18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kampprogram til VM i ishockey

Du har her en oversigt over alle kampe, der spilles ved ishockey VM i Finland, der afvikles fra d. 13. maj til d. 29. maj 2022. De 16 deltagende hold er fordelt i to indledende grupper, som spilles i Helsinki (Gruppe A) og Tampere (Gruppe B). Vi giver dig det komplette kampprogram for hele VM i ishockey 2022.

Halvdelen af holdene fra hver gruppe går videre til playoffkampene, der spilles fra den 26. maj 2022. Her bliver kvartfinalerne spillet, hvor vinderen af den ene gruppe møder nummer 4 fra den anden, og så skal holdene, der endte nummer 2, spille mod 3’erne. Semifinalerne afvikles d. 28. maj, og så følger bronzekamp og finale d. 29. maj.


Alle kampe ved VM i ishockey 2022

Nedenfor finder du det komplette kampprogram ved VM i ishockey 2022.


Kampene i playoff-fasen

VM Finale
Endnu ingen info


Danmarks kampe ved VM i ishockey 2022

Danmark er sikret minimum syv kampe ved at deltage i gruppespillet ved VM i ishockey. Det hele starter med et opgør mod Kasakhstan lørdag d. 14. maj 2022, og så kommer kampene ellers i en lind strøm frem mod Slovakiet-opgøret, der markerer Danmarks afslutning på gruppespillet tirsdag d. 24. maj 2022. Ja, du læste rigtigt – syv danske VM-kampe på bare 10 dage.


14-05-2022: Danmark – Kasakhstan

Danmark åbner slutrunden ved VM i ishockey med et opgør mod Kasakhstan. Det er en kamp, hvor Danmark er favoritter, og det er en kamp, der meget gerne skal vindes – og helst i ordinær tid – hvis man for alvor skal tro på dansk avancement til knockoutfasen.


15-05-2022: Danmark – Schweiz

Danmark får ikke tid til at hvile på laurbærrene oven på åbneren mod Kasakhstan, for allerede dagen efter venter Schweiz. Schweiz er en af outsiderne til medaljer, så det er en kamp, hvor danskerne er undertippede. Bemærk dog, at det faktisk lykkedes for Danmark at besejre schweizerne med 5-3 ved OL.


17-05-2022: Italien – Danmark

Efter en enkelt hviledag, følger en must-win kamp mod Italien. Italienerne spås de ringeste chancer i Gruppe A, så det er helt vitalt, at Danmark sejrer i ordinær tid her – og får tiltrængte point ind på kontoen.


19-05-2022: Tyskland – Danmark

Endnu en dags hvile, og så kommer tyskerne. Det er et match-up, hvor danskerne er undertippede, men hvor spillerne nok vil føle, at der kan være point at hente. Danmark tabte med en enkelt til Tyskland ved VM i 2019, og året forinden fik man 2-2 i ordinær tid, inden det blev til dansk sejr på straffeslag.


21-05-2022: Danmark – Frankrig

I kamp 5 ved VM i ishockey venter Frankrig. Frankrig er en nation, som Danmark har haft taget på ved holdenes seneste møder. 8-2 til Danmark i en træningskamp i 2021, og 6-1 i en træningskamp året forinden. Der skulle overtid til ved VM i 2019, og det må helst ikke være nødvendigt denne gang; lad os få en sejr i ordinær tid til Danmark!


23-05-2022: Canada – Danmark

Den sværeste kamp for Danmark ved VM-gruppespillet venter d. 23. maj 2022. Canada er modstanderen, og dermed bliver Danmark testet mod en af de helt store guldkandidater. Danmark tabte med 5-0 til Canada ved VM i 2019 og med 7-1 ved VM-slutrunden året forinden.


24-05-2022: Slovakiet – Danmark

Det kan meget vel være i denne syvende og sidste gruppekamp, at Danmarks VM-skæbne bliver afgjort. Bookmakernes odds på VM i ishockey indikerer, at der ikke er langt imellem Slovakiet og Danmark, men sidstnævnte må dog trods alt leve med en underdog-rolle. Danmark tabte duellen med 2-0 ved VM i 2021, mens man både i 19 og 17 formåede at presse slovakkerne til overtid.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey er sponsoreret af Nordicbet.

Hvornår spiller Danmark ved VM i ishockey?

Danmark spiller første kamp mod Kasakhstan d. 14. maj 2022. For resten af Danmarks kampe, se vores oversigt.

Hvor mange kampe spiller Danmark ved VM i ishockey?

Danmark er sikret minimum syv kampe ved VM i ishockey.