Reklame*

Kevin Magnussen odds

Kevin Magnussen oddsKevin Magnussen er tilbage i Formel 1. Danskeren skal igen i 2018-sæsonen køre for Haas i sæsonen, der kører fra 25. marts til 25. november. Vi har samlet de bedste Kevin Magnussen odds på danskeren, der sammen med kollegaen Romain Grosjean skal føre Haas-teamet hele vejen fra Australien til Abu Dhabi.

Odds på Kevin Magnussen

Odds på Kevin Magnussen i 2018

Vi har her samlet odds på Kevin Magnussen i 2018-sæsonen, hvor danskeren skal køre for Haas-teamet.

Bliver verdensmester
Ja: 1501,00 - SPIL HER >>*

Slutter bedre Romain Grosjean i den samlede stilling
Ja: 2,10 - SPIL HER >>*
Nej: 1,66 - SPIL HER >>*

Hvad er Magnussens chancer?

Kevin Magnussen får igen i år noget af se til i opgørene mod verdens bedste og hurtigste kørere. En 16. plads i 2016 blev i 2017 forbedret til en plads som nummer 14. Magnussen besidder et kæmpe talent, og han er blandt mange udset til at være et outsiderbud til top 10. I træningen i Barcelona inden 2018-sæsonens start kørte Haas-raceren så hurtigt, at det fik flere til at spærre øjnene op. Det skruede forventningerne både i ind- og udland op til Haas-teamet, som man ellers havde udset til at få det svært i sæsonen. Man ved, at Kevin med et kæmpe potentiale på sigt kan blive en rigtig farlig herre. Måske kan det blive i 2018, at han for alvor er med dér, hvor det er sjovt. Vi vil derfor ikke afskrive ham helt. Han har et rigtig godt team omkring sig, og selvom han måske stadig står en anelse i skyggen af franske Romain Grosjean, så kan han levere en eller flere overraskelser i løbet af sæsonen. Om det er nok til en topplacering, er det store spørgsmål.

Erfaring fra Formel 1
Kevin fik værdifuld erfaring ved at køre hele 2014-sæsonen (debut) for McLaren, som var et team med store armbevægelser, men med dårlige biler. Alligevel gjorde danskeren det mere end godkendt i konkurrencen med de andre kørere og kollegaen Jenson Button.

I 2016 fik han endnu mere erfaring, da han kørte på Renault sammen Jolyon Palmer. Her fik Kevin Magnussen plads til at udfolde sig, men det blev ikke den ventede succes for danskeren. I 2017 havde Magnussen endnu en sæson, hvor de helt store overskrifter udeblev. Her kørte han for Haas, og forbedrede 2016-sæsonens 16. plads med 7 point til en 14. plads med 19 point, der blev optjent i fem løb. 7. pladsen i Azerbadjan blev hans bedste løbsresultat. Igen i 2018 skal Magnussen køre for Haas og kæmpe med Romain Grosjean. Det lykkedes ham akkurat ikke at slå holdkammeraten sidste år, men det får han så endnu en chance for i år.

Duellen mod Grosjean
Det vigtigste for Magnussen bliver duellen med teamkollega Romain Grosjean. Franskmanden er en meget rutineret herre, som havde sin debut i Formel 1 i 2009. Sidste år sluttede Grosjean en plads over Magnussen med fire point mere. Så der skal ikke meget til, før Magnussen kan vippe magtforholdet til sin fordel. Han bliver nødt til at køre stabilt over en hel sæson, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at slutte foran Grosjean. Vi giver dig her en head-to-head mellem Romain Grosjean og Kevin Magnussen, hvor vi sammenligner de to køreres meritter.

Romain Grosjean
- Fik debut i Formel 1 i 2009
- Han har haft 124 starter i løbet af sin karriere
- Han har opnået 344 point i løbet af karrieren
- Han har ikke tidligere vundet et Formel 1-løb
- Grosjean fik sin første titel i 2003, da han vandt Swiss Formula Renualt 1.6
- Grosjean havde sin bedste Formel 1-sæson i 2013, da det blev til en samlet syvendeplads. Her blev franskmanden fem gange nummer tre og én gang nummer to i løbet af sæsonen
- I 2013 fik han hele 132 point
- Romain Grosjean har tidligere kørt for Renault og Lotus

Kevin Magnussen
- Fik debut i Formel 1 i 2014
- 25-årige Magnussen har haft 61 starter i løbet af sin karriere.
- Han har opnået 81 pont i løbet af karrieren.
- Magnussens første titel var i 2008, da han vandt Danish Formula Ford.
- Magnussen havde sin bedste Formel 1-sæson i 2014, da det blev til samlet 11. plads. Her blev danskeren én gang i nummer to i løbet af sæsonen.
- I 2014 fik han sig hele 55 point.
- Kevin Magnussen har tidligere kørt for Renault og McLaren
- 2018 bliver første gang, at Magnussen repræsenterer samme team to år i træk i Formel 1.

Spil på Kevin Magnussen – KLIK HER >>*

Kevin Magnussens karriere indtil videre

Magnussen er en herre, der var vant til at vinde i starten af karrieren, og det afspejles tydeligt, hvis man tager et kig på hans begyndende år. Største sejr var uden tvivl, da han i 2013 vandt verdensmesterskabet i Formel Renault 3.5 med i alt fem sejre og 13 podieplaceringer. Tidligere har han dog også leveret flotte resultater som fx i 2012, hvor han blev kåret til McLaren Development Driver efter en 7. plads i Formel Renault 3.5 med én sejr og tre podieplaceringer. Tidligere har Magnussen også imponeret i Formel-3 mesterskabet, Formel Renault 2.0 og Formel Ford. Magnussen må derfor betegnes som en succesfuld herre.

Debut i Formel 1
I 2014 kom debuten i Formel 1 så - og hvilken debut. I Australien kørte Kevin sig til en 3. plads, men derfra gik det (næsten) kun ned. McLaren-bilen var for dårlig i forhold til holdets ambitioner og resten af feltet, hvilket skabte store problemer for Magnussen og Button. I oktober 2014 blev det offentliggjort, at Kevin ikke skulle køre for McLaren i 2015. Dog blev det til et enkelt løb - igen i Australien - i den nye sæson. Det skyldtes en skadet Fernando Alonso, som først kunne stille op til sæsonens andet Grand Prix.

Ny chance i Renault
I januar 2016 fik Kevin Magnussen så en ny chance, da Renualt tilbød ham en plads som holdkammerat til Jolyon Palmer. Her skulle Magnussen prøve at bevise, at han var bedre end sin to år ældre holdkammerat Palmer. Han endte to pladser højere end Palmer, men i den samlede stilling blev han blot nummer 16. Magnussens bedste løb i 2016-sæsonen var i Ruslands Grand Prix i maj 2016, hvor det blev til en syvendeplads for danskeren. Det var dog nok til, at Haas fik øjnene op for Magnussen. Magnussen sagde ja til tilbuddet fra Haas, og skulle fra 2017-sæsonen konkurrere med Romain Grosjean og de andre Formel 1-kørere om topplaceringerne.

Bestået sæson hos Haas
Magnussen fik i 2017 samlet 19 point i Haas-raceren, og det var 12 point mere end i 2016, hvilket også betød en forbedring på to placeringer i den samlede stilling for danskeren. Med de 19 point gjorde Magnussen det også væsentlig bedre end Grosjeans holdkammerat fra forrige sæson, Estaben Guiterrez, der fik 0 point og sluttede på en meget skuffende 21. plads. Danskeren kom til at presse Grosjean væsentlig mere end sin forgænger i Haas-sædet. Hvis Magnussen kan levere et 2018 på højde med sin debutsæson for McLaren, kan det blive ret så svært for franskmanden at holde danskeren bag sig.

Spil på Kevin Magnussen – KLIK HER >>*

Danskere i Formel 1

Selvom der er langt imellem danskere i Formel 1, er Kevin Magnussen ikke den første dansker, der kører Formel 1. Tidligere har fire danskere kørt Formel 1, og Kevin Magnussen er derfor den femte dansker, der prøver kræfter med de helt tunge hestekræfter. Kevin Magnussens far, Jan Magnussen, og Nicolas Kiesa er nok de to mest kendte danskere, der har kørt Formel 1, men også Tom Belsø og Jac Nelleman har repræsenteret de danske farver i Formel 1. Alle med blandet succes, og vi må derfor håbe, at Kevin Magnussen er manden, der for alvor kan få et Formel 1-gennembrud. Hans talent kan i hvert fald række langt. Og det bliver spændende, om han får udfoldet dette talent i 2018.

Odds på Kevin Magnussen

Af Peter Larsen
Google+: 

Spil på Kevin Magnussen

Reklame.

bet365
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
888sport
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars