18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

England – Østrig: Odds og optakt den 2. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Knap halvanden uge har mandskaberne til at forberede sig til EM-slutrunden. Så sæsonens komprimerede program fortsætter, og England tager mod Østrig onsdag aften. Der er masser af fravær hos englænderne, da mange har fået lov at hvile, mens Østrig formentlig stiller så stærkt, de kan. Men de mangler deres topscorer Marko Arnautovic. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Østrig. Der er kampstart onsdag d. 2. juni 2021 kl. 21:00. Se kampen på 6’eren. 

GÅ TILEngland – Østrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lawrence Visser, Belgien
Stadion: Riverside Stadium, Middlesbrough
Vejret: 12° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

England
Østrig
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:59.


Optakt til England – Østrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag skærer træner Gareth Southgate sin 33 mand store trup ned til de tilladte 26, og han har været ganske åben om, at han har haft brug for al den tid, han kunne få frem mod den endelige trupudtagelse. Der er flere af de ellers faste og ganske prominente navne, der døjer med skader, og skal han så satse på dem og håbe, de kommer sig? Eller skal han gå med mere uprøvede navne, som til gengæld er fit for fight fra dag 1? Tilsyneladende hælder han mest til at tage spillere med fra de største klubber, som har spillet med i toppen i sæsonens løb. 

Men træner Gareth Southgate skal have foretaget sit valg, så holdet kan formes, slibes og snittes i de to testkampe mod Østrig og Rumænien frem mod EM-slutrunden. Den lidt overraskende og imponerende VM-semifinale for to år siden har helt sikkert givet englænderne mod på mere, og man kan sige meget om englændere, men de lader sig let begejstre, så endnu engang er de klar til en slutrunde, hvor de kommer som dark horses – ikke mindst i egen selvforståelse. Der er masser af offensiv power i holdet, men det forventes, at de mange finaledeltagere fra Europa League- og Champions League-finalerne får lov at sidde over i dette opgør. 

Østrig skal meget hurtigt tilbage på noget, der minder om respektabel kurs efter den helt igennem selvtillidssmadrende ydmygelse mod Danmark tilbage i marts. Østrig har to gange tidligere kvalificeret sig til en EM-slutrunde, men de har stadig deres første sejr til gode. Så måske er forventningerne klædeligt realististiske, og ellers må man tro, at 4-0-nederlag på hjemmebane til et dansk mandskab, der trods alt ikke er en decideret stormagt, har sat tankerne i gang. Østrig har tre gange siden årtusindskiftet mødt England, og det er blevet til to nederlag og en uafgjort. De kan ikke i ramme alvor rejse til det nordøstlige England og regne med, at de henter en sejr i dette opgør.

England:

 • Harry Maguire (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Jordan Henderson (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Østrig:

 • Stefan Ilsanker (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Marko Arnautovic (Angreb, Fast) – Skadet
 • Karim Onisiwo (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

England forventet startopstilling: Pickford; Godfrey, Coady, Mings, Trippier; Bellingham, Henderson, Rice; Grealish, Kane, Sancho.

Polen forventet startopstilling: Schlager; Lainer, Hinteregger, Dragovic, Ulmer; Schlager, Grillitsch, Alaba, Baumgartner; Sabitzer, Gregoritsch.


Odds på England – Østrig

Skæver vi til oddsene, ser vi, England er klar favorit i kampen.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:59.


Odds-forslag: England vinder en forsigtig sejr

England har ikke tabt en testkamp i knap 4 år. 10 kampe har givet 7 sejre og 3 uafgjorte, og de har vundet de seneste 6 træningskampe i rap. De 3 seneste med cifrene 3-0. Med de 3 sejre i marts i VM-kvalifikationen fik de også vasket noget af skuffelsen over at ende bag Danmark i efterårets Nations League af sig, og de skal nu bygge videre på sejrsstimen. 

Østrig vandt deres Nations League-gruppe og rykker op til niveau A, men hvis de ikke præsterer bedre end mod Danmark i marts, får de svært ved at hente point mod så stærk modstand. De seneste 10 testkampe har Østrig trods alt vundet 8 mod blandt andre Sverige, Tyskland og Rusland. Dét niveau skal de på jagt efter, men spørgsmålet er, om de kan hitte det til dette opgør. 

Det bliver formentlig et reservespækket engelsk mandskab, men vi tror på, at de næstbedste i den engelske trup er stærke nok til at banke Østrig. De seneste to engelske sejre mod Østrig har begge været på 1-0, og det virker også oplagt, at det ikke bliver en stor sejr. Østrig har ikke brug for rent mentalt at få endnu en øretæve frem mod slutrunden, mens de engelske reserver vel trods alt ikke er mange mål bedre end Østrig? Anbefalingen sigter efter sejr til England på præcis ét mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,50
England vinder med præcist ét mål
Besøg Unibet *


England – Østrig: Statistik, topscorer og H2H

 • England kom forrygende i gang med VM-kvalifikationen i marts. 3 kampe gav 3 sejre og 9 point. 

 • Tallene for England er 3-0-0 og 9:1. De mødte San Marino, Albanien og Polen.

 • Ved seneste EM-slutrunde blev England sendt ud i ottendedelsfinalerne med 2-1-nederlag til Island. 

 • Denne gang er England i gruppe med Kroatien, Skotland og Tjekkiet.

 • Østrig kom knap så imponerende fra land i VM-kvalifikationen. 3 kampe gav 4 point og en aktuel 4. plads i gruppen.

 • Statistikken for Østrig var 1-1-1 med scoren 5:7.

 • Ved EM 2016 i Frankrig røg Østrig ud efter gruppespillet, hvor de mødte Ungarn, Portugal og Island. 

 • Denne sommer byder deres pulje på Nordmakedonien, Holland og Ukraine. 

 • Englands topscorer i deres aktuelle trup er Harry Kane med 34 mål i 53 landskampe. 

 • Han er meldt ude til dette opgør, men i Østrigs EM-trup er Marko Arnautovic flittigste målscorer i nationaldragten, hvor han har nettet 26 gange i 87 landskampe. 


Expected Goals: England – Østrig – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGØstrigResultatxG
England – Polen(2-1)2,01 – 0,56Østrig – Danmark(0-4)0,49 – 1,62
Albanien – England(0-2)0,12 – 1,27Østrig – Færøerne(3-1)3,31 – 0,94
England – San Marino(5-0)5,15 – 0,06Skotland – Østrig(2-2)1,76 – 1,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar