18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

NHL odds

NHL er verdens bedste ishockey-liga, og interesseren for NHL er stor i hele verden. I forhold til andre ishockey-ligaer, må NHL bare siges at være det større og bedre på alle punkter, og det er netop det, der gør NHL så interessant. Med verdens bedste ishockey-spillere samlet ét sted, er det også bare sjovere at spille på NHL odds. Der spilles NHL hver dag, hvor du finder flere kampe af gangen, og mulighederne for odds er derfor også enormt gode på NHL. Typisk vil kampene blive spillet om natten dansk tid, men i weekenden vil der også blive sendt kampe om aftenen. Hvis du vil oddse på NHL med det samme, kan du klikke på knappen nedenfor. Ellers kan du her på siden læse mere om de bedste bookmakere til NHL, udvalget af odds og meget mere.

Odds på NHL

Det giver helt sig selv, at spilmulighederne på NHL er helt i top. Her finder du hos samtlige bookmakere en lang række af forskellige spil, hvor du ud over de helt almindelige spiltyper, også finder en god række af player specials, periode-spil og ”Hold A” over/under X antal mål. Ligeledes skal det også med, at indsatsmulighederne også er helt i top, da NHL er en så stor liga. Du kan altså spille rigtig mange penge på dine NHL odds – hvis du har lyst. Mulighederne for at oddse på NHL er altså rigtig gode, så det er bare om at komme i gang.

De bedste bookmakere med odds på NHL

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til NHL

Med et så stort marked som NHL er, finder du selvfølgelig odds tips fra NHL hos SpilXperten. Her har flere eksperter kastet deres kærlighed på NHL, og de er således klar til at poste de bedste spil fra NHL – det med op til flere spilforslag dagligt. Om du så blot er på udkig efter inspiration, eller du rent faktisk er på udkig efter odds tips, så er SpilXperten i begge tilfælde et godt bud som det helt rigtige sted.

NHL i TV

Med flere NHL-kampe dagligt er der også nok at tage fat på. Det er dog langt fra alle kampe, der bliver vist i Danmark, men danske NHL-fans bør dog få sulten stillet alligevel. TV3 Sport-kanalerne vil stå for dækningen af den nye sæson, hvor der vil blive vist omtrent 100 kampe, og endnu flere, når vi når frem til slutspillet. Så selvom det blot er et lille udsnit af de mange NHL-kampe, som bliver vist, skal man ikke tage sorgerne på forskud – der vil blive sendt rigeligt med NHL i TV.