18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kampprogram til VM i ishockey

Her får du overblikket over alle kampe og resultater ved ishockey VM 2024.

Tjek det komplette VM i ishockey 2024 kampprogram herunder, eller hop direkte videre til Danmarks kampe.

Kampe ved VM i ishockey 2024

Playoffkampene spilles fra den 23. maj 2024. Her bliver kvartfinalerne spillet, hvor vinderen af den ene gruppe møder nummer 4 fra den anden, og så skal holdene, der endte nummer 2, spille mod 3’erne. Semifinalerne afvikles d. 25. maj, og så følger bronzekamp og finale d. 26. maj 2023.

Danmarks kampe ved VM i ishockey 2024

Danmark er sikret minimum syv kampe ved at deltage i gruppespillet ved VM i ishockey. Det hele starter med et opgør mod Østrig lørdag d. 11. maj 2024, og så kommer kampene ellers i en lind strøm frem mod Finland-opgøret, der markerer Danmarks afslutning på gruppespillet.

Ja, du læste rigtigt – syv danske VM-kampe på bare 10 dage.

Uddannelse bog symbol etiket, isoleret abstrakt icon, vm ishockey mobile.

VM i ishockey kampanalyser

Herunder følger en kort appetitvækker til hver af de danske kampe, inden de store kampoptakter tilgår forud for kampstart.

11-05-2024: Østrig – Danmark

Danmark starter med den kamp, der på papiret må være en af de nemmeste for Danmark ved turneringen udover Storbritannien. En kamp, der skal give tre point og undgå skader og karantæner, så man har fået en perfekt start på turneringen. Østrig har flere år været et lille elevatorshold, men har bidt sig lidt mere fast med krigen i Ukraine, der har udelukket Rusland og Hviderusland fra turneringen.

12-05-2024: Danmark – Canada

De forsvarende verdensmestre slår klar dagen efter Danmarks første kamp, og hvis man skal finde noget positivt for Danmark i det, så er det, at Canada som regel er langsomt startende, og nogle gange smider lidt point i de første kampe, da de ikke har haft en længere træningslejr op til turneringen. Uanset hvad, så skal der næsten et mindre mirakel til, for at Danmark tager point i kampen.

14-05-2024: Danmark – Norge

Arvefjendeopgør, der kan blive spændende for turneringens videre forløb for begge hold. Man har spillet hele fire kampe mod hinanden op til turneringen, hvor de første to i Danmark gav en sejr til begge hold, mens de to kampe i Norge endte med XXX

15-05-2022: Tjekkiet – Danmark

Af de store landshold indenfor ishockey er det faktisk Tjekkiet, at vi har klaret os bedst imod gennem slutrunderne. De seneste fem gange, at Danmark har spillet mod Tjekkiet har det givet point med en sejr i ordinær tid ved OL 2022 samt to sejre og to nederlag efter overtid eller straffeslag. Rammer vi dagen, og Tjekkiet ikke spiller op til niveau, så kan vi drille dem.

17-05-2022: Storbritannien – Danmark

Storbritannien har været et lille elevatorhold de seneste sæsoner, hvor de har været lidt oppe og nede og vende i Div. IA, hvor de dog var alt for stærke sidste sæson sammen med Polen, og rykkede sikkert op i A-gruppen. Uanset hvad, så er det en kamp, der skal give tre point til Danmark, hvis der skal være nogen forhåbning om en kvartfinale for Danmark.

18-05-2022: Danmark – Schweiz

Forrige gang, at vi spillede mod Schweiz besejrede vi dem med 5-3, hvilket var ved OL2022, hvor vi ikke havde NHLerne med, da de ikke kom alligevel grundet COVID-19. Siden da spillede vi mod Schweiz ved VM det år, og der endte det med et nederlag på 6-0. Over de seneste sæsoner er det blevet til et par kampe ved VM, der er endt med samlet 7-0 til Schweiz.

20-05-2022: Finland – Danmark

Danmarks sidste kamp i gruppespillet, og det ligner ikke noget, der kan blive en mulig pointhøst for Danmark, selvom vi har drillet Finland ved enkelte turneringer. For Finland skal der tre point på kontoen, hvis de sandsynligvis skal have muligheden for at ende mod toppen af tabellen. For Danmark er det sandsynligvis en kamp, der skal overstås inden, at spillerne spredes for alle vinde henover sommeren.

100 % bonus op til 1.000 kroner
NY BOOKMAKER
Min. 18 år | Kun nye spillere | Bonuskode: MAXSPORT | Min. indbetaling 100 kr. | Maks. bonus 1000 kr. | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

SpilXpertens dækning af VM i ishockey sponsoreres af Betinia.

Hvornår spiller Danmark ved VM i ishockey 2024?

Danmark spiller mod Østrig lørdag d. 11. maj 2024.

Hvornår spilles finalen ved VM i ishockey 2024?

Finalen ved VM i ishockey 2024 spilles d. 26. maj 2024.

Andre sider om VM i ishockey