder og under 2,5 mål til odds 2,62 ved bet365*
AFCON, Gruppe C

Senegal kommer til AFCON med alle de store kanoner i Sadio Mané, Nicolas Jackson, Pape Sarr, Edouard Mendy og Kaidou Koulibaly foruden 12 spillere fra Ligue 1 og yderligere fire spillere fra Premier League.

Mange af profilerne har dog allerede nu spillet mange kampe, og som det også kan ses og høres i denne uges episode af SpilXpoden, er åbningskampene sjældent målrige eller med mange storsejre.

Læg dertil, at kampen spilles inde i landet i Yamoussoukro, hvor der er markant højere temperaturer end i hovedstaden Abidjan ud til kysten. Der ventes kvælende varme 36 grader ved kickoff lokal tid klokken 14, og det bør kunne få tempoet i kampen gevaldigt ned.

Gambianerne er det klart dårligste hold på papiret i Gruppe C og har blot to spillere med fra Top5-ligaerne i Europa. Der er spændende spillere i blandt, men det siger en del, at kun tre spillere i truppen har scoret mere end to landsholdsmål, og at begge spiller i Saudi Arabien udenfor de fem store topklubber.

Pæn betaling på senegalesisk cruise control-sejr på enten 1-0 eller 2-0.

Spil Leanders Listige til odds 2,62* (spilbar til 2,25)

Leanders Langskud – lørdag d. 13. januar kl. 18:30

Usbekistan – Syrien: Uafgjort til odds 3,80 ved bet365*
Asian Cup, Gruppe B

Tidlig finale om den forventede andenplads i Gruppe B, hvor Australien er storfavoritter til sejren, mens Indien får meget, meget svært ved at skrabe bare et enkelt point sammen.

Det åbner for lidt af en skakkamp mellem Syrien og Usbekistan, for udover 1 og 2 fra hver gruppe, går også de fire bedste 3’ere videre til 1/8-finalerne. Historisk har tre point og en målscore på 0 eller +1 været nok til at avancere, og med et point i åbningskampen vil begge hold være særdeles gunstigt stillet, hvis bare man kan vinde sine respektive opgør mod inderne i runde to og tre.

Selvom usbekerne er pæne forhåndsfavoritter, favoriserer vejr og omgivelser syrerne, som i højere grad er vant til klimaet i Qatar, og Syrien kommer ikke med noget dårligt hold, hvor både spillere fra Allsvenskan i Sverige og den bedste argentinske række gør sig gældende.

Gå efter en velbetalt deler her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,80* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar