18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kan Danmark snyde favoritterne fra Schweiz?

| Sidst opdateret:


Danmark har brug for et resultat mod Schweiz, men er der kvalitet nok? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Schweiz ved VM i ishockey 2024. Der er kampstart lørdag d. 18. maj 2024 kl. 12:20. Se kampen på Viaplay eller TV3+. 

Uddannelse bog symbol etiket, isoleret abstrakt icon, vm ishockey mobile.

Odds på DanmarkSchweiz

Vinder Udbyder Odds
Danmark Betinia
6,50
X Betinia
5,75
Schweiz Betinia
1,36
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 17. maj. 18:58.

DanmarkSchweiz preview

Det er bare ca. 17 timer siden, at Danmark skøjtede af isen efter kampen mod Storbritannien, der endte med en sejr på 4-3 efter en kamp, der svingede meget. Offensivt spillede vi en stærk kamp, hvor vi udnyttede mulighederne i bl.a. powerplay, men defensiven gav en del chancer til Storbritannien, hvilket gjorde, at det havde ikke været ufortjent, hvis de havde fået point ud af kampen.

Nu, lørdag middag, venter en svær opgave mod Schweiz, som vi næsten historisk har haft det svært imod. Dog drillede vi dem ved OL2022, hvor Danmark stillede med et stærkt hold, hvor der var noget NHL klasse over, mens Schweiz kom uden NHL spillere, da de var udelukket grundet corona. Det var ellers planlagt, at NHL spillerne skulle over til turneringen.

Schweiz har gjort næsten rent bord med 11 af 12 mulige i deres første fire kampe, men har stadig et par svære kampe tilbage i gruppespillet, hvor Canada og Finland stadig venter for det schweiziske landshold. Begge modstandere, der kommer for at indhente noget at det tabte, da de begge har smidt point mod Østrig i gruppespillet.

Det schweiziske landshold står rigtig stærkt, hvor de har en del af deres bedste spillere hjemme fra NHL, hvilket de har haft de seneste mange år, og som hockeyfan, så er det fantastisk at se den nationalfølelse, at man kommer hjem til VM og deltager.

Danmarks profil

Den nyeste danske stjerne på hockeyhimlen er uden tvivl Oscar Fisker Mølgaard. Den 19-årige forward er allerede draftet af Seattle Kraken, og har spillet de seneste par sæsoner i den bedste svenske række, SHL, hvor han har fået masser af ansvar og tillid. Det har været med til at udvikle ham som hockeyspiller, og han er trådt frem i de seneste kampe for Danmark.

Om det hedder NHL næste sæson eller måske AHL med en god mulighed for at komme op på NHL-holdet i løbet af sæsonen, hvis han fortsætter hans præstationer som sidste sæson. Han leverede en rigtig flot kamp mod Storbritannien, hvor han blev noteret for to assists, mens det i kampen mod Tjekkiet blev til en scoring.

Han bliver en af de helt store spillere for Danmark i fremtiden, og vi må håbe, at han kan holde sig skadesfri, så han også vil være til rådighed for Danmark til de kommende VM-turneringer, eller om han vil være spærret af Seattle, hvis de går dybt i slutspillet.

Stats: Oscar Fisker Mølgaard

Mål: 1 – Assists: 2 – +/-

Schweizs profil

En af de helt store stjerner på det schweiziske hold er backen, Roman Josi, der til dagligt spiller i NHL for Nashville Predators, hvor han er kaptajn, og styrer blueline med hård hånd. Han spiller med i powerplay, hvor han både kan sende pucken på mål eller finde en holdkammerat til afslutning.

Han har spillet i NHL siden 2011/12 sæsonen, og har bygget på sit spil hver sæson siden da, og blevet til en af de store profiler i NHL. Sidste sæson havde han en af sine bedste sæsoner pointmæssigt, hvor han endte med 85 point i 82 kampe.

Udover hans stærke offensive kvaliteter, så yder han også rigtig flot defensivt, og er ikke bleg for at smide sig ned i et skud, hvis det hjælper holdet.

Stats: Roman Josi

Mål: 2 – Assists: 6 – +/-: 2

Odds-forslag: Trætte ben gør udslaget

Danmark kan spille frit, men det er også en kamp, hvor Schweiz uden tvivl er klare favoritter til sejren. Hvordan Danmark stiller op målmandsmæssigt, er usagt endnu, men jeg forventer, at det bliver Seldrup, der får kampen, når Dichow spillede så sent som for 16 timer siden.

Selvom vi drillede Schweiz til OL 2022, så har vi haft store problemer med Schweiz til VM, hvor de seneste tre kampe er endt med samlet 0-9 for Danmark. Schweiz har et rigtig godt hold til turneringen, og de kommer til at arbejde hårdt, og har tanket op på energi kontoen, da Schweiz spillede senest onsdag aften mod Storbritannien, hvor Schweiz ikke brugte mange kræfter og kørte en sikker 3-0 sejr hjem i den kamp.

Skulle det være meget lige mod slutningen, så vil Danmark satse uden målmand mod slutningen, hvilket giver muligheden for en scoring i tomt mål. Til odds 1,71, så synes jeg, at det er et spil værd, når det må forventes, at Danmark kommer med trætte stænger til kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betinia
1,71
Schweiz-1,5
Gå til Betinia *

Danmark – Schweiz live stream

Du kan se opgøret mellem Danmark – Schweiz på live streaming-tjenesten Viaplay.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Din bookmaker til VM i ishockey 2024

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey sponsoreres af Betinia.

Hvornår spilles DanmarkSchweiz?

Danmark – Schweiz spilles lørdag den 18. maj 2024 klokken 12:20.

Hvor spilles DanmarkSchweiz?

Danmark – Schweiz spilles på O2 Arena i Prag, Tjekkiet.

Gruppestilling

VM i ishockey stillingen ovenfor liveopdateres.

Indbyrdes kampe

Skriv første kommentar

Skriv et svar