League of Legends: Odds og betting

Reklamelink*

League of Legends oddsLeague of Legends - også kaldet LoL blandt kendere - er enormt populært, både blandt spillere og oddsere. Populære League of Legendes oddsmuligheder som ”Hvem vinder kampe og turneringer?” og ”Hvilket hold smadrer flest towers eller får flest kills?” er med til at gøre LoL til et interessant bettingobjekt. Anno 2020 er det muligt at følge med i League of Legends, som var det en almindelig fodbold- eller håndboldkamp. eSporten er kommet for at blive, og vi klæder dig på til den her.

Odds på League of Legends

League of Legends odds

Vi har lavet en komplet guide til dig, der er interesseret i odds og League of Legends. Du får bookmakerne med de bedste odds og selvfølgelig en gennemgang fra A-Z, som giver dig de bedste forudsætninger for at oddse og vinde på LoL. Lær alt om det at oddse på League of Legends i vores kæmpe guide til spillet. Da artiklen er meget lang, får du her en oversigt over, hvordan indholdet på siden er. Så kan du ellers bare læse løs om odds, betting og LoL, indtil du rammer bunden af siden.

- Bookmakere (med de bedste odds)

- Spilmuligheder: Det kan du oddse på

- Faktorer: Hvad påvirker oddsene?

- A-Z: Alt om League of Legends

Bookmakere: Her får du de bedste odds på League of Legends

Vi har fundet Danmarks fem bedste bookmakere, når det kommer til spil på League of Legends.

bet365*
bet365* har deres League of Legends-afdeling som en integreret sportsgren under eSport. En stor fordel ved bet365* er muligheden for at filtrere en tidshorisont på de næste 24 timer. Det giver muligheden for let at danne et overblik over de kampe, der bliver spillet i den nærmeste fremtid. Samtidig er bet365* dygtige til at opdatere diverse kampe i god tid, hvilket også gør det lettere at danne overblik over de vigtige kampe på længere sigt. bet365* har en konkurrencedygtig tilbagebetaling på League of Legends.

Spil på League of Legends hos bet365 - KLIK HER!*

LeoVegas*
LeoVegas* har, ligesom bet365*, et konkurrencedygtigt produkt på League of Legends. Der er stor fokus på E-Sport hos Kambi-bookmakeren, der ligesom de andre oplistede bookmakere har E-Sport som en integreret del af deres udvalg af spil. Her er et flot udvalg af spil, og der er også flere gode specials at finde.

Spil på League of Legends hos LeoVegas - KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* har også deres eSports-sektion integreret som en almindelig sportsgren i menuen. Her finder du så også LoL. Nordicbet* tilbyder en stor mængde af spilmuligheder på E-Sport. Nordicbet* formår at skabe et godt overblik med bookmakerens inddeling af E-Sport i diverse konkrete spil. Du kan let til- og fravælge et eller flere spil som League of Legends, Counter-Strike: GO, Starcraft 2 og Call of Duty i deres odds oversigt.

Spil på League of Legends hos Nordicbet - KLIK HER!*

betfair*
betfair* tilbyder ikke et nært så stort spiludvalg, som de ovenfornævnte bookmakere. De har dog en liste over højdepunkter, som gør det let at finde spændende kampe på kryds og tværs af de forskellige spil. Det er også muligt på betfair* at spille på flere spilmuligheder end kampens vinder, hvilket åbner muligheden for at lave spændende kuponer.

Spil på League of Legends hos betfair - KLIK HER!*

888sport*
888sport* matcher LeoVegas*’ spiludbud på League of Legends og eSport i det hele taget, og derfor er bookmakeren bestemt også et besøg værd for dig, der interesser i den retning. Spiludbuddet er stort og udvides løbende i takt med, at LoL oplever tiltagende popularitet.

Spil på League of Legends hos 888sport - KLIK HER!*

Odds på League of Legends

Odds: Det kan du spille på i LoL

Hvad kan man egentlig spille på i League of Legends? Vi giver dig svaret nu. Du vil blive overrasket over, hvor mange spilmuligheder, der findes.

Kampvinder
Den klassiske kampvinder spilmulighed har også sin plads i E-Sport betting. Det kører efter de velkendte 1-X-2 principper. Det kan dog i de fleste E-Sport kampe variere alt efter turneringsregler, hvorvidt det er muligt at spille uafgjort i en kamp. Hovedsageligt baserer de fleste turneringer, eller ligaer, sejren af kampen til det hold, der vinder flest kort (maps). Her refereres der til kort i samme forstand som LoL-kortet. En kamp afgøres hovedsageligt efter, at 1 til 5 kort er afgjort, igen baseret på hvilke regler der forekommer i den enkelte turnering. Det betyder, at hvis en kamp eksempelvis spilles efter BO3 (Best of 3) princippet, altså bedst ud af tre kort, så vil vinderen af kampen være det hold, der først vinder to kort. Størstedelen af kampene spilles som BO1, BO3 eller BO5 kampe. I ingen af disse tilfælde vil uafgjort være et muligt udfald i en LoL-kamp, og der kan derfor ikke spilles på X. Det vil stort set kun være muligt at spille X i en BO2 kamp. I en kamp, hvor der skal spilles mere end et kort, så vil kortet starte på ny, og holdene vil formodentlig ændre deres strategi til det nye kort. Det kan sammenlignes med, hvordan ”Sæt” fungerer i en tenniskamp.

Map (kort)
I en kamp med eksempelvis BO3 eller BO5 format vil det typisk være muligt at spille på vinderen af de specifikke kort, på samme måde som det er muligt at spille på sætvindere i tennis. Map-vinder spilmuligheden giver typisk en anelse højere odds på favoritholdene end kampvinder, da favoritholdene anses for at være bedre strategisk, og derfor kan ændre sin spillestil, hvis de skulle tabe et kort. Det gør dem altså til større favoritter til at vinde kampen, end de enkelte kort.

First blood
First blood betyder det hold, som først dræber en modstanders champion. Det er altså ingen andre former for kills, som eksempelvis minion-kills, der er tale om ved First blood. Det er vigtigt at skelne mellem disse to former for kills. Hvis en spillemulighed referer til et kill, så vil det altid være et champion kill, altså et drab på en modstanderspiller. I tilfælde af en kamp med mere end et map, så vil first blood muligheden typisk være kortbestemt, hvilket betyder, at man kan vælge first blood på flere forskellige maps.

Flest kills
En spilmulighed, der både kan være rettet mod enkelte spillere, hold eller maps. Det er igen champion kills, der er henvist til i dette tilfælde.

Første tower/inhibitor
Første tower/inhibitor spilmuligheden er en af flere spilmuligheder, der er baseret på de objekter, som LoL-kortet besidder. Med objekter menes ting som bygninger (Towers og inhibitors), Dragons og Barons. Store dele af holdenes strategier bygger op omkring disse objekter, da de tildeler holdende de førnævnte mindre eller større fordele. Som navnet på spilmuligheden indikerer, så er det i bund og grund det første ødelagte tower eller inhibitor, der dikterer udfaldet af spilmuligheden. Dette indebærer også, hvis det ene holds minions er krediteret for ødelæggelsen af det første tower eller inhibitor. Det skal pointeres, at første tower og første inhibitor er to forskellige spilmuligheder.

Antal towers/inhibitors (over/under)
Ligesom den velkendte hjørnesparksspilmulighed fra fodbold, bringer LoL-betting mulighed for at spille på antal af bestemte objekter, der bliver ødelagt. Kendetegnet ved bygninger som towers og inhibitors er det faktum, at det er uundgåeligt at færdiggøre en kamp, uden at mindst fem towers og en inhibitor er ødelagt. Det er ikke muligt at ødelægge en inhibitor, før de tre towers i lanen er ødelagt.

Antal barons (over/under)
Baron er det neutrale monster, der kan tildele en stor fordel til holdene. Det er klart også et af de to sværeste monstre at dræbe, og det kræver ofte hele holdets opmærksomhed. Det betyder, at mange kampe bliver afgjort på baggrund af en kamp mellem de to hold, om dels at dræbe Baron, dels sørge for at modstanderholdet ikke gør det. Flere hold har den holdning, at et sats på Baron er for risikabelt, hvilket betyder, at der oftest kun dræbes en eller to Barons i en kamp. I nogle kampe bliver Baron slet ikke dræbt, da risiciene er for høje, også selvom et hold er foran modstanderholdet.

Antal dragons (over/under)
Dragon er det neutrale monster, der er mest fokus på fra holdenes side, da dens buff har flere stadier, og de sidste stadier er væsentligt mere fordelagtige end de første. Det betyder, at antallet af drager er væsentligt højere end eksempelvis Barons. Derudover vil den første drage også typisk falde langt tidligere i kampen, da dragen er betydeligt lettere at dræbe. Det kræver ikke mere end 1-3 spillere, alt efter hvilke champions holdene har udvalgt, for hurtigt at nedlægge dragen. Efter hver drage drabt, så vil mappet ændre sig. Så udover de tildelte buffs som holder, der dræber dragen får, så bliver strukturen og vejene man kan bevæge sig på i mappet også ændre sig. Den sidste drage der spawner er Elder Dragon, som giver den stærkeste buff af alle dragerne. Den er også sammen med Baron, det monster, som er den sværeste at dræbe.

Odds på League of Legends

Guide: Lær at oddse på League of Legends

Hvad påvirker egentlig oddsene på League of Legends? Vi har fundet de fem vigtigste faktorer, du skal kende til og holde øje med.

1. Holdopstillingen
På samme måde som i eksempelvis fodboldens verden, hvor skader eller andre årsager kan betyde en ændring i et holds holdopstilling, så har holdopstillingen ligeledes en kæmpe betydning for en LoL-kamps udfald. Alle store E-Sport hold har reservespillere siddende på sidelinjen, i tilfælde af at en spiller fra den sædvanlige startopstilling skulle udeblive. Man kan endda sige, at betydningen er endnu større i LoL-verden, da et LoL-hold kun består af fem spillere. Det har derfor en større indflydelse på holdets sammenspil, hvis ikke holdet stiller med den sædvanlige opstilling.

2. Turneringen
I LoL og generelt alt E-Sport skelner man mellem onlineturneringer og LAN-turneringer, altså turneringer der spilles hjemme foran computeren over internettet, eller arrangerede turneringer hvor spillerne fysisk er tilstede. I LCS (League of Legends Championship Series) bliver alle kampe spillet fysisk enten i et studie eller på stadion foran mange tilskuere. Det har en stor betydning for de mindre erfarne hold eller spillere, da de på større vis mærker presset fra modstanderen og fra publikum. Derudover er nogle hold kendt for at øge deres præstation enorm meget på LAN frem for online og vice versa.

3. Den nuværende form for holdet
Tjek statistikker for holdet. Statistik er en kæmpe faktor inden for E-Sport, også i League of Legends. Alle de professionelle hold har ansat interne statistikker, der holder øje med alt fra champion-kills, minion-kills, tower-kills, dragon-kill og baron-kills for hvert enkelt hold. Flere hold baserer deres strategi ud fra denne information, alt efter hvilket hold de spiller imod. Derudover er det væsentligt at finde ud af, hvilke modstandere, som holdet har mødt på det seneste, og hvilke resultater de har præsteret mod diverse hold.

4. Indbyrdes statistik
Ærkerivaler er et udbredt fænomen i LoL. I nogle kampe mellem to hold, der har en større indbyrdes historie, vil nogen hold have en tendens til at variere meget fra deres normale spillestil, for at overraske modstanderen.

5. Aktivitet/dagsprogram
Det kan være væsentligt at kontrollere, hvor mange kampe et hold har spillet på det seneste. Et hold, der er varme oven på meget spilletid, om det så er resulteret i sejr eller nederlag, vil typisk være bedre forberedt, og være opmærksomme på en del småfejl. Det kan være modsat for et hold, der ikke har spillet mange kampe i den seneste tid. Man kan eksempelvis tjekke aktivitet på Twitter-profiler eller i in-game timer. Det er også fordelagtigt at tjekke, om et hold skal spille flere kampe på en dag. Det kan anvendes til at vurdere dagsformen for holdet. Det sker til tider at et hold spiller flere kampe på en dag.

A-Z: Alt du skal vide om spillet League of Legends

Spillet bygger på de grundlæggende principper om, at to hold kæmper mod hinanden i en kamp, som kan vare alt fra 20 minutter og helt op til 60-70 minutter i nogle tilfælde. Hvert hold består af fem spillere, der har til opgave at forsvare sin egen base samtidig med, at de forsøger at ødelægge modstanderens base. Et hold vinder enten ved at modstanderen "Surrender", altså opgiver, eller at de dræber modstanderens "Nexus", som er placeret i modstanderens base.

De fem spillere påtager sig hver en rolle som en unik ”Champion”. Hver spiller vil forblive i rollen som denne champion, indtil kampen er ovre. Rollerne for hver champion vil blive uddybet senere i artiklen. Først og fremmest vil der blive forklaret de grundlæggende spilleregler for en LoL-kamp.

Kortet
LoL Map
Kortet, som de to hold spiller på, er opdelt i tre ”lanes”, altså tre veje eller baner, som fører direkte fra den ene base til den anden. Hvert hold dedikerer spillere til hver lane, som har til opgave at forsvare og angribe på denne lane. Der skelnes altså mellem begreberne ”Top lane”, ”Mid lane” og ”Bottom lane”. Hver lane består også af en række bygninger. Ud over dette består kortet af to jungler. Der er en jungle på hver banehalvdel. Hver jungle indeholder flere grupper af neutrale monstre.

Floden indikerer midten af kortet. I floden finder man to store monstre; dragen og baronen. ”Dragon” og ”Baron” kan nedkæmpes af en til flere spillere, hvilket resulterer i en fordel til det hold, der dræber disse monstre.

Bygninger
Hver lane består af tre forskellige typer bygninger: ”Towers”, ”Inhibitors” og ”Nexus”. Disse bygninger kan ikke aktivt kontrolleres af holdene, men de spiller hver sin betydningsfulde rolle i kampens udfoldelse.

Nexus
Hvert hold har en nexus. Det er spillernes hovedformål at ødelægge modstanderens nexus. Hvis et hold formår at gøre dette, så har det givende hold vundet kampen. Nexus er altså den vigtigste bygning for holdene, da denne bygning dikterer, hvem der vinder eller taber kampen.

Inhibitor og Minions
Den næst vigtigste bygning for holdene er deres inhibitors. Hvert hold har tre inhibitors – en på hver lane. Disse inhibitors sender ”Minions” ud på hver lane i et bestemt tidsinterval. Minions er monstre tilhørende hvert hold, som ligeledes ikke kan kontrolleres af spillerne. De sendes ud i bølger af seks til syv minions på hver lane. Minions er spillernes hovedkilde til guld, da hver minion afgiver en bestemt mængde guld til den spiller, som dræber en minion. Guld anvendes af spillerne til at købe forskelligt udstyr til deres champions. Dette udstyr øger styrken hos spillernes champions.

Hvis et hold formår at ødelægge modstanderholdets inhibitor, så vil der de næste fem minutter blive udsendt yderligere minions, som er langt stærkere end de almindelige minions. Dette skaber en kæmpe fordel for et hold, da det automatisk vil skabe et pres på den lane, hvor inhibitoren er ødelagt. Dette betyder, at holdet med den ødelagte inhibitor, er nødsaget til at sende en spiller til at forsvare lanen, hvis ikke de vil miste deres nexus, og derved tabe spillet.

Fem minutter efter at en inhibitor er blevet ødelagt, vil der blive aktiveret en ny. Der vil nu ikke længere blive udsendt de stærkere minions – i hvert fald lige indtil modstanderholdet står for døren ved basen endnu en gang.

Hvis du vil destruere Nexus, så skal du have nedlagt mindst en inhibitor. Du kan altså ikke angribe modstanderens Nexus, hvis ikke en af modstanderens inhibitor er ødelagt samtidig.

Towers
Towers er de bygninger, som hvert hold har flest af. Deres eneste formål er at beskytte den lane, som de er placeret på. Der er tre towers på hver lane. Hvert towers styrke stiger i takt med, at det ene hold nærmere sig modstanderens nexus. De stærkeste towers er således de to, som forsvarer et holds nexus.

I modsætning til inhibitors vil towers ikke genaktiveres, efter de først er blevet ødelagt. Dette betyder, at et hold kan tilkæmpe sig større kontrol over modstanderens banehalvdel, ved at ødelægge modstanderens towers.

Derudover bliver et hold tildelt en større mængde guld, fordelt på hele holdet, når de ødelægger modstanderholdets towers. Dette fremskynder et holds tilstand, da spillerne hurtigere kan tilkøbe unikke, champions-passende udstyr.

Junglen
Hver jungle indeholder grupper af neutrale monstre, som spillerne kan dræbe for at tjene mere guld. Nogle af disse monstre er sværere at dræbe end andre, og tildeler ligeledes forskellige mængder guld til den spiller, som dræber dem. Der er to grupper i junglen, der er mere bemærkelsesværdige end andre, nemlig ”den blå camp” og ”den røde camp”.

Blå camp
Den blå camp er en gruppe af monstre i junglen, som er en anelse stærkere end de almindelige camps. Når en spiller nedkæmper den blå camp, vil de blive tildelt en ”blå buff”. Denne buff har nogle fordele, der tilknytter sig en spiller i to og et halvt minut. Hvis en spiller derimod dræber en anden spiller med enten en rød eller blå buff, så vil denne buff overføres til den anden spiller på ny.

Rød buff
Den røde camp er tilsvarende den blå camp, dog med andre monstre og en anderledes buff. Den røde og blå camp vil genaktiveres, fem minutter efter campen er blevet dræbt.

Dragon
Dragen er et større monster, der i fleste tilfælde kræver mere end en spiller at nedkæmpe. Når dragen bliver dræbt af et hold, så modtager holdet en permanent buff. Der eksisterer fem forskellige stadier af dragens buff. Et hold tildeler sig endnu et stadie, for hver drage de dræber.

Dragen vil aktiveres på ny seks minutter efter dens død. Dragen har en stor betydning for spillets gang, da begge hold forsøger at kontrollere dragen og tilkæmpe sig de fordele, som dens buff kan kontribuere til holdet.

Holdene bliver nødt til at tilkæmpe sig enhver mindre fordel, for succesfuldt at kunne angribe modstanderens base. Det er netop derfor, at dragen er et vigtigt element på LoL-kortet.

Baron
Baron Nashor, også typisk kaldet ”Baron”, er et af de stærkeste neutrale monstre på kortet. Hvis et hold dræber Baron får alle spillerne på holdet en større mængde guld. Derudover bliver hele holdets champions stærkere de næste fire minutter. Men det er ikke alt – alle minions i nærheden af holdets champions vil få en markant forøget styrke. Dette anvender holdene til at presse modstanderholdets lanes, og i sidste ende ødelægge modstanderens nexus. Man er typisk hele holdet om at nedkæmpe Baron, og modstanderholdet vil gøre alt, hvad de kan for at stoppe et holds forsøg på at dræbe Baron. Baron aktiveres igen syv minutter efter at være blevet dræbt. Den enorme fordel, som Baron tildeler et hold, betyder, at Baron i mange tilfælde er et element på LoL-kortet, der kan afgøre en kamp.

Wards
En ward er et objekt som hvert hold er tildelt fra start, men som senere kan udskiftes med en sweeper. Der kan også købet en control ward, som er i stand til at se modstanderens wards inden for en vis afstand og derefter ødelægge dem. Med en ward får du oplyst et vis del af mappet. Du vil nemlig kun kunne se den del af mappet, hvor du har towers, allies, egne minions eller base. Derfor er det vigtigt, at få oplyst de andre dele af mappet, så modtanderen ikke kan overraske en.

Champions
Som tidligere nævnt vil hver spiller kontrollere sin egen champion. En champion besidder forskellige evner og roller, der gør hver enkelt champion unik. LoL indeholder på nuværende tidspunkt et trecifret antal unikke champions. Dette skaber en stor kompleksitet og variation i spillet, hvilket også gør det til et svært spil at mestre på et professionelt plan.

Rollerne
Et hold er stort set altid bygget op omkring fem forskellige roller. Hver rolle kan spilles af mange forskellige champions. Det er spillernes evne til at mestre de forskellige champions i de forskellige roller, der gør de professionelle spillere til superstjerner på niveau med eksempelvis Ronaldo, Neymar og Messi, hvis man sammenligner med superstjerner inden for fodboldens verden. Et hold består af en spiller dedikeret til hver af de fem roller. De forskellige rollers betydning ændres dynamisk i takt med kampens udfoldelse.

Top-laner
Rollen ”top-laner” er blevet tildelt sit navn af den årsag, at en spiller med denne rolle, er tilknyttet kortets top lane i spillets indledende fase. De to top-laners vil møde hinanden en-mod-en i toppen af kortet. Det er typisk det mest isolerede match-up i kampen, da top lanen er den lane, der er længst væk fra resten af kortets spillere. Når spillet udvikler sig til de senere stadier, så vil top-laneren slutte sig til resten af holdet. Nogle top-laners gør dette før andre, alt efter hvilken strategi holdet forholder sig til. De stjernespillere, som i højeste grad mestrer denne rolle, er de spillere, der samtidig med at vinde deres head-to-head match-up, også formår at involvere sig i de ting, der sker på resten af kortet.

Jungler
Rollen ”Jungler” ligger også lidt i navnet. Spilleren med denne rolle fokuserer hovedsageligt på junglen i de tidlige faser af spillet. Junglerens opgave er at bekæmpe de neutrale monstre i junglen. I de første minutter af spillet er dette en hård opgave for en spiller at klare alene, og derfor får spilleren oftest hjælp af sit hold i starten - med den bagtanke at denne hjælp vil blive gengældt til holdet senere i spillet. For at mestre jungle-rollen skal en spiller formå at rydde sin egen jungle, være til stede på diverse lanes på det rette tidspunkt, holde kontrol over Dragon og Baron, men også formå at bekæmpe modstanderens jungler i den modsatte jungle. Det er altså en rolle med mange opgaver, hvilket også har som konsekvens, at jungleren kan have stor indflydelse på spillets resultat.

Middle laner
Middle-laneren, som oftest er tiltalt ”mid-laner”, er den rolle, hvor flest af de helt store stjernespillere begår sig. Der er flere danske spillere i de helt store ligaer, der har kæmpe succes som mid-laners. Navne som ”Bjergsen”, ”Jensen” (tidligere Incarnati0n) og ”Froggen” er de største danske profiler, der konkurrerer på internationalt plan i middle lanen. De to mid-laners er ligesom på top lanen i et head-to-head match up. I de indledende faser af spillet fokuserer mid-laneren på at blive stærk ved at dræbe modstanderholdets minions i middle lanen, og samtidig med dette, forsøger mid-laneren at presse modstanderens mid-laner, med de evner som den valgte champion besidder. I det mid-laneren hovedsageligt befinder sig i midten af kortet, vil spillerne i denne rolle have mulighed for at hjælpe hele holdet, både på top lanen, i junglen og på bottom lanen. Hvis man skal sammenligne mid-lanerens rolle med en tilsvarende fra fodboldens verden, så kunne man kalde mid-laneren for holdets ”10’er”.

ADC
ADC er en forkortelse for ”Attack Damage Carry”. Kendetegnet ved denne rolle er, at i de tidligere stadier af en kamp, vil holdets ADC være forholdsvis svag. I bund og grund er det hele holdets ansvar at gøre deres ADC stærkere ved at sørge for, at spilleren dræber flest mulige minions, neutrale monstre, bygninger og modstanderchampions. Hvis et hold formår at fuldføre dette ansvar, vil rollen ADC være den stærkeste spiller på kortet. Det er netop derfor ordet ”carry” er en del af rollens navn. Det er netop på det grundlag, at denne rolle har mulighed for at bære holdet til sejr, hvis ADC’en har spillet sig tilstrækkeligt stærk. Mid-laneren og ADC’en er typisk de to roller, der scorer flest ”kills”, altså dræber flest modstanderchampions. ADC’en vil stort set altid være på kortets bottom lane. Til forskel for de andre lanes og jungleren, så vil ADC’en blive hjulpet af den sidste rolle på holdet, nemlig ”supporten”. De to roller spiller i fællesskab på bottom lanen i et to-mod-to match-up.

Support
Supporten har til opgave at støtte holdets ADC i kampens indledende faser. Dette for at sikre, at ADC’en bliver stærk nok til at afslutte kampen. En support opnår dette ved at sikre ADC’en flest mulig ”minion-kills” og ”champion-kills” på bottom lanen. Supporten kan altså sammenlignes med hjælperytteren fra cykelsporten. Supporten løfter det tunge arbejde i starten af kampen, med det formål, at ADC’en kan afslutte stærkt. ADC og support er de eneste roller, der i starten vil være i et to-mod-to match-up. Dette betyder, at størstedelen af fokus for begge hold oftest kan være i bunden af LoL-kortet. Jungleren vil forsøge at hjælpe sin bottom lane og derved skabe en fordel over for deres direkte modstandere. Dette inviterer mid-laneren til at deltage i bottom lane kampen også, hvilket vil resultere i, at der hurtigt kan være 8-10 spillere samlet et sted på kortet.

Alle holdrollerne har altså en betydelig effekt på en LoL kamps resultat. En stærk spiller i hvilken som helst af rollerne kan have så stor en indflydelse på kampen, at det dikterer kampens resultat. Dette betyder, at i en situation, hvor det ene holds Mid-laner ikke præsterer optimalt, og derved taber sit match-up, så vil enhver af de andre roller kunne kompensere for det tab, ved dels at vinde sit eget match-up, dels ved at hjælpe holdets andre lanes til at vinde deres match-ups. Samarbejdet på tværs af holdet er altså essentielt, for at et LoL-hold kan ende som vinder af kampen.

Odds på League of Legends

Genveje til mere eSport & LoL

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om odds på eSport.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

FIFA

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL Pro League

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

eSuperliga

Danske hold

Astralis

North

Bonus til LoL

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting