18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Desperate FCK sørger for målfest i Silkeborg

Pokalkvartfinaler og dramatik i Premier League og La Liga! Det er hvad Leanders Luringer byder på fredag og lørdag denne weekend.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Tobias Jørgensen

Leanders Lette – lørdag d. 9. december kl. 19:00

Silkeborg – FC København: Over 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,61 ved bet365*
Danmark, Pokalkvartfinale, 2. kamp (Første kamp 2-0 til Silkeborg)

Efter en forsmædelig indsats i Parken er FCK bagud 0-2 sammenlagt, så Jacob Neestrups tropper er tvunget frem på kunstgræsset i Silkeborg til returopgøret lørdag aften.

Selvsamme Neestrup sagde i post-match-interviewet efter nederlaget i 1. kamp, at han kommer til at stille et stærkt hold og jagte avancementet, men det vil være yderst overraskende, hvis rutinerede kræfter som Nicolai Boilesen og en voldsomt benyttet Kevin Diks spiller i Silkeborg.

Hjemmeholdet går næppe på kompromis med sin spililosofi og vil med statsgaranti forsøge at lukke sækken fra start af. Jacob Neestrup har gode erfaringer med kunstgræsset i Silkeborg, hvor han som cheftræner har vundet med 2-1 med Viborg og 3-0 med FCK i sine to hidtidige besøg, så her går vi med over 2,5 mål i den ordinære spilletid. FCK er næppe interesserede i at spille 30 minutters forlænget spilletid ved en eventuel 0-2 stilling, så opgøret bør ikke gå komplet i stå i det scenarie.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – lørdag d. 9. december kl. 21:30

FC Porto – Casa Pia: Porto vinder med 1 eller 2 mål til odds 2,00 ved bet365*
Portugal, Primeira Liga

FC Porto har voldsomt vitalt opgør allerede på onsdag, når man duellerer med Shakhtar Donetsk om andenpladsen i Champions Leagues Gruppe H.

Derfor bør holdet ikke bruge energi og kræfter på at søndersmadre Casa Pia på eget græs lørdag aften, og spørgsmålet er, om kampen i sig selv ikke bliver rigeligt problematisk i forvejen med et drilsk Casa Pia-hold på modsatte banehalvdel.

I sidste sæson tabte Casa Pia blot et enkelt opgør med mere end to mål – 0-3 ude mod Benficas senere mestre – mens man holdt stand i 92 minutter i det seneste opgør på Estadio do Dragao mod FC Porto, men tabte 1-2 til sidst.

I denne sæson har Porto indtil videre ikke vist voldsom offensiv pondus, hvor de første seks sejre i sæsonen var på 1-0 eller 2-1, mens de tre friskeste sejre har været på 2-0, 2-1 og senest 3-0 mod Famalicao.

Casa Pia kom fint i gang under ny træner Pedro Moreira med en 1-0 sejr over Portimonense i dennes første kamp som ny mand i cheftrænersædet, og Porto bør få svært ved at dirke gæsternes defensiv op.

God værdi i at gå efter cruise control-cifre som 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-1. Der er odds 4,00 på både handicap (0-1) og handicap (0-2) X’et, så 50% i indsats på hver giver odds 2,00.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – fredag d. 8. december kl. 21:00

Getafe – Valencia: Rødt kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*
Spanien, La Liga

Bet365 har en linje på 7,0 kort for kampen, hvilket altså kraftigt tyder på, at dommer Guillermo Cuadra får rigeligt at se til fredag aften i et møde mellem to hold, som traditionelt bare ikke kan lide hinanden.

Siden to hadefulde pokalkvartfinaler i 2019 har stemningen mellem holdene været voldsomt ophedet mere eller mindre hver eneste gang. Ni indbyrdes møder siden det opgør har medført 70 gule og OTTE røde kort, og dommer Cuadra har ikke dømt nogle af de to hold i denne sæson, hvilket også bør give mere action end hvis han var bekendt med klubberne fra tidligere opgør i sæsonen.

Fem af de føromtalte ni indbyrdes møder har givet en udvisning – tre af dem rødt kort til BEGGE hold, så op mod fire gange pengene for udvisning fredag aften skal være alt, alt for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar