18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Årets sidste fodboldluringer 28. – 30. december 2023

Benjamin Leander sætter punktum for hundredevis af fodboldluringer i 2023 med årets sidste tre spiltips fra Premier League og saudiarabisk fodbold.

Rasmus Højlund og Manchester United jagter en smule sejrs-sødme i Premier League 2023.

Foto: IMAGO / Sports Press Photo

Leanders Lette – fredag d. 29. december kl. 16:00

Al Raed – Abha: Al Raed til odds 1,66 ved bet365*
Saudi Arabien, Pro League

Siden ansættelsen af rumænske Georghe Timis som cheftræner, er Abha gået fuldkommen målamok i den bedste saudiske række.

10 ligakampe har givet to sejre, to uafgjorte med en voldsomt underholdende målscore på 14-34 – dog også med ligaens suverænt ringeste forsvar til følge.

Til bundbraget ude mod Al Raed er man dog voldsomt svækket af to centrale karantæner til de centrale midtbaneankre Zakaria Al Sudani og Gregor Krychowiak, som begge er i top4 over mest spilletid i sæsonen og som også har bidraget med seks scoringer tilsammen – heraf alle tre scoringer lavet af Abha de sidste fem kampe, hvor holdets suveræne, offensive kort Karl Toko Ekambi er gået helt kold uden nogle scoringer.

Anderledes positivt ser det ud hos Al Raed, som kommer fra sæsonens bedste resultat via 3-1 ude mod Al Ittihad og Karim Benzema. Godt nok var resultatet kraftigt influeret af rødt kort til Ittihad efter 12 minutter, men holdet har generelt vist sig vældig konkurrencedygtigt og har kun mod Cristiano Ronaldo og Al Nassr tabt med mere end et enkelt mål i de seneste 15 ligakampe.

Holdet er skades- og karantænefrit og bør kunne brodere sig i gennem de hårdtramte gæster.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – torsdag 28. december kl. 17:15

Arsenal – West Ham: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,20 ved bet365*
England, Premier League

London-derby mellem to mandskaber, der har gang i en stærk sæson. Arsenal er førsteudfordrer til Manchester City og kan tage førstepladsen tilbage fra Liverpool med en sejr torsdag aften.

West Ham har også skruet op for temperaturen og har 16 af 21 mulige point i de sidste syv kampe, hvor man bla. har vundet over rivalerne fra Tottenham på udebane med 2-1 og i seneste hjemmekamp med sikre 2-0 over Manchester United.

Både Mikel Arteta og David Moyes overtog manager tøjlerne i 2019, og siden har otte indbyrdes opgør beløbet sig til hele seks af slagsen med begge hold på tavlen og mindst tre fuldtræffere. I 2023 har to møder på London Stadium resulteret i en 3-1 sejr til West Ham i Liga Cuppen og en 2-2’er i Premier League i april sidste år.

God mening i at gå efter en underholdende kamp med mål i begge ender, hvor 2-1, 3-1, 2-2 og 3-2 bør være fine bud på ciffertips.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – lørdag d. 30. december kl. 18:30

Nottingham F – Manchester U: Rasmus Højlund (MUN) scorer til odds 2,60 ved bet365*
England, Premier League

De fleste ved, at angribere lever af mål og selvtillid, og Rasmus Højlund tankede begge dele, da Manchester United leverede et forrygende comeback og besejrede Aston Villa med 3-2 på en fremragende 2. halvleg.

Nok blev det kun til den ene afslutning for Højlund, men han modtog 10 afleveringer i kampen – det højeste siden 12 mod Brentford helt tilbage i starten af oktober, ligesom 20 vellykkede aktioner ikke er set højere i Premier League-regi siden samme Brentford-kamp med 23 af slagsen.

Derfor bør Højlund og United tage til Nottingham med selvtilliden i orden mod et hjemmehold, der også selv kommer fra en forrygende 3-1 sejr i Newcastle, hvor den tidligere “Toon”, Chris Wood, lavede hattrick.

Under ny manager Nuno Espirito Santo har forsvaret dog stadig set voldsomt skrøbeligt ud. Man har tilladt 35 afslutninger i de første to kampe under portugiseren med en xG på 5,50 mod sig, og i det omvendte opgør på Old Trafford tabte man også 2-3 med over 3 xG mod sig.

På den baggrund bør det være en god forretning at spille selvtillidsfyldte Højlund til at score igen.

Spil Leanders Langskud til odds 2,60* (spilbar til 2,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar