18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Årets sidste Superliga-tips er serveret

Benjamin Leander lukker Superliga-året 2023 med tre tips til 17. spillerunde.

Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Morten Kjær

Leanders Lette – søndag d. 3. december kl. 18:00

FC København – AGF: Under 2,5 mål til odds 1,90 ved bet365*
Superligaen, 17. runde

FCK brugte voldsomt mange kræfter på at holde stand i den imponerende 0-0 deler med FC Bayern i onsdags, og med Diogo Goncalves i karantæne svækkes man yderligere i forhold til at holde tempo i offensiven.

Udover den vanvittige 4-3 sejr til FCK i tredjesidste runde af sidste sæson, er tre ud af fire indbyrdes opgør mellem de to hold gået under 2,5 mål i den tid Jacob Neestrup og Uwe Rösler har været trænere for de to hold, heraf alle tre grundspilskampe, som er endt med 1-0 og 2-0 til FCK samt 1-1 i Århus tidligere på efteråret.

Hos AGF mangler Mikael Anderson også stadig med en hjernerystelse, hvilket også forringer århusianernes offensiv, og så er græstæppet i Parken fortsat ikke noget at råbe hurra for – slet ikke med massivt frostvejr og snefald på det seneste.

God logik i en intens, men målfattig affære i nationalarenaen søndag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – mandag d. 4. december kl. 19:00

FC Midtjylland – Viborg: FCM vinder med ét mål ELLER uafgjort til odds 1,93 ved bet365*
Superligaen, 17. runde

FCM er gjort til voldsomt store favoritter mod et Viborg-hold, som spiller med pæn selvtillid under ny træner Jacob Poulsen. Man må anerkende, at herningenserne ligner en solid førsteudfordrer til FCK i mesterskabskampen, men med få undtagelser har det været tæt mellem FCM og VFF de sidste par sæsoner, ligesom Thomas Thomasberg traditionelt også har duelleret i tætte matchups med de grønne fra domkirkebyen.

De seneste otte indbyrdes opgør mellem Thomasberg og Viborg er endt med enten kneben et-målssejr eller uafgjort, ligesom tre ud af fire opgør siden 22/23-sæsonen mellem FCM og Viborg er endt med uafgjort eller smal FCM-sejr.

For at få odds 1,93 skal fordelingen være 48,3% af indsatsen på X’et til odds 4, mens de resterende 51,7% skal sættes på handicap (0-1) X’et til odds 3,75.

Spil Leanders Listige til odds 1,93* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – søndag d. 3. december kl. 14:00

Lyngby – Silkeborg: Lyngby til odds 3,20 ved bet365*
Superligaen, 17. runde

Det endte 5-0 til Silkeborg sidst de to hold mødtes i en sjælden, kollektiv off-day for Lyngby, men underlaget bliver et helt andet end det hurtige kunstgræs på JYSK Park, når holdene mødes i Lyngby søndag eftermiddag.

Massiv frost og ditto snefald bør gøre overfladen på Lyngby Stadion pænt ujævn, og spillerne havde i forvejen svært ved at stå fast, da Lyngby og Brøndby spillede 3-3 i et underholdende opgør sidste søndag. Siden da er spilleoverfladen blevet mærkbart ringere, og hos Silkeborg er den suveræne topscorer Alexander Lind i karantæne efter sit hovedløse røde kort mod FCM senest.

Lyngby kunne disponere over Frederik Gytkjær igen efter en måneds skadespause, og Lyngby-angriberens tilstedeværelse viste sig tydeligt, eftersom Lyngby vandt de sidste 40 minutter med Gytkjær på banen med 3-1.

Revanchelysten bør være ekstrem hos Lyngby’erne, og mod et Silkeborg-hold uden topscorer Lind i front, er det voldsomt at få over tre gange indsatsen på hjemmesejr til de kongeblå.

Spil Leanders Langskud til odds 3,20* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar