18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leanders Luringer

Benjamin Leander vil hver uge udkomme med spilforslag til SpilXperten.com under formatet “Leanders Luringer”. Spilforslagene udkommer på artikel format og med tre styks i hver artikel – Her leverer Leander hvad han mener er de bedste spilforslag til de kommende dage, og der er derfor altid en god grund til tune ind på “Leanders Luringer”

Klik på billedet herover, og kom direkte til de seneste luringer fra Benjamin Leander.

Benjamin Leander spilforslag

Benjamin Leander er vidt og bredt kendt for han evner inden for betting, hvor han over en årrække har vist at han kan slå bookmakerne. Således har han også vundet én million kroner på tips-13 to gange, og har derudover også delt førstepræmien flere gange. Efter at have beskæftiget sig med odds og betting i over et årti, samt at have arbejdet hos en bookmaker, har han efterhånden opbygget sig en del erfaring.

På SpilXperten udkommer han to gange om ugen med “Leanders Luringer”, der indholder tre spilforslag, en artikel til midtugen og en artikel til weekenden. Formatet er sat op efter følgende spil; “Leanders Lette”, “Leanders Listige” og “Leanders Langskud”. Du vil derfor finde variation, alt efter hvilken størrelse af odds du vil have og hvor chancevillig du er på dine spil. Spilforslagene er naturligvis gennemanalyserede, og selve argumentationen, der ligger til grund for luringerne, kan du læse kvit og frit her på SpilXperten.

Aktuelle spiltips fra Benjamin Leander, Leanders Luringer

Herunder kan du komme direkte til Leanders aktuelle spiltips på SpilXperten.

Uge 18 (weekend): Spiltips fra Benjamin Leander (kommer snart)


Leanders statistik

Ved indsats på 100 kroner pr. spil havde dit afkast været sådan på Leanders Luringer:

Spiltips i alt:
Antal: 510
Overskud: -760 DKK
TBP: 98,5 %

Leanders Lette
Antal: 170
Overskud: +4 DKK
TBP: 100,0 %

Leanders Listige
Antal: 170
Overskud: -2.698 DKK
TBP: 84,1 %

Leanders Langskud
Antal: 170
Overskud: +1.934 DKK
TBP: 111,4 %


Seneste Luringer fra Leander