Reklame

Kevin Magnussen odds

Kevin Magnussen oddsKevin Magnussen er tilbage i Formel 1. Danskeren skal i hele 2017-sæsonen køre for Haas fra 24. marts til 26. november. Vi har samlet de bedste Kevin Magnussen odds på danskeren, som er udset til at være førstekører for teamet med kollegaen Romain Grosjean. Vi opdaterer løbende spilmulighederne på Kevin i Formel 1, så du kan oddse på Magnussen hele vejen fra Australien til Abu Dhabi. Se også det store udvalg af specials på, hvordan sæsonen kommer til at gå.

Odds på Kevin Magnussen

Odds på Kevin Magnussen i 2017

Vi har her samlet odds på Kevin Magnussen i 2017-sæsonen, hvor danskeren skal køre for sit nye team, Haas.

OBS! Vil du se odds på Kevin i Australiens Grand Prix? KLIK HER!

Bliver verdensmester
Ja: 1001,00 - SPIL HER >>

Vinder mindst ét løb
Ja: 25,00 - SPIL HER >>

Vinder mindst to løb
Ja: 15,00 - SPIL HER >>

Kommer i top 3 mindst én gang
Ja: 3,00 - SPIL HER >>
Nej: 1,35 - SPIL HER >>

Kommer i top 3 mindst tre gange
Ja: 12,00 - SPIL HER >>

Kommer i top 3 (samlet)
Ja: 50,00 - SPIL HER >>

Kommer i top 10 (samlet)
Ja: 3,00 - SPIL HER >>
Nej: 1,33 - SPIL HER >>

Kommer i top 15 (samlet)
Ja: 1,45 - SPIL HER >>
Nej: 2,50 - SPIL HER >>

Starter i pole position mindst én gang
Ja: 10,00 - SPIL HER >>

Slutter bedre Romain Grosjean i den samlede stilling
Ja: 2,25 - SPIL HER >>
Nej: 1,55 - SPIL HER >>

Slutter bedre Jolyon Palmer i den samlede stilling
Ja: 1,65 - SPIL HER >>
Nej: 2,10 - SPIL HER >>

Antal point
Over 29,5 point: 2,40 - SPIL HER >>
Under 29,5 point: 1,50 - SPIL HER >>

Hvad er Magnussens chancer?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Kevin Magnussen står over for en svær sæson. Det generelle niveau i Formel 1 afspejler naturligvis, at det er verdens bedste og hurtigste kørere. Selvom Magnussen besidder et kæmpe talent, bliver det nok ikke i denne sæson, han blander sig helt i toppen. I 2016 sæsonen blev han nummer 16, man det kan blive svært at få en højere placering for Magnussen. På sigt ligner Magnussen dog en rigtig farlig herre, og han kan håbe på, at hans nye hold Haas vil satse på ham i fremtiden, for der er ingen tvivl om, at Magnussen har kæmpe potentiale. Det bliver en interessant sæson for Magnussen, og han kan derfor ikke afskrives helt. Han har et rigtig godt team omkring sig, og selvom han måske kommer til at stå lidt i skyggen af franske Romain Grosjean, så kan han levere en overraskelse i løbet af sæsonen. Om det er nok til en topplacering, det er det store spørgsmål.

Erfaring fra Formel 1
Kevin fik nemlig værdifuld erfaring ved at køre hele 2014-sæsonen (debut) for McLaren, som var et team med store armbevægelser, men med dårlige biler. Alligevel gjorde danskeren det mere end godkendt i konkurrencen med de andre kørere og kollegaen Jenson Button.

I 2016 fik han endnu mere erfaring, da han kørte på Renault sammen Jolyon Palmer. Her fik Kevin Magnussen plads til at udfolde sig, men det blev ikke den ventede succes for danskeren. I 2017 kan danskeren så tage revanche for Haas, hvor skal kæmpe med Romain Grosjean. Derudover kan testkører Santino Ferucci presse danskeren, hvis han gør det godt. I denne sæson skal Kevin Magnussen se, om han forbedre den 16. plads, som han fik sidste år. Mulighederne er fine, hvis han får chancen, og det tror vi bestmet, at han får. Sidste år lykkedes det faktisk at slå sin holdkammerat Jolyon Palmer i Renault. I den forbindelse var det nye hold i Formel 1 Haas meget interesseret i at hente danskeren som makker til Romain Grosjean, og det takkede han pænt ja tak til.

Duellen mod Grosjean
Det vigtigste for Magnussen bliver duellen med teamkollega Romain Grosjean. Franskmanden er en meget rutineret herre, som havde sin debut i Formel 1 i 2009. Sidste år sluttede Grosjean tre pladser over Magnussen på en 13. plads, så hvis Magnussen kan forbedre sig lidt, har han bestemt muligheder. Han bliver nødt til at køre stabilt over en hel sæson, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at slutte foran Grosjean. Vi giver dig her en head-to-head mellem Romain Grosjean og Kevin Magnussen, hvor vi sammenligner de to køreres meritter.

Romain Grosjean
- Fik debut i Formel 1 i 2009 - Han har haft 102 starter i løbet af sin karriere
- Han har opnået 316 point i løbet af karrieren.
- Han har ikke tidligere vundet nogle Formel 1-løb.
- Grosjean fik sin første titel i 2003, da han vandt Swiss Formula Renualt 1.6
- Grosjean havde sin bedste Formel 1-sæson i 2013, da det blev til en samlet syvendeplads. Her blev franskmanden fem gange nummer tre og én gang nummer to i løbet af sæsonen
- I 2013 fik han hele 132 point.
- Romain Grosjean har tidligere kørt for Renault og Lotus.

Kevin Magnussen
- Fik debut i Formel 1 i 2014
- 24-årige Magnussen har haft 40 starter i løbet af sin karriere.
- Han har opnået 62 pont i løbet af karrieren.
- Magnussens første titel var i 2008, da han vandt Danish Formula Ford.
- Magnussen havde sin bedste Formel 1-sæson i 2014, da det blev til samlet 11. plads. Her blev danskeren én gang i nummer to i løbet af sæsonen.
- I 2014 fik han sig hele 55 point.
- Kevin Magnussen har tidligere kørt for Renault og McLaren

Spil på Kevin Magnussen og få 1.000 kroner i bonus hos Bet365 - klik her!

Kevin Magnussens karriere indtil videre

Magnussen er en herre, der var vant til at vinde i starten af karrieren, og det afspejles tydeligt, hvis man tager et kig på hans begyndende år. Største sejr var uden tvivl, da han i 2013 vandt verdensmesterskabet i Formel Renault 3.5 med i alt fem sejre og 13 podieplaceringer. Tidligere har han dog også leveret flotte resultater som fx i 2012, hvor han blev kåret til McLaren Development Driver efter en 7. plads i Formel Renault 3.5 med én sejr og tre podieplaceringer. Tidligere har Magnussen også imponeret i Formel-3 mesterskabet, Formel Renault 2.0 og Formel Ford. Magnussen må derfor betegnes som en succesfuld herre.

Debut i Formel 1
I 2014 kom debuten i Formel 1 så - og hvilken debut. I Australien kørte Kevin sig til en 3. plads, men derfra gik det (næsten) kun ned. McLaren-bilen var for dårlig i forhold til holdets ambitioner og resten af feltet, hvilket skabte store problemer for Magnussen og Button. I oktober 2014 blev det offentliggjort, at Kevin ikke skulle køre for McLaren i 2015. Dog blev det til et enkelt løb - igen i Australien - i den nye sæson. Det skyldtes en skadet Fernando Alonso, som først kunne stille op til sæsonens andet Grand Prix.

Ny chance i Renault
I januar 2016 fik Kevin Magnussen så en ny chance, da Renualt tilbød ham en plads som holdkammerat til Jolyon Palmer. Her skulle Magnussen prøve at bevise, at han var bedre end sin to år ældre holdkammerat Palmer. Han endte to pladser højere end Palmer, men i den samlede stilling blev han blot nummer 16. Magnussens bedste løb i 2016-sæsonen var i Ruslands Grand Prix i maj 2016, hvor det blev til en syvendeplads for danskeren. Det var dog nok til, at Haas fik øjnene op for Magnussen. Magnussen sagde ja til tilbuddet fra Haas, og nu skal han kæmpe mod holdkammerat Romain Grosjean og de andre Formel 1-kørere om topplaceringer.

Får Magnussen succes hos Haas?
Det bliver interessant at følge Kevin Magnussens sæson, og hvis Magnussen kan få mere end syv point, så slår han sidste sæsons pointhøst. I sidste år fik Kevin Magnussens holdkammerat Romain Grosjean hele 29 point, og han sluttede på en 13. plads. Grosjeans holdkammerat i sidste sæson Estaben Guiterrez fik derimod 0 point i sidste sæson, og han sluttede på en meget skuffende 21. plads. Der er derfor store forventninger til, at Magnussen kommer til at presse Romain Grosjean mere, end Guiterrez gjorde i sidste sæson.

Spil på Kevin Magnussen og få 1.000 kroner i bonus hos Bet365 - klik her!

Danskere i Formel 1

Selvom der er langt imellem danskere i Formel 1, er Kevin Magnussen ikke den første dansker, der skal køre Formel 1. Tidligere har fire danskere kørt Formel 1, og Kevin Magnussen er derfor den femte dansker, der skal prøve kræfter med de helt tunge hestekræfter. Kevin Magnussens far, Jan Magnussen, og Nicolas Kiesa er nok de to mest kendte danskere, der har kørt Formel 1, men også Tom Belsø og Jac Nelleman har repræsenteret de danske farver i Formel 1. Alle med blandet succes, og vi må derfor håbe, at Kevin Magnussen er manden, der for alvor kan få sit gennembrud. Hans talent kan i hvert fald række langt.

Odds på Kevin Magnussen

Af Peter Larsen
Google+: 
17-12-2013 16:59

Flere odds på Magnussen

Australiens Grand Prix
Lewis Hamilton: 2,30 - SPIL HER >>
Sebastian Vettel: 4,60 - SPIL HER >>
Valtteri Bottas: 7,00 - SPIL HER >>
Kimi Räikkonen: 9,00 - SPIL HER >>
Daniel Ricciardo: 12,00 - SPIL HER >>

Max Verstappen: 12,00 - SPIL HER >>
Felipe Massa: 101,00 - SPIL HER >>
Fernando Alonso: 251,00 - SPIL HER >>
Sergio Perez: 401,00 - SPIL HER >>
Kevin Magnussen: 1001,00 - SPIL HER >>

Spil på Kevin Magnussen

Reklame.

betfair2
leovegas
nordicbet
bwin
888sport
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull