18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kroatien – Armenien: Odds og optakt den 1. juni 2021

Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Kroatien forbereder sig til EM-slutrunden med en træningskamp mod Armenien. Hjemmeholdet har et par væsentlige skader og vil nok også spare enkelte af de etablerede, men Armenien er i forrygende form. Faktisk i den bedste form overhovedet siden landet blev selvstændigt. Måske er det ikke en walkover for viceverdensmestrene? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Armenien. Der er kampstart tirsdag d. 1. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på Eurosport Player. 

GÅ TIL



Kroatien – Armenien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Luka Bilbija, Bosnien-Hercegovina
Stadion: SRC Velika Gorica, Kroatien
Vejret: 19°, svag vind og sol

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 28. maj 2021 18:40.


Optakt til Kroatien – Armenien: Skader, karantæner og startopstillinger

VM-sølvet fra 2018 er et dejligt minde, men siden turneringen i Rusland har det knebet noget for det kroatiske mandskab at nå de helt samme højder. I kvalifikationen til EM-slutrunden spillede de blandt andet 1-1 mod Aserbajdsjan, og donerede dermed aserbajdjanerne deres første og eneste point i puljens otte kampe. I deres sidste kamp i puljen vandt Kroatien over Slovakiet og sikrede dermed førstepladsen. Dét formåede de til gengæld ikke at gøre i deres Nations League-kampe, hvor det blev til en enkelt sejr i seks forsøg. Nederlag til både Portugal og Frankrig ude og hjemme, mens de byttede sejr med svenskerne, så begge hold sluttede på tre point. 

Stemmerne i krogene taler om aldrende spillere, og efterhånden som stjernerne fra VM-sølvet får forsølvet deres støvler og går på pension, mister holdet niveau. Til denne kamp får formentlig både den nykårede Champions League-vinder, Mateo Kovacic, og den aldrende superstjerne, Luka Modric, lov at sidde over. Men efter at have åbnet VM-kvalifikationen i marts med nederlag til Slovenien, fulgte kroaterne op med sejre mod Cypern og Malta. De har brug for at bygge videre på den positive stime, så de kan komme til slutrunden med taskerne fulde af optimisme. Kroatien er i EM-pulje med England, Skotland og Tjekkiet. 

Armenien er ikke med til EM-slutrunden, og det er faktisk lidt underligt, når vi kigger på deres form. De åbnede VM-kvalifikationen i slutningen af marts med tre sejre på stribe – mod Liechtenstein, Island og Rumænien. Og det var sådan set ikke overraskende, for det er et af de landshold i Europa med den allerbedste form. De har ikke tabt i deres seneste otte landskampe.

Det så ellers ikke så lovende ud, da de 18. november 2019 afsluttede EM-kvalifikationen med en ørefigen ude mod Italien på hele 9-1. 10 måneder senere indledte de Nations League med et nederlag til Nordmakedonien – men det kan jo ske selv for tyskerne – og siden har Armenien ikke tabt en kamp. De vandt deres Nations League-pulje og er nu på niveau B, og de fører altså foreløbig deres VM-kvalifikationspulje. De bliver ikke en let nød at knække for kroaterne. 

Kroatien:

 • Dejan Lovren (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Filip Uremovic (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marko Rog (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ante Rebic (Kant, Fast) – Skadet

Armenien:

 • Gevorg Ghazaryan (Midtbane, Fast) – Skadet
 • David Davidyan (Midtbane, Reserve) – skadet

Kroatien forventet startopstilling: Livakovic; Juranovic, Vida, Caleta-Car, Melnjak; Badelj, Brozovic; Pasalic, Vlasic, Orsic; Budimir.

Armenien forventet startopstilling: Yurchenko; Hambardzumyan, Calisir, Voskanyan, Hovhannisyan; Melkonyan, Grigoryan, Muradyan, Bayramyan; Karapetyan, Briasco.


Odds på Kroatien – Armenien

Ifølge oddsene er Kroatien meget store favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 28. maj 2021 18:40.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 28. maj 2021 18:40.


Odds-forslag: Hvem er egentlig mest motiveret her?

Man kan sige meget om kroaterne, men de er skarpe til at sætte kræfterne ind dér, hvor det tæller allermest. Måske er en træningskamp mod Armenien forud for EM-slutrunden ikke det sted, der motiverer de trods alt sejrsvante kroater mest muligt? Men de har nu alligevel vundet 4 af deres seneste 7 træningskampe – de har slået Senegal, Jordan, Georgien og Schweiz. 5 af deres 7 seneste kampe er endt med cifrene 2-1, og de seneste 7 træningskampe har givet mål af begge hold. 

Armenerne har til gengæld kun spillet betydende kampe siden september 2020, og i de 9 kampe er det blevet til 6 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag. 5 af de 9 kampe har set mål af begge hold, men i de kampe, hvor Armenien ikke har vundet, er der i alle tre scoret af begge hold. Mon de vinder dette opgør mod Kroatien? Det er første gang nogensinde, de to nationer mødes på fodboldbanen. 

Det er mest oplagt, at Kroatien skal have en sejr for at stive selvtilliden af og bygge op til slutrunden. Men omvendt virker det ikke til, Armenien bare sådan lige smider sin sejrsstime. Det kunne reelt godt ligne et mere lige opgør, end oddsene indikerer, men i stedet for det måske fristende kryds vælger anbefalingen at se i retning af begge scorer-spillet. Som sagt ville det være gået hjem i Kroatiens seneste 7 træningskampe, og i Armeniens seneste 3 kampe, hvor de ikke har vundet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,30
Begge hold scorer
Besøg Unibet *


Kroatien – Armenien: Statistik, topscorer og H2H

 • Kroatien fører VM-kvalifikationspulje H med 6 point efter 3 kampe. 

 • Tallene for Kroatien for de 3 kampe i slutningen af marts er 2-0-1 og scoren 4:1

 • Kroatien skal spille EM-slutrunde denne sommer, og de er i pulje med England, Skotland og Tjekkiet. 

 • Armenien er kommet endnu bedre fra start i VM-kvalifikationen med 9 point efter 3 runder. 

 • Statistikken for armenerne er 3-0-0, og måldifferencen siger 6:2.

 • Ivan Perisic med 27 mål er den flittigste målscorer på landsholdet i Kroatiens nuværende trup.

 • Tigran Barseghyan har scoret 2 af Armeniens 6 mål i VM-kvalifikationen, og det er nok til at være holdets topscorer i dén turnering. 


Expected Goals: Kroatien – Armenien – de seneste tre kampe

KroatienResultatxGArmenienResultatxG
Kroatien – Malta(3-0)3,31 – 0,06Armenien – Rumænien(3-2)2,34 – 1,26
Kroatien – Cypern(1-0)1,13 – 0,20Armenien – Island(2-0)0,47 – 0,83
Slovenien – Kroatien(1-0)0,90 – 1,25Liechtenstein – Armenien(0-1)0,00 – 2,71 (ja, 0,00!)
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar