18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Alle vinder på uafgjort i Østrig

Leanders Luringer holder søndagsfest med tre spiltips, bla. fra Østrig, hvor to hold kan sende hinanden i himmerige ved at dele i porten.


IMAGO / Eibner Europa

Leanders Lette – søndag d. 10. marts kl. 16:00

Slavia Prag – Teplice: Teplice +2,5 (AH) til odds 1,58 ved bet365*
Tjekkiet, 1. Liga

Slavia Prag går gennem en hård tid med tre jævnt negative resultater de sidste to uger. Først tabte man pokalsemifinalen til Sparta Prag efter forlænget spilletid. Siden måtte man nøjes med 0-0 mod selvsamme Sparta-rivaler, som efterlader Slavia fire point efter bysbørnene i guldduellen, og torsdag aften tabte man så 2-4 til AC Milan i Europa League efter 70 minutters undertalsspil takket være tidligt, direkte rødt kort til unge El Hadji Diouf.

Slavia kæmpede med næb og kløer og var både på 1-1 og 3-2 i undertal, men måtte ultimativt strække våben, og det må alt andet lige være hårdt for både fysik og mentalitet at skulle i ilden sølle 64 timer senere mod et formstærkt og bøvlet Teplice-mandskab.

Søndagens gæster har lagt fra land med 11 point i årets første fem kampe og har tidligere på sæsonen gjort livet surt for begge de suveræne Prag-klubber. 1-1 og 0-0 blev det hjemme på AGC Arena i Teplice, mens man tabte yderst knebent med 1-2 ude til Sparta Prag så sent som 17. december, hvor man førte 1-0 frem til minut 72, men tabte på en scoring i sidste minut.

Teplice har syv af otte nederlag i sæsonen på et enkelt mål og sæsonens største nederlag værende på 0-2 mod Slovacko, så at få 1,58 på enten point eller Slavia-sejr på maksimalt to mål virker som et aldeles fremragende bet. Eneste hage ved spillet er, at topscorer David Fila afsoner karantæne, men vicetopscorer Mohamed Yasser har tre mål i de sidste tre kampe for gæsterne, som derudover også har rækkens bedste defensiv udover de to Prag-mastodonter.

Spil Leanders Lette til odds 1,58* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – søndag d. 10. marts kl. 12:15

AZ – Excelsior: Vangelis Pavlidis (AZ) scorer til odds 1,72 ved bet365*
Holland, Æresdivisionen

En mindre formkrise med kun et mål i de sidste fem kampe har kostet Vangelis Pavlidis pladsen som ligatopscorer i Hollands bedste række efter et Luuk de Jong hattrick i PSVs 7-1 oversavning af Zwolle sidste weekend, men hjemme i vante rammer på AFAS Stadion bør grækeren have alle forudsætninger for at slå tilbage mod Excelsiors vakkelvorne defensiv.

Pavlidis har scoret i ni af 12 hjemmekampe i Æresdivisionen i denne sæson, hvor kampene uden fuldtræffere har været mod absolutte tophold som Ajax, Feyenoord og PSV. Alle andre hold har fået 12 mål i smasken til sammen, og intet tyder på, at Excelsior kan stå imod AZ-offensiven i weekenden.

Rotterdam-mandskabet er i frit fald med fem nederlag på stribe og en målscore på 6-16. Sidste weekend blev man splittet totalt ad mod Fortuna Sittard fra midten af rækken, hvor Sittards spydspids Kai Sierhuis havde scoret hattrick på sølle 34 minutter i 1. halvleg. Den vigtige venstre back Arthur Zagre rev oven i købet sæsonens femte og karantænegivende advarsel til sig, og den naturlige reserve på positionen, Ian Smeulers, er ude med en længerevarende ankelskade.

Voldsomt appellerende odds for, at Pavlidis kommer tilbage på måltavlen.

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,60

Leanders Langskud – søndag d. 10. marts kl. 17:00

Austria Klagenfurt – Rapid Wien: Halvleg/Fuldtid X/X til odds 4,75 ved bet365*
Østrig, Bundesliga

Meget speciel situation i Østrig inden sidste grundspilsrunde, hvor den helt store kugleramme skal frem i duellen om de tre pladser i top6 som fire hold kæmper om.

Lang historie kort: Både Klagenfurt og Rapid Wien sikrer sig top6-deltagelse med uafgjort, mens nederlag bliver fatalt, såfremt jagtende Austria Wien slår bundholdet Wattens på hjemmebane. Noget, de er odds 1,45 favoritter til at gøre i talende stund.

Hele fire af seks hold går givetvis i Europa næste sæson fra den østrigske Bundesliga, og udover Salzburg og Sturm Graz’s mesterskabskapløb, er konkurrencen fra tredje- til sjettepladsen uhyre tæt. Derfor vil det ikke give nogen mening for nogle af holdene at risikere at stå med 0 point efter opgøret og en tur i nedrykningsspillet.

Selvom det omvendte opgør endte 3-2 til Klagenfurt i Wien, bør mandskaberne tage det helt anderledes med ro denne gang. Uafgjort-oddset er raslet ned fra 3,80 til 2,80, men der bør fortsat være god ræson i at gå efter en pointdeler, hvor det også står uafgjort ved pausen til langt højere betaling.

Spil Leanders Langskud til odds 4,75* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar