18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Bayerns vanvids-stime fortsætter mod FCK

FC Bayern har en komplet vanvittig statistik på hjemmebane i CL-gruppespillet. Benjamin Leander tipper FCKs hårde udekamp plus FCNs minifinale mod Fenerbahce og det friske, færøske pust fra Klaksvik i Conference League

Marcus Ingvartsen - FCN v Fenerbahce i Conference League torsdag den 30. november 2023.

FC Nordsjælland og Marcus Ingvartsen får besøg af Fenerbahce. (Foto: IMAGO / Gonzales Photo / Frederikke Jensen)

Leanders Lette – onsdag d. 29. november kl. 21:00

FC Bayern – FC København: FC Bayern -1,5 (AH) til odds 1,60 ved bet365*
Champions League, Gruppe A

Kun Ajax har formået at få point med fra Allianz Arena de sidste 10 sæsoners Champions League-gruppespil. De øvrige 28 hjemmekampe er endt med lutter grønne flueben og fuldkommen ekstreme 93-12 i målscore.

Nok har Bayern vundet gruppen, men det er ikke første gang det er tilfældet, og selvom cheftræner Thomas Tuchel måtte have weekendens overkommelige hjemmekamp mod Union Berlin i tankerne, er det voldsomt svært at se FCK tage til Tyskland og lave et resultat.

Københavnerne giver odds 13 for en sejr, og i lignende, svære udekampe har FCK tabt 0-3 i Dortmund, 0-5 til Manchester City, 1-3 til Juventus og 0-4 til Real Madrid de sidste 10 år.

Harry Kane ligner ikke en mand, der har tænkt sig at blive sparet for tyskerne med tanke på, at der er en eftertragtet CL-topscorertitel indenfor rækkevidde, og selvom både Galatasaray og Manchester United kun har tabt med et enkelt mål i München, er det svært at se FCK levere en tilstrækkelig kraftpræstation til, at det ender med andet end klar Bayern-sejr.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – torsdag d. 30. november kl. 21:00

FC Nordsjælland – Fenerbahce: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,95 ved bet365*
Conference League, Gruppe H

FCN har det voldsomt svært for tiden rent offensivt, hvor man på eget græs hverken har kunne passere Hvidovre, OB eller AGF i Superligaen.

Mod mere offensivt indstillede mandskaber er det dog gået langt bedre såsom 2-2 mod FCK, 3-0 mod FCM og 3-1 mod Brøndby, ligesom man i Conference League har slået Ludogorets med 7-1 på eget græs, inden et defensivt Trnava-hold skabte store problemer mod FCN og fik 1-1 med hjem til Slovakiet.

For FCN er uafgjort ubrugeligt i og med, at holdet fortsat vil være tvunget til at slå Ludogorets i Bulgarien i sidste kamp, hvis bulgarerne som forventet slår umotiverede Spartak Trnava på fremmed græs. Det er kun sejren, der tæller i forhold til også at kunne indtage gruppens førsteplads efter slutfløjtet, og selvom Fenerbahce lever fint med uafgjort, har holdet haft svært ved at spille til nul i Europa, hvor det endnu ikke er blevet til et Clean Sheet i Gruppe H.

Gå efter en medrivende kamp i Farum med mål fra begge sider og mindst tre scoringer.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – torsdag d. 30. november kl. 18:45

Klaksvik – Slovan Bratislava: Slovan scorer IKKE til odds 4,50 ved bet365*
Conference League, Gruppe A

Decideret voldsomt odds på, at Klaksvik gør, hvad de har klaret fire gange allerede i denne sæson: Holder nullet hjemme på Færøerne i en europæisk kamp.

Hverken Lille, Ferencvaros, Häcken eller Olimpija Ljubljana har scoret mod Klaksvik på færøsk græs i denne sæson, og slovakkerne er altså ikke et mandskab, som er kilometer bedre end nogle af ovenstående hold.

Det indgyder naturligvis respekt, at holdet har scoret i 29 af 30 kampe i alle turneringer i denne sæson, men missionen på Færøerne må alt andet lige være at komme derfra med et uafgjort resultat og dermed sikre sig minimum andenpladsen i gruppen, hvis Lille som forventet slår sidsteplacerede Olimpija i Slovenien.

Klaksvik har holdt både Olimpija og Lille på under 1,0 Expected Goals i de foreløbige to kampe på hjemmebane, og selvom færingene på et eller andet tidspunkt skal satse for at få den sejr, som giver dem mulighed for en top2-placering i gruppen, er 4,50 på clean sheet til dem stadig en hidsig overbetaling.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar