18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Cruise Control og must-win-opgør i EM-kvalen

Det spidser til i EM-kvalifikationen, hvor der skal spares kræfter hos nogle hold, mens andre skal all-in. Benjamin Leander er klar med tre gange EM-kvalifikations-tips.

Gemmer Norge Haaland-magien på Cypern? Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Leanders Lette – lørdag d. 14. oktober kl. 18:00

Bulgarien – Litauen: Over 2,5 mål til odds 2,10 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe G

Både Bulgarien og Litauen skal lave maksimumpoint i de sidste tre kvalifikationskampe og forbedre deres målscore betragteligt, hvis de vil forfølge den mikroskopiske chance for avancement, men det bør også give en åben og underholdende affære mellem de to bundhold fra Gruppe G.

Bulgarerne mangler både Dimo Krastev og Petko Hristov fra italienske Catanzaro og Spezia med skader, mens også den defensive midtbanemand Dominik Yankov fra Ludogorets sidder ude. Litauerne kommer i stærkeste opstilling.

Det omvendte opgør i Kaunas havde allerede to scoringer efter 26 minutter, men blev også skæmmet af et tidligt rødt kort til værternes Justas Lasickas, i øvrigt korrekt uddelt af danske Jakob Sundberg, som hæmmede spillet især i 2. halvleg med et defensivt litauisk mandskab på barrikaderne.

Denne gang skal begge hold udover stepperne, og så er over dobbelt op på tre scoringer fint betalt.

Spil Leanders Lette til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Listige – lørdag d. 14. oktober kl. 20:45

Italien – Malta: Italien vinder og under 3,5 mål til odds 2,30 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe C

Lille Malta har to opgør, som historisk er vigtigere end noget andet: Når man skal spille mod enten England eller Italien. Engelsk er det officielle sprog på middelhavsøen, mens Italien grundet den korte geografiske afstand også har stort tilhørsforhold blandt malteserne.

Siden 2012 har holdene spillet fem kvalifikationskampe mod hinanden, og malteserne har givet blod, sved og tårer i alle fem opgør, hvor Italien har vundet tre gange 2-0 og to gange 1-0. “Azzurri” spiller allerede 70 timer senere afgørende gruppefinale mod England og vil helt sikkert økonomisere med kræfterne og ikke bruge unødigt krudt på at køre malteserne midtover.

På den baggrund er det et rigtig fint spil at gå efter italiensk sejr og max tre mål i kampen, som altså effektivt er hjemmesejr på 1-0, 2-0, 3-0 eller 2-1.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – torsdag d. 12. oktober kl. 20:45

Cypern – Norge: Norge vinder og under 2,5 mål til odds 3,40 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe A

Norge har vandpistolen for panden inden de sidste tre kampe i Gruppe A, hvor man har udekampe mod Cypern og Skotland samt en hjemmekamp mod Spanien tilbage. Skal EM-billetten i hus tyder meget på, at det kræver maksimumpoint i de tre kampe, og første flueben skal sættes på cypern, hvor et næppe ret motiveret hjemmehold venter.

Cyprioterne har nul point efter fem spillerunder og kan matematisk ikke længere nå at gå videre. Truppen består primært af spillere med yderst begrænset spilletid fra den hjemlige liga samt to håndfulde legionærer fra europæisk fodbold og en gammel kending i ex-FCK’eren Pieros Sotiriou, som også er eneste spiller i Cyperns trup med mere end 10 landsholdsmål på CV’et.

Der ventes forholdsvis høje 27 grader ved kickoff på Cypern torsdag aften, og spørgsmålet er om landstræner Ståle Solbakken vil bruge Erling Haaland fra start med tanke på, at Spanien venter hjemme i Norge knap 70 timer efter slutfløjtet.

Uanset hvad vil det give god mening, at Norge cruiser en smal sejr hjem og sparer kræfterne til mødet med spanierne, og med Cyperns begrænsede, offensive trusler, ligner 1-0 eller 2-0 sejr på middelhavsøen et godt bud på et velbetalt langskud.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,15)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar