18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Schweiz – Liechtenstein: Odds og optakt den 3. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Det kunne ligne et venligt møde mellem to tætte naboer, når Schweiz og Liechtenstein mødes i Sankt Gallen torsdag aften. Men de har spillet otte kampe mod hinanden siden 1983, og schweizerne har vundet dem alle med en samlet score på 21-1. I virkeligheden er det nok snarere gæsterne, der er inviteret for at opbygge værternes selvtillid forud for EM-slutrunden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Schweiz – Liechtenstein. Der er kampstart torsdag d. 3. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på Eurosport Player. 

GÅ TILSchweiz – Liechtenstein: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Nejc Kajtazovic, Slovenien
Stadion: Kybunpark, Sankt Gallen
Vejret: 21° og meget svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Schweiz
Liechtenstein
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 12:44.


Optakt til Schweiz – Liechtenstein: Skader, karantæner og startopstillinger

Den gyldne generation for Schweiz er aldersmæssigt i slutningen af 20’erne og måske endda allerede fyldt 30. Det kan være en god fodboldalder, men hvis de for alvor skal profitere af den stærke generation, der i 2011 vandt sølv ved U21-EM, så er det nok ved at være sidste chance for schweizerne. Spørgsmålet er, om ottendelsfinaler ved både VM 2014 og 2018 og ved EM 2016 simpelthen er loftet for schweizerne? 

De spillede første testkamp allerede søndag, hvor de slog USA 2-1 efter at have været bagud undervejs, og nu gælder det så Liechtenstein, som rent spillemæssigt ikke kan byde på anden udfordring end en kompakt defensiv, og så kan de mentalt formentlig opbygge selvtillid hos Schweiz. 

For det går ikke godt for Liechtenstein. I Nations League sluttede de som nummer to efter Gibraltar på det ringeste niveau, og i marts åbnede de VM-kvalifikationen med tre nederlag til Island, Nordmakedonien og Armenien. I den overståede sæson spillede Vaduz, som er liechtensteinsk fodbold med afstand bedste hold i den schweiziske Super League, men de endte med at rykke ned. Måske meget symptomatisk for en form for krise hos verdensranglistens nummer 186. Jo, selv for fodboldens miniputter går det op og ned, og det er gået mest ned i de senere år for Liechtenstein.

Schweiz:

Liechtenstein:

Schweiz forventet startopstilling: Sommer; Schäer, Elvedi, Benito; Widmer, Zakaria, Xhaka, Rodriguez; Shaqiri, Embolo; Seferovic.

Liechtenstein forventet startopstilling: Ospelt; Wolfinger, Kaufmann, Hofer; Yildiz, Sele, Buchel, Meier, Goppel; N. Frick, Y. Frick.


Odds på Schweiz – Liechtenstein

Schweiz er kæmpe favoritter ifølge bookmakernes odds.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 12:44.


Odds-forslag: Trods alt ingen målfester siden 1991

8 indbyrdes møder og 8 sejre til Schweiz med scoren 21-1. Det er suverænt og understreger den klasseforskel, der er på de to hold, men det er jo trods alt ikke øretæver i San Marino-størrelse på 5-6 og 7 mål. Det er nådige nederlag på højst 3 mål – hvis vi altså ser bort fra et enkelt møde i 1991, hvor Schweiz vandt med 6-0. 

I 2020 vandt Schweiz bare en enkelt kamp, da de i Nations League var oppe mod Spanien, Tyskland og Ukraine. Kun hjemmekampen mod Ukraine blev vundet med 3-0. I 2021 ser det bedre ud, for det er blevet til fire sejre på 3-1 mod Bulgarien og yderligere 3 sejre med præcis ét mål. Det virker usandsynligt, at Liechtenstein skulle kunne holde schweizerne nede på et enkelt mål, men måske bliver det ikke til en gedigen storsejr. 

I stedet vælger vi at kigge på målspil, og Schweiz har i 10 af deres seneste 12 landskampe været involverede i opgør med højst 4 scoringer. For Liechtenstein ser det skidt ud i 2021, hvor deres seneste to kampe er tabt henholdsvis 1-4 og 0-5. Men forud for det er gået 11 af 12 kampe med højst 4 scoringer. Vi satser på, at opgøret holder sig på højst 4 scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,72
Under 4,5 mål
Besøg Unibet *


Schweiz – Liechtenstein: Statistik, topscorer og H2H

  • Schweiz åbnede VM-kvalifikationen med 2 sejre i 2 kampe og har nu 6 point og er på 2. pladsen i gruppen. 

  • Tallene for Schweiz hedder 2-0-0 og 4:1. Sejren kom mod Bulgarien og Litauen. 

  • Schweiz er ved EM-slutrunden i pulje med Wales, Italien og Tyrkiet. 

  • Liechtenstein åbnede VM-kvalifikationen i marts med 3 nederlag på stribe og har dermed 0 point og er på sidstepladsen i en gruppe med Armenien, Nordmakedonien, Tyskland, Rumænien og Island. 

  • Tallene for de 3 kampe for Liechtenstein er 0-0-3 og scoren 1:10.

  • Hos Schweiz er Xherdan Shaqiri topscorer med 23 scoringer i 90 landskampe. 

  • Den flittigste målscorer for Liechtenstein i deres aktuelle trup er Dennis Salanovic, der har scoret 4 gange i 45 landskampe. 


Expected Goals: Schweiz – Liechtenstein – de seneste tre kampe

SchweizResultatxGLiechtensteinResultatxG
Schweiz – USA(2-1)2,93 – 1,62Liechtenstein – Island(1-4)0,09 – 4,06
Schweiz – Finland(3-2)1,93 – 1,30Nordmakedonien – Liechtenstein(5-0)2,82 – 0,01
Schweiz – Litauen(1-0)2,33 – 0,12Liechtenstein – Armenien(0-1)0,00 – 2,71
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar