18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Det stikker af i Farum på søndag

Benjamin Leander har Superliga-tips klar til en drabelig weekend i Danmarks bedste fodboldrække.


Gonzales Photo / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – fredag d. 5. april kl. 19:00

Lyngby – OB: Over 10,5 hjørnespark til odds 1,72 ved bet365*
Superligaen, 24. runde

Kritisk møde lige over nedrykningsstregen mellem to hold, der skuffede grelt i runde 23. Lyngby leverede en fuldkommen katastrofal indsats i Randers og tabte 2-6, mens OB var tandløse mod Vejle og nok engang gik tomhændede fra banen på eget græs.

Spørgsmålet er så, hvordan især Lyngby griber kampen her an. Casper Winther er i karantæne på midtbanen, og anfører Marcel Rømer udgik tidligt med en skade, som gør ham mere end tvivlsom her. Derfor kunne det godt lugte af, at David Nielsen går med et væsentligt mere defensivt udgangspunkt og et forsvar, som står dybt med den konsekvens, at man godt kunne afgive en del hjørnespark mod et OB-hold, som forsøger sig med næstflest bolde i dybden pr. kamp af alle hold kun marginalt overgået af Brøndby.

Lyngby vil i den anden ende af banen næppe afstå fra indlæg mod Andri Gudjohnsen i boksen, og med tanke på, at de to indbyrdes opgør i grundspillet havde 14 hjørnespark i Lyngby og 12 i Odense, virker det fornuftigt at gå efter mindst 11 hjørnespark i fredagskampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – søndag d. 7. april kl. 16:00

FC Nordsjælland – FC København: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,95 ved bet365*
Superligaen, 24. runde

FCN – FCK på kunstgræs rimer på mange mål. De seneste fem indbyrdes opgør i Farum er endt 2-2, 3-2, 3-1, 1-5 og 2-2, og situationen ni runder før tid fordrer heller ikke andet end en vældig offensiv omgang på søndag.

Med derbynederlaget til Brøndby skal FCK sætte næsen op efter minimum seks sejre i de sidste ni kampe, ligesom FCN heller ikke rykker meget på Top3-drømmene med andet end tre point.

Selvom FCK mangler Elias Achouri i offensiven, ser man stadig så defensivt sårbare ud og gav sæsonhøjeste tre store chancer væk i derbyet mod BIF, hvor de to af dem blev omsat til scoringer. Omvendt er ingen i nærheden af at nærme sig FCKs antal store chancer skabt, og med tanke på, at FCN er oppe på syv kampe i træk uden Clean Sheet, må over 2,5 mål og begge hold på tavlen være logik for burhøns.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – søndag d. 7. april kl. 14:00

Hvidovre – Randers: Mohammed Fuseini (RFC) scorer til odds 3,00 ved bet365*
Superligaen, 24. runde

Randers var eminente mod Lyngby, selvom modstanden fra storkøbenhavnerne var særdeles sporadisk. Der var fart og tempo og festivitas over den kronjyske offensiv, hvor Mohammed Fuseini ene mand skabte fire store chancer og omsatte de tre til scoring.

Ghaneseren scorede og assisterede, da Randers vandt 3-1 i Hvidovre i 18. spillerunde, og med bundproppens akutte behov for tre point, bør mulighederne i den grad også komme til Fuseini denne gang. Hvidovre svækkes endda yderligere af karantæne til midtbanedynamoen Martin Spelmann, så tre gange pengene på Randers-frontløberen virker særdeles gavmildt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar