18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyskland – Danmark: Odds og optakt den 2. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Så er det tid at lade EM-feberen ramme. Der er to ‘test spiele’, som tyskerne kalder dem, så er vi klar til EM-kampe. Og Danmark får i allerhøjeste grad kvalificeret modstand med en duel med Tyskland. De kommer fra et forår fyldt med skuffelser efter nederlag til Nordmakedonien, og hvor flagskibet Bayern München ikke engang nåede finalen i Champions League. Danmark har været flyvende i 2021 og gjorde rent bord i tre kampe i marts med lutter sejre og 14:0 i målscore. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland – Danmark. Der er kampstart onsdag d. 2. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på Kanal 5 eller på Discovery+. 

GÅ TILTyskland – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Julian Weinberger, Østrig
Stadion: Tivoli Stadion Tirol, Innsbruck, Østrig
Vejret: 17° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tyskland
Danmark
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:55.


Optakt til Tyskland – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Det nærmer sig sidste udkald for træner Joachim Löw. Efter 15 år i spidsen for det tyske landshold takker han af efter sommerens slutrunde og overlader stolen til sin tidligere assistent Hans-Dieter Flick. Det har heller ikke været vanligt driftsikkert for tyskerne i nyere tid. Exit fra VM 2018 efter gruppespillet var første gang siden 1950, tyskerne måtte sige farvel til VM så tidligt. I det følgende Nations League-spil rykkede de jo faktisk ned i liga B, men blev reddet af omstruktureringer, og så gjorde de det retfærdigvis bedre i efteråret med to sejre og tre uafgjorte. Men i den sidste kamp – ude mod Spanien og med 1. pladsen inden for rækkevidde – gik det grueligt galt, og tyskerne fik bank med 6-0. 6-0? Tyskland? 

Groggy rystede de det af sig, og det så lovende ud, da de i marts indledte VM-kvalifikationen med sejre mod Island og Rumænien, men så gik det galt igen. Hjemmebane mod Nordmakedonien endte i et 2-1-nederlag, og nu har tyskerne altså to nederlag i de seneste fire kampe. Det er krise hos vores naboer i syd. Og det kan de jo så forsøge at rette op på i denne duel med Danmark. De har endda indkaldt de ellers af træneren pensionerede Mats Hummels og Thomas Müller. Så må vi se, om det gør en forskel for tyskerne.

Danmark og træner Kasper Hjulmand er ikke i krise. Det blev til en helt igennem imponerende og overbevisende åbning på VM-kvalifikationen med tre sejre og vanvittige 14:0 i målscore. At vinde 8-0 mod Moldova er et freakresultat, men samlet 6-0 over Israel og Østrig var ren klasse. Og det byggede videre på den gode fornemmelse efter efterårets Nations League, hvor Danmark helt frem til sidste spilledag havde chancen for at snuppe en plads i Final4, men et nederlag ude mod verdensranglistens nummer 1, Belgien, betød, Danmark endte som nummer 2 i gruppen. Stadig flot. 

Siden det danske EM-guld i 1992 har danskerne været med ved EM fire gange. Det er blevet til tre sejre i 13 kampe, og kun én gang er Danmark gået videre fra gruppespillet. Med takterne fra holdet i den seneste periode og med de flotte resultater mange af spillerne har opnået med deres klubber i den netop overståede sæson, er det tilladt at håbe på en god dansk indsats, når det går løs fra den 11. juni. Træner Hjulmand vil i hvert fald helt sikkert gerne holde fast i det ekstremt positive momentum og undgå nederlag frem mod slutrunden. 

Tyskland:

Danmark

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Klostermann, Ginter, Rudiger, Gosens; Goretzka, Kimmich, Gündogan; Havertz, Werner, Sane.

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Wass, Kjær, Christensen, Mæhle; Delaney, Højbjerg; Braithwaite, Eriksen. Poulsen; Wind.


Odds på Tyskland – Danmark

Oddsene peger på, at bookmakerne har Tyskland som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:55.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 28. maj 2021 18:40.


Odds-forslag: Selvtillid, medvind og gejst peger på Danmark

Siden EM 1992 har Danmark og Tyskland mødt hinanden i 6 træningskampe. Det er endt med 2 sejre til hver og 2 uafgjorte. Én gang har de mødtes i en betydende kamp – ved EM-slutrunden i 2012 – og dén vandt tyskerne med 2-1. 5 af de seneste 7 møder har tilladt begge hold at komme på tavlen, og i 4 af kampene er der scoret mindst 3 mål. 

Stort set alle spillere hos Tyskland har hentet en form for titel i den netop overståede sæson, og man kan ikke komme udenom, at materialet er helt enormt. Men det har knebet for dem at forløse potentialet, og det kan svie til bagdelen i dette opgør, for det danske hold er netop med meget store bogstaver et hold. 

Kasper Hjulmand har på samme tid formået at fastholde de stærke kollektive kræfter på det danske hold, samtidig med der er blevet endnu bedre plads og rum til individualister som Christian Eriksen og for eksempel Daniel Wass. Boblere som Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard ser også ud til at trives, og det er simpelthen vanskeligt at se det her danske landshold tabe til Tyskland i dets nuværende forfatning. Derfor bliver anbefalingen til dette opgør, at Danmark undgår nederlag. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,72
Danmark X2
Besøg Bet365 *


Tyskland – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyskland er aktuelt nummer 3 i deres VM-kvalifikationspulje med 6 point efter 3 kampe.

  • Statistikken for Tyskland i puljen er 2-0-1 og scoren 5:2.

  • Siden 1937 har Tyskland spillet 49 VM-kvalifikationskampe på hjemmebane. Det er blevet til i alt 3 nederlag. Senest altså mod Nordmakedonien i marts. Det er ikke hverdagskost. 

  • Tysklands EM-pulje består af dem, Frankrig, Portugal og Ungarn.

  • Danmark kom flyvende fra start med VM-kvalifikationen og høstede 9 point for de første 3 runder. 

  • Danmarks tal er imponerende 3-0-0 og scoren 14:0.

  • Danmarks EM-pulje består af danskerne, Finland, Belgien og Rusland. 

  • Tysklands topscorer i 2021 er indtil videre Ilkay Gündogan, som er noteret for 2 scoringer i 3 kampe. 

  • 3 spillere blev hver noteret for 2 scoringer i Danmarks 3 indledende VM-kvalifikationskampe. Det drejer sig om Kasper Dolberg, Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard.


Expected Goals: Tyskland – Danmark – de seneste tre kampe

TysklandResultatxGDanmarkResultatxG
Tyskland – Nordmakedonien(1-2)1,95 – 1,20Østrig – Danmark(0-4) 0,49 – 1,62
Rumænien – Tyskland(0-1)1,21 – 2,66Danmark – Moldova(8-0)3,68 – 0,38
Tyskland – Island(3-0)0,74 – 0,65Israel – Danmark(0-2)0,89 – 1,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar