18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ishockey: Live stream

ishockey

Det er muligt at spille på og se ishockey via live stream. Det er kun muligt at spille på kampe fra NHL for danske brugere, men til gengæld kan der både spilles på og streames landskampe (f.eks. ved VM i ishockey), KHL (Kontinental Hockey League) og ishockeyens Champions League. Alt du skal gøre er at oprette en konto hos bet365*.

Se ishockey via live streaming

For at spille med og desuden have adgang til bet365’s* live stream-indhold skal du først og fremmest oprette en konto. Vi har lavet en let og overskuelig guide til kontooprettelse, og hvordan du herefter benytter dig af bet365’s* tilbud om live stream som supplement til at spille med hos den fremragende bookmaker.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spillekonto

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen

5. Vælg din ishockeykamp

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream ishockey hos bet365 – KLIK HER!*

Regler og vilkår for live streaming af ishockey

Udover at oprette en konto skal du også enten have placeret et væddemål inden for 24 timer eller have penge stående på din konto for at have adgang til live stream hos bet365*, hvor du selvfølgelig også kan spille på kampene.

Se følgende ishockey hos bet365

bet365* giver alle deres brugere mulighed for at se ishockey fra Ishockey VM, enkelte ligaer og venskabskampe foruden muligheden for at placere væddemål. Se her, hvad for noget ishockey, du kan følge hos bet365*:

Venskabskampe fra hele verden
Se og spil på ishockey fra flere steder i verden. Der spilles ofte venskabskampe, og dem kan du nu både spille på og herefter se direkte hos bet365*.

KHL
Der er meget spændende ishockey at følge hos bet365*. Især kampene fra KHL (Kontinental Hockey League) er interessante at spille på og efterfølgende følge med i via live billeder.

CHL
Ishockeyens nyetablede turnering, Champions Hockey League, er med Europas allerbedste hold. Alle kampe kan spilles på og ses hos bet365*.