18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Moldova – Tyrkiet: Odds og optakt den 3. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Tyrkiet møder torsdag Moldova i den sidste tyrkiske forberedelse frem mod EM-åbningskampen i Rom mod Italien. Tyrkiet er af mange regnet for en lille outsider ved slutrunden. De kan næppe gå hele vejen, men holdet har afgjort potentiale til at slå sig videre til knockoutkampene, og så kan alt ske. Det gør det sjældent, når Moldova spiller, for de taber som regel. De har ikke vundet i deres seneste 19 landskampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyrkiet – Moldova. Der er kampstart torsdag d. 3. juni 2021 kl. 19:00. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TILMoldova – Tyrkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sascha Stegeman, Tyskland
Stadion: Benteler-Arena, Paderborn, Tyskland
Vejret: 21°, svag vind og risiko for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Moldova
Tyrkiet
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 16:58.


Optakt til Moldova – Tyrkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Den tyrkiske træner Senol Gunes tillader sig nok at drømme om de gode tider tilbage i 2002, hvor han førte det tyrkiske mandskab til VM-bronze. For der er solid bund på holdet, og særligt er der en overflod af bomstærke defensive spillere som Celik fra de franske mestre Lille, Söyüncü fra de engelske FA Cup-vindere Leicester City og Demiral fra de italienske Coppa Italia-vindere fra Juventus. Det betyder formentlig, at stærke navne som Ozan Kabak og Kaan Ayhan må acceptere en plads på bænken. 

Efterårets Nations League var en fæl skuffelse for tyrkerne, der endte sidst i deres gruppe på B-niveau, og derfor skal de nu ned og dyste et lag længere nede. Her venter hold som Luxembourg, Kosovo og Litauen. Ikke helt i tråd med den tyrkiske selvforståelse. Det var det til gengæld, da de åbnede VM-kvalifikationen i marts med en helt forrygende kamp mod Holland, der blev banket 4-2 på blandt andet tre scoringer af Burak Yilmaz, som ligesom Celik spiller i franske Lille. Den flotte sejr mod Holland blev fulgt op af en gennemført professionel indsats i spanske Malaga mod et bovlamt norsk mandskab, der fik klø 3-0. Selv om den tredje kamp lidt skuffende kun gav 3-3 hjemme mod Letland, topper tyrkerne VM-kvalifikationen efter de første tre runder. 

Moldova topper til gengæld ingenting. Med mindre vi vender tabellen i VM-kvalifikationen på hovedet, for de ligger nummer seks af seks hold, men fik dog et enkelt point ud af opgøret mod Færøerne, og det er slet ikke nogen lille ting for en nation, der har tabt 43 af de 61 kvalifikationskampe, de har spillet, siden nationen blev selvstændig i 1991. Tilbage i 2019 vandt de en af deres 10 EM-kvalifikationskampe, og det var på hjemmebane mod Andorra. Som de så tabte til i den omvendte kamp. Af mere prominente navne hos moldoverne finder vi anfører Alexandru Epureanu, som spiller i tyrkiske Basaksehir, og venstrebacken Oleg Reabciuk, som til daglig slår sine folder i Olympiakos. De trods alt nydelige adresser til trods er det vanskeligt at se, hvordan Moldova skal få andet end erfaring og øretæver ud af dette opgør. 

Moldova:

  • Artur Ionita (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Tyrkiet:

  • Cenk Tosun (Angreb, Fast) – Skadet

Moldova forventet startopstilling: Namasco; Jardan, Epureanu, Armas, Reabciuk; Carp, Rata, Ionita, Cojocari; Damascan, Nicolaescu.

Tyrkiet forventet startopstilling: Cakir; Celik, Söyüncü, Demiral, R. Yilmaz; Kokcu, Tufan, Yokuşlu, Aktürkoğlu; Karaman, B. Yilmaz.


Odds på Moldova – Tyrkiet

Oddsene sætter to streger under, at Tyrkiet er enorme favoritter i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 16:58.


Odds-forslag: Tyrkiet på selvtillidsjagt

Siden 1991 har de to mandskaber mødtes 11 gange. 6 gange i EM-kvalifikationen, 2 gange i VM-kvalen og 3 testkampe. Det er blevet til 9 sejre til Tyrkiet og 2 uafgjorte – senest i 2007, hvor det endte 1-1. De 9 tyrkiske sejre har været med en samlet målscore på 27:1, så tyrkerne laver i snit 3 mål mod Moldova, mens gæsterne typisk laver ingen. 

Tyrkiet har spillet 2 testkampe allerede, og de slog Aserbajdsjan 2-1 og spillede 0-0 mod Guinea. Ikke just opmuntrende resultater, selv om den uafgjorte kamp mod Guinea blev hentet af holdets reserver. Tyrkiet har brug for et boost, inden de rejser til Rom og gør klar til åbningskampen, og derfor vil de formentlig komme brusende fra begyndelsen for at sætte tingene på plads.

I 6 af tyrkernes seneste 8 kampe har de været foran ved pausen, og man kan godt forestille sig et hold i stærkeste opstilling, som skal finde formen og rytmen fra start. Så kan tyrkerne altid skifte ud, spare og restituere undervejs, hvis det er nødvendigt. Derfor vender anbefalingen blikket mod halvtid/fuldtidsspillet. Tyrkisk føring ved pausen og endelig sejr bliver buddet til opgøret. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,72
Tyrkiet 2/2
Besøg Bet365 *


Moldova – Tyrkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Moldova har hentet 1 point i deres første 3 kampe i VM-kvalifikationen, og det indbringer dem en sidsteplads i gruppen. 

  • Statistikken for Moldova er 0-1-2 og en målscore på 2:13.

  • Tyrkiet topper deres VM-kvalifikationspulje med 7 point efter 3 runder. 

  • Tallene for Tyrkiet i VM-kvalen er 2-1-0 og scoren 10:5.

  • 11. juni åbner Tyrkiet EM-slutrunden med Italien på Stadio Olimpico i Rom. De øvrige hold i puljen er Wales og Schweiz.

  • Den flittigste målscorer i den nuværende moldoviske landsholdstrup er anfører Alexandru Epureanu, som i 100 landskampe har scoret 7 mål. 

  • 66 landskampe og 28 mål. Det er tallene for tyrkernes farligste mand i modstandernes felt, Burak Yilmaz. 


Expected Goals: Moldova – Tyrkiet – de seneste tre kampe

MoldovaResultatxGTyrkietResultatxG
Moldova – Israel(1-4)0,82 – 3,87Tyrkiet – Guinea(0-0)1,16 – 0,44
Danmark – Moldova(8-0)3,68 – 0,38Tyrkiet – Aserbajdsjan(2-1)2,12 – 1,34
Moldova – Færøerne(1-1)0.74 – 1,12Tyrkiet – Letland(3-3)1,99 – 1,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar