Reklame*

Mikkel Kessler - Andre Ward oddsKessler - Ward odds

Årets boksebrag bliver Mikkel Kessler vs Andre Ward. De flest husker nok The Viking Warriors nederlag til amerikaneren, men nu er det tid til revanche! Kampen bliver på alle måder den største i Mikkel Kesslers karriere, ligesom det også bliver den sidste. Vi har samlet de bedste odds på Kessler vs Ward, bringer en optakt til kampen og gør dig helt klar til den største boksekamp i 2014.

Odds på Mikkel Kessler - Andre Ward

Odds på Kessler – Ward

Da kampen mellem Kessler og Ward endnu ikke er programsat, har bookmakeren ikke vovet pelsen og sat odds på opgøret. Så snart der er en dato, kan du være sikker på, at vi samler bookmakerne bedste Kessler vs Ward odds her på siden, så du får mest for pengene, når du skal oddse på kampen.

Opvarmning til Kessler vs Ward II

Her vil du kunne finde en optakt til Kessler vs Ward II tættere på kampstart.

Betting tips til boksekampen

Når bookmakerne kommer med odds på boksekampen, vil vi analysere både Mikkel Kessler og Andre Ward. På den baggrund vil vi komme med betting tips til kampen.

Om Mikkel Kessler

Mange troede at Mikkel Kesslers karriere sluttede 25. Maj 2013, da han tabte ”returkampen” mod Carl Froch i o2 Arena, London. Carl Froch var ganske enkelt bedre, hvilket resulterede i den revanche, som englænderen havde ønsket siden nederlaget til Kessler i 2010. Netop sejren over Carl Froch kom efter skandalekampen mod Andre Ward på USA. Kessler følte sig chikaneret før kampen, Ward fik lov til at nikke skaller og til sidst stoppede dommeren kampen i 11. omgang. Lige siden har Kessler, som kun har tabt tre af sine 49 kampe som professionel, tørstet efter den revanche. Den kommer nu halvandet år efter hans seneste kamp.

Derfor vinder Mikkel Kessler
- Kessler har større rutine og flere kampe under bæltet end Andre Ward
- Alt tyder på, at dette er Kesslers sidste kamp – forvent en toptændt Viking Warrior
- Uanset udfaldet er Kesslers karriere formentlig slut, og han kan altså satse lidt mere
- Nederlaget til Carl Froch lærte uden tvivl Kessler nogle vigtige ting om forberedelser
- Alt tyder på, at kampen skal bokses i Danmark – en stor fordel for Kessler
- Andre Ward har aldrig bokset udenfor USA – det bliver et kæmpe chok
- Ward har været skadet, det kan have taget toppen af formen

Om Andre Ward

Amerikanske Andre Ward har indtil videre haft en fantastisk karriere med 27 sejre i lige så mange kampe. 14 er vundet på knockout, hvilket dog ikke skræmmer stort. At være ubesejret som 30-årig med modstandere som Carl Froch, Mikkel Kessler og Arthur Abraham er i den grad flot, men én stor plet er der på Wards CV. Andre Ward og hans promotor har nemlig været enormt ”picky” omkring at vælge modstandere, hvorfor han også kun boksede én gang i 2012 og én gang i 2013. En skade spillede dog også Ward et puds. Samtidig har Ward ALDRIG bokset udenfor USAs grænser, og man skal ikke være nogen stor boksekender eller fan for at vide, hvad hjemmebanen betyder i boksning.

Derfor vinder Andre Ward
- Andre Ward er en verdensklasse-bokser
- Han har allerede slået Kessler tidligere og ved, hvad der skal til
- Ward ville ikke tage sådan en kamp, hvis ikke han troede på sig selv
- Ward er ubesejret efter 27 kampe
- Kessler er i karrierens efterår og formentlig ikke helt på 100 % længere

Kessler vs Ward bliver Mikkels sidste kamp

Mere end et år efter nederlaget til Carl Froch, annoncerede Mikkel Kessler, at han ikke var færdig som bokser. Han ville derimod have én sidste kamp, som skulle være af de helt store. Han afviste samtidig en opvarmningskamp, og derfor står han nu overfor sit livs største og formentlig karrierens sidste kamp i Mikkel Kessler vs Andre Ward.

Odds på Mikkel Kessler - Andre Ward

Af Peter Larsen
Google+: 
14-08-2014 14:54