Reklame*

Mikkel Kessler – Roamer Angulo odds

Spil på Kesslers comebackDet er ikke længe siden, at Mikkel Kessler annoncerede sit comeback til boksning. Og nu er danskerens første modstander så fundet. Det bliver colombianeren Roamer Angulo, der har en 21-0 rekord, som Mikkel Kessler skal bokse mod i løbet af efteråret 2017. Kan den legendariske dansker returnere til sporten med en KO-sejr? Vi giver dig her odds på Mikkel Kesslers comeback.

Spil på Mikkel Kesslers comeback

Odds på Kessler vs. Angulo

I skrivende stund er det kun Danske Spil, der har vovet sig ud i en oddssætning på boksebraget mellem Mikkel Kessler og Roamer Angulo. Vi giver dig overblikket herunder.

Hvem vinder kampen?
Mikkel Kessler: 1,25 - SPIL HER >>*
Uafgjort: 25,00 - SPIL HER >>*
Roamer Angulo: 4,00 - SPIL HER >>*

Oddsene viser, at Danske Spil har stor tiltro til Mikkel Kessler i comeback-kampen mod Roamer Angulo. Oddssætter Jan Trier udtaler, at han ikke kan forestille sig, at Team Sauerland har fundet en modstander, som den danske superbokser ikke kan besejre.

Få op til 500 kroner i 100 % velkomstbonus hos Danske Spil – KLIK HER!*

Optakt til Mikkel Kessler vs. Roamer Angulo

Vi har samlet de vigtigste informationer til dig, så du kan blive klædt fornuftigt på til kampen mellem Mikkel Kessler og Roamer Angulo.

Tid
Tidspunktet for kampen er endnu ikke fastlagt. De fleste medier regner med, at den bliver afviklet i løbet af efteråret 2017. November nævnes som den mest sandsynlige måned.

Sted
Kampen skal bokses i Danmark. Det er imidlertid endnu ikke besluttet, hvilken arena, der skal huse arrangementet.

Billetpriser
Vi opdaterer denne kategori, så snart informationen forefindes.

Live streaming
Kampen bliver - med overvejende sandsynlighed - gjort tilgængelig via pay-per-view hos Viaplay.

Få op til 500 kroner i 100 % velkomstbonus hos Danske Spil – KLIK HER!*

Mikkel Kessler: Danskeren gør comeback

Mikkel Kessler har ikke bokset en professionel kamp siden 2013, hvor han tabte til Carl Froch i London. Danskeren har dog valgt at genoptage sin karriere, da han er blevet inviteret til at deltage ved World Boxing Super Series.

Den danske ”Viking Warrior” har en 46-3 rekord i sporten, og han har taget 35 af sine sejre på knockout. Mikkel Kessler har aldrig tabt på dansk jord.

Den 38-årige bokser er tidligere firedobbelt verdensmester i supermellemvægt. I øjeblikket forbereder han sig med sparring mod svenskeren Erik Skoglund.

Mikkel Kessler udtaler, at han ikke gør comeback for at være boksebold. Han gør det, fordi han gerne vil generobre titlen som verdensmester.

Roamer Angulo: Den ubesejrede colombianer

Roamer Angulo kan bryste sig af en 22-0 rekord (19 sejre på knockout), og det er således en sejrsvant herre, som Mikkel Kessler kommer til at bokse mod. Det hører dog med til historien, at Roamer Angulo ganske frekvent har bokset mod atleter, der havde negativ rekord.

Colombianeren er forsvarende WBO latinomester i supermellemvægt. Han har kæmpet tre kampe allerede i 2017.

Roamer Angulo slår ganske kraftfuldt, men spørgsmålet er, om det tekniske talent rækker, når han står ansigt til ansigt med legendariske Mikkel Kessler.

Den 33-årige bokser er vant til at kæmpe på udebane, hvad han – efter alt at dømme – også kommer til at gøre i kampen mod Mikkel Kessler.

Spil på Mikkel Kesslers comeback

22-08-2017 13:03

Odds på Kessler - Angulo

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars